GEZONDHEIDSBESCHERMING

Gebruik dit product niet zonder passende medische zorg en raadpleging. Als u vermoedt dat u een medisch probleem of ziekte heeft, raadpleeg dan uw arts voor diagnose en behandeling.

De meningen van Organico, worden alleen voor educatieve en informatieve doeleinden gepubliceerd en zijn niet bedoeld als diagnose, behandeling of als vervanging voor professioneel medisch advies, diagnose en behandeling. Raadpleeg een arts of andere zorgverlener voor uw specifieke zorg en / of medische behoeften of zorgen.

Het is belangrijk dat u met uw arts praat, zodat u alle informatie over uw gezondheid kunt verzamelen (bijvoorbeeld leeftijd, gezondheidsgeschiedenis, symptomen, enz.) Om uw status te bepalen. De door Organico, verstrekte informatie is niet bedoeld om te vervangen door uw arts, noch medisch advies dat specifiek is voor uw gezondheidstoestand

Organico, weigeren elke aansprakelijkheid die voortvloeit uit uw gebruiksdiensten of voor een negatief resultaat van uw gebruik van deze informatie door Organico, om welke reden dan ook, inclusief maar niet beperkt tot Enig misverstand of verkeerde interpretatie van de hier verstrekte informatie.

De informatie op deze site is niet bedoeld of bedoeld als vervanging voor professioneel medisch advies, diagnose of behandeling. Alle inhoud, inclusief tekst, afbeeldingen, afbeeldingen en informatie, die op deze website aanwezig is of beschikbaar is, is uitsluitend voor algemene informatie. Organico vertegenwoordigt geen aansprakelijkheid voor de juistheid van de informatie die op deze website beschikbaar is of beschikbaar is, en deze informatie kan zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd. U wordt aangemoedigd om alle informatie die via deze website wordt verkregen via andere bronnen te bevestigen en alle informatie over eventuele medische aandoeningen of behandelingen met uw arts te bekijken.

 

Belangrijke juridische bekendmaking van typische resultaten, getuigenissen en risico's

 

ALGEMENE VERWACHTE RESULTATEN VAN ORGANICO GREEN JUICE PRODUCTEN: Hoewel onze producten volledig zijn geïmplementeerd en we werken hard om ervoor te zorgen dat het makkelijk is om dit te doen, behandelt de typische gebruiker van vrijwel alle onderwijsproducten ze op dezelfde manier Ze behandelen een boek. De overgrote meerderheid leest of schuift er eenmaal door, doe dan het programma niet uit of doe er op basis daarvan op. De resultaten van dit onderwijs zijn immaterieel, en niet gemeten in vetverlies, spierwinst, buikdefinitie of andere positieve resultaten van welke aard dan ook.

GETUIGENIS DISCLAIMER: Getuigenissen gevonden op Organico zijn ongeverifieerde resultaten die door ons door zijn doorgestuurd, en die de ervaring van de typische koper niet kunnen weerspiegelen, zijn mogelijk niet van toepassing op de gemiddelde persoon en Zijn niet bedoeld om te vertegenwoordigen of te waarborgen dat iedereen dezelfde of vergelijkbare resultaten zal bereiken. Als we typische resultaten hebben bekendgemaakt op basis van door ons verstrekte informatie door een fabrikant of andere bekende bron van derden, moet u ervan uitgaan dat de typische resultaten zoals hierboven vermeld betrouwbaarder zijn dan de getuigenissen en andere voorbeelden die gevonden zijn op Organico. U dient echter altijd de nodige zorgvuldigheid uit te voeren en deze resultaten niet op de nominale waarde te nemen. Wij zijn niet verantwoordelijk voor eventuele fouten of nalatigheden in typische resultaten informatie die ons door fabrikanten of andere gerenommeerde derden wordt verstrekt. Als een product of dienst nieuw is, begrijp je dat het misschien niet lang genoeg beschikbaar was om een ​​nauwkeurige resultatengeschiedenis te geven. Nogmaals, het is mogelijk dat u, zelfs met het perfecte gebruik van het programma, niet de resultaten krijgt die in getuigenissen zijn beschreven. Ze zijn bedoeld om een ​​showcase te zijn van de beste resultaten die het programma heeft geproduceerd, en moet niet worden genomen als de resultaten een typische gebruiker zal krijgen.

Deze website is een educatieve dienst die algemene gezondheidsinformatie verstrekt. De materialen in organico en / of van organico worden geleverd "zoals het is" en zonder enige garanties of uitdrukkelijk of impliciet.

UITSLUITEND VOOR DE VOLGENDE VOORWAARDEN ALS UITDRUKKELIJKE VOORWAARDE OM DEZE WEBSITE TE GEBRUIKEN. INDIEN U NIET VAN DEZE VOORWAARDEN ONTSTAAN, NIET GEBRUIKEN ONZE WEBSITE. UW GEBRUIK VAN DEZE WEBSITE EN ENIGE DEELNAME IN ACTIVITEITEN DIE OP DEZE WEBSITE WORDEN GEGEVEN, BETEKEN DAT U OVEREENKOMSTIGT WORDT GESTELD OP DEZE VOORWAARDEN.

  1. De inhoud van de website is geen vervanging voor directe, persoonlijke, professionele medische zorg en diagnose. Geen van de dieetplannen of oefeningen (inclusief producten en diensten) genoemd op organico en / of organico. Moet worden uitgevoerd of anderszins gebruikt zonder toestemming van uw arts of zorgverlener. De informatie die erin zit, is niet bedoeld om specifiek lichamelijk of geestelijk gezondheidsadvies, of enig ander advies, voor ieder individu of bedrijf te verstrekken en mag in dit verband niet worden gebruikt. We zijn geen medische professionals en niets op deze website moet misverstanden om anders te betekenen.
  1. Er kunnen risico's verbonden zijn aan deelname aan activiteiten die vermeld staan op organico voor mensen met een slechte gezondheid of met voorafgaande lichamelijke of geestelijke gezondheidsvoorschriften. Omdat deze risico's bestaan, zal u niet deelnemen aan dergelijke dieetplannen als u een slechte gezondheid heeft of een bestaande mentale of lichamelijke conditie heeft. Als u ervoor kiest om aan deze risico's deel te nemen, doe u dat van uw eigen vrije wil en weigeren, wijsend en vrijwillig aannemen van alle risico's verbonden aan dergelijke dieetactiviteiten.
  1. Feiten en informatie worden op het moment dat ze in organico geplaatst werden Alle gegevens op deze website mogen alleen ter informatie worden gebruikt. De beschreven producten en diensten worden alleen aangeboden in jurisdicties waar ze wettelijk kunnen worden aangeboden. De verstrekte informatie is niet allesomvattend en is beperkt tot informatie die beschikbaar is en dergelijke informatie mag niet als all-inclusive of accuraat worden gebruikt.
  1. U gaat ermee akkoord om organico, haar eigenaars, agenten en werknemers in ieder geval nooit aansprakelijk te stellen voor alle aanspraken op schadevergoeding door schade, waaronder advocaatkosten en kosten die door u of door derden door u zijn veroorzaakt, voortvloeien uit de dieetplannen die op deze website worden besproken.
  1. U gaat er mee akkoord dat alle aanspraken op grove nalatigheid of opzettelijke schending uitsluitend worden geregeld door een vertrouwelijke bindende arbitrage volgens de Chinese arbitrageorganisatie. Alle arbitrage moet zich voordoen in Hong Kong en de Hong Kong-wetgeving is van toepassing. Arbitragevergoedingen en kosten worden gelijk verdeeld en u bent uitsluitend verantwoordelijk voor uw eigen advocaatkosten.
  1. Getuigenissen, casestudies en voorbeelden gevonden op organico en / of van elk organico product. Zijn door ons door gebruikers van organico en aanverwante producten doorgestuurd. Iedere persoon heeft unieke ervaringen, oefeningsgewoonten, eetgewoonten en past de informatie op een andere manier toe. Zo kunnen de ervaringen die we van anderen delen delen de reflectie van de typische koper niet weerspiegelen, niet van toepassing zijn op de gemiddelde persoon en zijn niet bedoeld om te vertegenwoordigen of te garanderen dat iedereen dezelfde of vergelijkbare resultaten zal behalen. Als we typische resultaten hebben bekendgemaakt op basis van door ons verstrekte informatie door een fabrikant of andere gerenommeerde derde partij, moet u ervan uitgaan dat de typische resultaten als betrouwbaarder zijn dan de andere voorbeelden die gevonden zijn op organico en / of van eender welke organico product. U dient echter altijd de nodige zorgvuldigheid uit te voeren en deze resultaten niet op de nominale waarde te nemen. Hoewel wij ons best doen om alleen te werken met zeer gerenommeerde derden, zijn wij niet aansprakelijk voor fouten of nalatigheden in typische resultateninformatie die door fabrikanten of andere gerenommeerde derden aan ons zijn verstrekt. Als een product of dienst nieuw is, begrijp je dat het misschien niet lang genoeg beschikbaar was om een ​​nauwkeurige resultatengeschiedenis te geven.
  1. Dit beleid is door verwijzing opgenomen in deze gezondheidsverplichtingen.

Als u vragen heeft over deze disclaimers of over testimonials, case studies en / of voorbeelden gevonden op organico en / of organico, stuur ons dan een mail.

Houd er rekening mee dat de inhoud van deze pagina zonder voorafgaande kennisgeving kan veranderen.

Deze gezondheidsverplichtingen werden voor het laatst bijgewerkt op 01-01-2016.

Compensatie Openbaarmaking:

De eigenaar van deze website is verplicht om u te informeren dat er een financiële relatie bestaat tussen de eigenaar en een aantal producten of diensten die hij aanbeveelt, adviseert of bevordert.

 

Materiaal Affiliatie:

Gelieve te veronderstellen dat elke keer dat een product of dienst wordt vermeld op deze site, de eigenaar kan worden gecompenseerd. Eventueel door de eigenaar van de site aangebrachte aanbevelingen voor elk product of dienst zijn in goed vertrouwen gemaakt, gebaseerd op het eigen gebruik van het product of op de verdienste van het product in de publieke opinie.

Partialiteitsverklaring:

Omdat de eigenaar van deze website kan worden betaald, kan een vooroordeel voor deze producten bestaan. Alle inspanningen zijn getroffen om ervoor te zorgen dat alle beoordelingen accuraat en waar zijn, maar sommige vooroordeel kan worden aangenomen, enkel door de materiële relatie tussen de eigenaar en de betrokken bedrijven.

Een vergoeding:

De eigenaar van deze website kan monetaire compensatie ontvangen voor de links op deze website. Als u een product koopt die u op deze site vindt, kan de eigenaar bijvoorbeeld een commissie worden betaald. Deze openbaarmaking is gemaakt om u te laten weten dat een link die u op deze website vindt, zou moeten worden aangenomen dat u een aantal financiële voordelen heeft voor de eigenaar van deze website. Hoewel dit misschien niet altijd waar is, moet worden aangenomen dat het is.