Vijf Superfoods Om
Veroudering Tegen Te Gaan...

Ga celveroudering tegen, geniet van een gezonde darmflora, ondersteun je metabolisme en voel massa's extra energie.

WAAROM DAGELIJKS EEN GLAS GREEN JUICE DRINKEN?

Iedere dag word je blootgesteld aan giftige stoffen: chemische toevoegingen aan voedingsstoffen (geur-, kleur- en smaakstoffen, zoetstoffen), antibiotica in vlees, pesticiden op groenten en fruit, cosmetica, deodorant, schoonmaakmiddelen, sigarettenrook en uitlaatgassen,…

Jouw lichaam beschikt wel over een “ingebouwd reinigingsproces” maar tegenwoordig is de blootstelling aan giftige stoffen zo groot dat je lichaam deze zelf niet allemaal kan verwerken. Voor een optimale gezondheid en een frisse, jonge uitstraling is het daarom belangrijk om jouw lichaam een handje te helpen...

Het drinken van green juice is een van de meest gunstige verbeteringen die je in je eetpatroon kunt maken voor een gezond lichaam en een stralende, jeugdige huid.

Ik consumeer dagelijks greens; ze zijn een vast gegeven in mijn eetpatroon, en ik heb het niet enkel over ijsbergsla. Ik probeer zelfs de donkerste, meest weelderige, voedingsrijkste en beste greens te pakken te krijgen.

Soms vraagt iemand me waarom ik zoveel groenten eet, waarom ik er heerlijke sapjes van maak of hoe ik de smaak kan verdragen. Persoonlijk ben ik verbijsterd door zulke vraag, maar dan herinner ik me dat de reguliere voedselindustrie en zelfs artsen, niet pleiten voor groenten en fruit zoals verwerkt voedsel en suiker worden gepromoot.

Het is triest om te denken aan het gebrek aan degelijke informatie die men krijgt en zelfs compleet verkeerde informatie die je vaak hoort, maar dat is een discussie voor een andere dag.

Terwijl je verder leest, wil ik dat je nadenkt om één ongezond ding in je eetpatroon te vervangen door een gezonde green juice. Misschien is het suiker, voorverpakt voedsel,... wat je ook kiest, verdring die schadelijke voedingsmiddelen met een groen superfood sapje en bereid je voor om een ​​aantal verbazingwekkende veranderingen te zien en te voelen.

Niet alleen is green juice heilzaam voor je algemene gezondheid, maar zeker ook voor je huid, haren, nagels,...

Spirulina-anti-aging

Spirulina-anti-aging

De voordelen van Spirulina

 

Spirulina is het meest voedzame en geconcentreerde hele voedsel dat beschikbaar is. Dit ulltieme superfood is een soort blauw-groene algen dat de vitaminen A, C, E, K en vitamines B1, B2, B3, B5, B6, B9, zink, koper, mangaan, fosfor, ijzer, kalium, selenium en calcium bevat. Spirulina is een heerlijk voedingsmiddel voor het verstevigen van de huid, omdat al deze voedingsstoffen essentieel zijn voor een stralende huid. Spirulina bevat vitamine E, tyrosine en selenium. Al deze voedingsstoffen staan ​​bekend om hun anti-aging effecten.

Spirulina verwijdert zware metalen en gifstoffen uit uw huid. De hoge concentratie chlorofyl in spirulina verwijdert vrije radicalen en maakt je huid gladder en zachter. De antibacteriële aard van spirulina zuivert de dode cellen en versterkt je metabolisme. Het stimuleert de productie van nieuwe cellen en beschermt je huid tegen acne.

De gecertificeerde biologische Spirulina die ik in mijn Organico green juice gebruik, wordt gekweekt in een Hawaiiaanse faciliteit die oceaanwater vanuit 600 meter diepte in de Stille Oceaan gebruikt. Deze Spirulina wordt aangevuld met dit diepe zeewater als een bron van calcium, magnesium en alle 94 sporenelementen.

chlorella-greenjuice

chlorella-greenjuice

De voordelen van Chlorella

 

Chlorella is een groene alg en krachtige ontgifter die het verouderingsproces kan vertragen door schade door vrije radicalen in het lichaam te verminderen die vroegtijdige veroudering kan veroorzaken. Rijk aan vitamine A en C en chlorofyl, verwijdert het onzuiverheden in de huid, waardoor deze stralender en vernieuwd wordt. De voedingsstoffen in chlorella werken ook zeer goed voor de genezing van eczeem en vergelijkbare huidaandoeningen.

Ik gebruik in de Organico green juice de schoonste chlorella, in de open lucht gekweekt die je maar kan vinden... Gecertificeerde organische chlorella die in open lucht wordt gekweekt met bronwater uit de bergen en wordt gevoed door zonlicht. Het is in het lab getest om de zuiverste ter wereld te zijn en om de laagste niveaus van zware metalen te hebben boven elk ander merk chlorella.

tarwegras voor anti-aging

tarwegras voor anti-aging

De Voordelen van Tarwegras

 

Tarwegras is het jonge gras van een tarweplant, die zowel binnen als buiten gekweekt kan worden, waardoor het een fantastische plant is om thuis te kweken. Je kunt wheatgrass uit de zaden in water laten groeien en de zachte bladeren oogsten om je eigen tarwegrassap te maken.

Tarwegras bevat vitaminen, aminozuren, leverenzymen en chlorofyl. Het heeft 98 van de 102 aardelementen in de grond. Fosfor, calcium, ijzer, magnesium, kalium behoren tot de belangrijke elementen.

Tarwegras heeft meer vitamine A en C dan sinaasappels en wortels. Het is uitzonderlijk rijk aan vitamine E, K en B. Tarwegras poeder voorkomt de schade door vrije radicalen. Tarwegras heeft natuurlijke anti-aging eigenschappen die de cellen verjongen, waardoor het verouderingsproces wordt vertraagd. Het helpt de elasticiteit van de huid te behouden en herstelt de jeugdige gloed en gelijkmatige teint.

Het is een krachtige ontgifter, vaak gebruikt om je lichaam te reinigen van de opeenhoping van gifstoffen en darmreiniging. Organico green juice bevat evenveel voedingsstoffen als 2,5 kilo verse bladgroenten.

Ik gebruik in Organico green juice van nature krachtig, gecertificeerd biologisch tarwegras dat in het veld wordt geteeld, geoogst op zijn voedingspiek en lokaal wordt gedehydrateerd. Alleen de punt van het blad wordt gesneden, wat het meest voedingsrijke deel van de plant is.

Boerenkool en anti-aging

Boerenkool en anti-aging

De Voordelen van Boerenkool

 

Boerenkool is een stevige bladgroente uit de koolfamilie en mijn persoonlijke groene favoriet voor salades. Het is rijk aan chlorofyl, enzymen, vitaminen, mineralen en fytonutriënten die je huid zullen laten blozen. Het hoge gehalte aan antioxidanten houdt de huid strak en stevig en vermindert fijne lijntjes.

De vitamine K in boerenkool kan donkere kringen onder de ogen verminderen, terwijl de luteïne die het bevat, de productie van collageen kan bevorderen om de huid er vol en mollig uit te laten zien. Kool is ook fantastisch voor het ontgiften van de poriën en het gehydrateerd houden van de huid. In de Organico greens gebruik ik gecertificeerde biologische boerenkool.

Matche thee en anti-aging

Matche thee en anti-aging

De Voordelen van Matcha thee

 

Matcha thee wordt gemaakt van fijngemalen Japanse groene theebladeren, de krachtigste vorm van groene thee die er is. Deze poedervormige groene thee kan vervolgens worden gebruikt om een ​​warme drank te maken of te gebruiken in salades of gebak om de voordelen van het hele groene theeblad te verkrijgen.

Matcha-thee heeft geweldige ontstekingsremmende eigenschappen die helpen bij het genezen van huidaandoeningen zoals eczeem, roscacea en acne. Het extreem hoge gehalte aan antioxidanten helpt de huid te beschermen tegen milieuverontreinigende stoffen en extreme weersomstandigheden.

De grote hoeveelheid EGCG-antioxidant in matcha groene thee vertraagt ​​de celafbraak om het verouderingsproces, waardoor een gladde, stevige huid wordt bevorderd die vocht vasthoudt.

Chlorofyl maakt matcha-poeder een sterk ontgiftingsmiddel en reinigt het hele systeem van gifstoffen en giftige chemicaliën of andere onzuiverheden, waardoor de huid gloeit en stralend. De EGCG in matcha krimpt bloedvaten die donkere wallen drastisch kunnen verminderen. In je dagelijks glas Organico green juice zit organische matcha tee verwerkt en je zal verbaasd zijn hoe zacht je huid na enkele weken aanvoelt.

kokos-kool-anti-aging

DETOX EN ANTI-AGING

Teveel toxische stoffen in jouw lichaam hebben een negatief effect op je huid, je energiepeil, je vetverbranding, spijsvertering en darmflora (dit is zeer belangrijk voor een goede gezondheid en een mooie huid). Een detox kan de jaren niet terugdraaien maar zorgt er wel voor dat je een fitter gevoel hebt, meer energie hebt en er jonger en vitaler uitziet.

WAT IS ORGANICO TURBO GREEN JUICE?

Organico Turbo Green Juice is een “Superfood blend” met chlorella, gerstegras, spirulina, extracten van groenten en fruit, enzymen, vezels, probiotica, policosanol, acerola, Siberische ginseng en groene thee.

Dagelijks een glas Organico green juice ondersteunt de reinigende werking van jouw lichaam, gaat de strijd aan met vrije radicalen, draagt bij aan een gezonde Ph-waarde, spijsvertering en darmflora en biedt massa’s essentiële voedingsstoffen.

1 SCHEPJE PER DAG LEVERT…

GECONCENTREERD GERSTEGRAS

Tarwegras is één van de rijkste voedingsbronnen op aarde: rijk aan eiwitten, bevat 30x meer vitamine B1 dan koemelk, vitamine B2, B6, grote hoeveelheden vitamine B12 en vitamine C, calcium, koper, ijzer, mangaan, fosfor, kalium en magnesium.Het is een ingrediënt met sterk basische eigenschappen dat bijdraagt aan een gezonde ph-waarde van het lichaam.

FRUITS & GREENS

Dit is een flavanoïdencomplex dat bestaat uit een zeer sterk geconcentreerd extract van maar liefst 27 verschillende soorten groenten en fruit: paprika, gember, broccoli, kool, boerenkool, bloemkool, komkommer, bieten, munt, aubergine, spinazie, groene thee extract, framboos, banaan, kiwi, mango, pruim, limoen, veenbes, braambes, ananas, appel, sinaasappel, grapefruit, kers, citroen en kokos.

CHLORELLA

Chlorella is een groene zee-alg die door zijn unieke structuur toxische stoffen (zoals pesticides, zware metalen en fluoride) in het lichaam aantrekt en naar buiten transporteert.

Het levert massa’s chlorofyl, dat de aanmaak van rode bloedcellen bevordert, ontsmettend werkt en de groei van bacteriën in het lichaam remt.

ENZYMENCOMPLEX UIT GEFERMENTEERDE RIJST

Enzymen zijn belangrijk voor een goede darmflora, een gezonde spijsvertering en vlotte stoelgang. Eénzijdige voeding, het gebruik van medicijnen of stress heeft een negatief effect op de darmflora.

GECOMBINEERD VEZELCOMPLEX

Vezels zijn belangrijk voor een goede darmtransit, zorgen lang voor een verzadigd gevoel en stimuleren de werking van de darmen. Dit complex bestaat uit oplosbare en niet-oplosbare appel- en pectinevezels, tarwekiemen en gemicroniseerde tarwezemelen.

 

SPIRULINA

Spirulina is rijk aan vitaminen, eiwitten, essentiële aminozuren, omega 3-vetzuren, essentiële vetzuren en allerlei mineralen.

Deze blauw-groene alg bevat 25x meer bètacaroteen dan wortelen, 12x meer ijzer dan lever, is de rijkste bron van vitamine A, bevat 60% eiwit (terwijl dit bij vlees maar 27% is), rijkste plantaardige bron van GLA (essentiële vetzuren), rijke bron van vitamine E en is het enige voedsel dan 96 sporenelementen bevat.

PROBIOTICA

Goede bacteriën in je maag-darmstelsel zijn belangrijk voor een gezonde huid, een sterk immuunsysteem en een vlotte spijsvertering. Probiotica leveren massa’s goede bacteriën en zijn daarom heel belangrijk voor de goede werking van ons spijsverteringsstelsel.

POLICOSANOL COMPLEX

Policosanol wordt gewonnen uit suikerriet en is belangrijk voor een goede balans tussen HDL-, LDL cholesterol en triglyceriden in het bloed.

ACEROLA

(bevat 80x meer vitamine C dan sinaasappels)

Acerola bevat waanzinnig veel vitamine C, dat belangrijk is voor een elastische, soepele huid. Daarnaast levert acerola ook vitamine A, B1 en B2.

GROENE THEE EXTRACT

De werkzame stof uit groene thee is EGCG en dat is bekend omdat het je metabolisme stimuleert, de weerstand verhoogt, bacteriën en ontstekingen afremt, gezond is voor hart- en bloedvaten, het cholesterolgehalte helpt verlagen en het lichaam beschermt tegen vrije radicalen.

Het geeft meer natuurlijke energie, zodat je de hele dag de dingen kan doen die je graag doet.

GINSENG WORTEL

Gingseng is een krachtig middel tegen stress en vermoeidheid, verhoogt de weerstand en stimuleert celherstel. Bovendien bevordert het je concentratievermogen en geheugen.

DE VOORDELEN VAN 1 GLAS ORGANICO GREEN JUICE PER DAG 

Anti-aging

Vrije radicalen brengen schade toe aan jouw lichaamscellen, waardoor het verouderingsproces veel sneller verloopt.

Organico green juice gaat celveroudering tegen door het elimineren van vrije radicalen, voor ze schade kunnen toebrengen aan jouw lichaam.

Metabolisme

EGCG is de werkzame stof in groene thee, die erom bekend staat om het metabolisme te stimuleren.

Organico green juice ondersteunt verder de reinigende werking van de lever en levert miljarden “goede” bacteriën, wat resulteert in een betere vetverbranding.

Ondersteunt de reinigende werking

Gerstegras, chlorella en spirulina staan bekend om hun alkaliserende werking (ze dragen bij aan een gezonde Ph-waarde van ons lichaam).

Daarnaast levert Organico green juice massa’s verteringsenzymen, probiotica en vezels, die bijdragen aan een gezonde darmflora en vlotte stoelgang, zodat afvalstoffen beter naar buiten getransporteerd worden.

Energieniveau

De alkaliserende ingrediënten in Organico green juice zorgen ervoor dat je lichaam beter functioneert. Voeg daarbij groene thee en ginseng en je beseft dat dit product zorgt voor meer fysieke en mentale energie.

Gezonde darmflora

Organico green juice levert miljarden goede bacteriën in je maag-darmstelsel, verteringsenzymen, vezels en probiotica. Dit zorgt voor een gezonde stoelgang en na een paar weken gebruik ervaar je een minder opgeblazen gevoel in jouw buik.

Minder eetbuien en zin in zoet

Wanneer jij jouw lichaam voldoende vitaminen, mineralen en andere voedingsstoffen geeft, is jouw hypothalamus (het gedeelte van je hersenen dat je honger- en geluksgevoel regelt) tevreden.

Veel klanten merken een verminderde zin in zoet, koffie en minder eetbuien. Daarnaast hebben ze langer een voldaan gevoel omdat hun lichaam niet langer snakt naar allerlei zoetigheden.

WAT ZEGGEN ONZE KLANTEN?


Hoi Katja, de Turbo Greens zijn fantastisch! We noemen het hier de natuurlijk Red Bull! We gebruiken de greens met het hele gezin en iedereen voelt zich veel energieker. Mijn man voelt er zich zelfs opgewekter door. Zelf heb ik een pot op het werk staan en in de namiddag neem ik een tweede glas waardoor ik een echte push ervaar. Hoop dat je snel terug voorraad hebt want we zitten zo goed als door de drie potten. Fantastisch supplement Katja. Dank je.

- Katrien De Korte


Hallo Katja, de Turbo greens zijn een echte energiebom. Smaak was even aanpassen maar is lekker zoet en voelt fris aan. Neem 2 glazen, 's morgens en 's middags op het werk en dit helpt enorm om zonder geblaas of gezeur de dag door te komen. Enkele collega's heb ik ook al getrakteerd en voelen het effect ook. Alleen jammer dat er geen voorraad meer is. Had 3 potten genomen en zitten nu zonder. Hou je me op de hoogte wanneer volgende levering komt? Alvast bedankt.

- Linda van Schooten


Ik slow juice al enkele jaren met vallen en opstaan omwille van de tijd die ik erin moet stoppen. We hebben nu de Turbo Greens een maand geprobeerd en wat een opkikker. Voel me energetischer dan ooit. Mijn partner voelt zich veel minder moe en is veel actiever. De kids komen 's morgens zingend de keuken in: "TURBO! TURBO! TURBO!" en zijn minder druk dan ervoor. Heeft een prima uitwerking voor hele familie. Wij zijn dus helemaal om Katja!

- Martine Valkeniers


Hallo Katja, wij zijn zeer tevreden met de Turbo Greens. Geeft meer energie en voel me meer ontspannen. Doe het meestal in yoghurt of gewoon water. Heb ook al enkele van je green recepten geprobeerd, die zijn echt lekker. Weet je al wanneer we opnieuw kunnen bestellen?

- Sonja Veldhuis

DE LEKKERSTE BIO 'RED BULL' DIE ECHT ENERGIE GEEFT

 Organico TURBO Green Juice™

Wanneer Je Lichaam, Je Huid, Je Gezondheid En Energie Belangrijk Voor Je Zijn En
Je Hebt Er Soms Niet De Tijd Voor...

Drink Dan Gewoon Een Heerlijke Organico TURBO Green Juice™ en Geniet Van De Bruisende Energie

Vandaag kan je profiteren van 25% introductiekorting.

NOG VRAGEN VOOR JE BESTELT?

Ik heb (hopelijk) het antwoord

WAT IS DE INHOUD VAN 1 POT?

1 pot bevat 300gr en is voldoende voor 30 dagen gebruik

HOEVEEL IS DE DAGELIJKSE DOSIS?

Er zit een maatschepje in iedere pot. 1 schepje is 10gr poeder.

HOE SNEL MERK IK RESULTAAT?

Sommige mensen verwachten resultaat na enkele dagen gebruik, maar je moet het product even de kans geven om in jouw lichaam “op te bouwen” en veranderingen door te voeren.

Na enkele weken gebruik voel je je fitter, heb je meer energie, glanzendere huid en haar, stevigere nagels, een betere spijsvertering en minder opgeblazen gevoel.

MOET IK HET IEDERE DAG GEBRUIKEN?

Voor het beste resultaat raad ik je aan om het iedere dag te gebruiken.

IS HET EEN KUUR OF MOET IK HET BLIJVEND BLIJVEN GEBRUIKEN?

Dit is afhankelijk van jouw eigen voorkeur: sommigen doen een paar keer per jaar een kuur, anderen blijven het dagelijks gebruiken omdat ze zich er zo goed bij voelen.

BEVAT HET GLUTEN?

Het product bevat tarwekiemen, en is dus niet glutenvrij.

Als je allergisch bent aan gluten, kan je dit product dus niet gebruiken.

BEVAT HET SUIKER OF CHEMISCHE TOEVOEGINGEN? 

Nee en nee 

100% puur natuur, zonder toevoegingen van chemische ingrediënten of chemische zoetstoffen. We hebben er wel wat stevia aan toegevoegd voor een heerlijke zoet-frisse smaak.

BEVAT HET LACTOSE? 

Nee, het product is 100% lactose-vrij

WANNEER DRINK IK DIT HET BEST?

Omdat het zoveel goede voedingsstoffen levert, is het een bijzonder gezonde start van jouw dag. Daarom raad ik aan om het ’s morgens voor of na jouw ontbijt te drinken, gewoon in een fris glas water.

IS HET GESCHIKT VOOR KINDEREN? 

Ja, dit product is 100% natuurlijk en veilig. Alhoewel ik aanraad om kinderen gezond te laten eten en voldoende te bewegen, kan het een extra gezonde aanvulling van hun dag zijn.

IS HET VEILIG?

Dit product is 100% natuurlijk en veilig.

Organico Green Juice bevat enkel toegelaten natuurlijke ingrediënten in de juiste dosering en wordt in Nederland geproduceerd en verpakt.

HOE GEBRUIK IK HET?

Los ’s morgens 1 schepje poeder op in een fris gekoeld glas water. Even roeren en opdrinken

MAG IK HET OOK TIJDENS DE DAG DRINKEN?

Ik raad aan om het ’s morgens te drinken, maar het belangrijkste is dat je iedere dag jouw green juice binnenkrijgt.

Het geeft veel energie dus bij voorkeur in de ochtend gebruiken en desgewenst drink je in de vroege namiddag nog een extra glas.

MAG IK HET OPLOSSEN IN EEN ANDERE VLOEISTOF DAN WATER? 

Best is om gewoon puur, zuiver water te gebruiken. Vind je de smaak niet aangenaam, kan je appelsap gebruiken, kokosmelk, of in je yoghurt.

IK HEB DIABETES, MAG IK HET GEBRUIKEN? 

Organico green juice is niet alleen veilig voor diabetici, het is zeer gezond voor diabetici omwille van zijn antioxidanten, mineralen en vitamines. Echter, omdat het een medische aandoening is raad ik je aan om dit even met jouw arts te bespreken.

Heb je een andere medische aandoening of gebruik je regelmatig medicijnen, raad ik aan om ook dit eerst met jouw dokter te bespreken.

WAT IS DE PRECIEZE SAMENSTELLING? 

Klik even op het label hier beneden, zodat je het volledige etiket ziet. Hierop lees je de exacte samenstelling van dit product.

HOEVEEL CALORIEËN BEVAT 1 PORTIE? 

1 schepje opgelost in een glas water levert 21kcal.

IS ER EEN GARANTIE? 

Absoluut! Je geniet van mijn 60-dagen-Lege-Pot-garantie. Indien je het niets voor jou zou vinden, of de smaak niet absoluut lekker zou vinden, laat je het me gewoon per mail weten, en betaal ik je gezonde investering terug. Zo zeker ben ik ervan dat je het absoluut geweldig zal vinden. Je loopt geen enkel risico.

* Abonnementen zijn maandelijks eenvoudig opzegbaar. Geen uitleg nodig.

Wees gerust en verzekerd dat wanneer je nu een abonnement neemt, je dit op ieder moment zonder enig probleem of uitleg kan stoppen. Zelf al stuur je me een LEGE pot terug, geef ik je geld terug wanneer jij niet 100% tevreden bent met het fantastische resultaat.
Dit is onze 'Lege Pot Garantie'! Zo overtuigd ben ik ervan dat jij absoluut tevreden zal zijn.

OVER ORGANICO LABS

Na haar eigen ervaring van totale transformatie, heeft Katja Callens haar leven toegewijd om honderdduizenden anderen te helpen met afslanken en een optimale gezondheid te bereiken, dmv. verbeterende eetgewoonten, en het juicen van groeten en superfoods. Ben jij de volgende? En het beste is, dankzij Organico TURBO Green juice gaat dit sneller, makkelijker en is absoluut HEERLIJK! Voor meer boeiende tips om je gezondheids-, fitness- en lifestyle doelen te bereiken, kan je Katja  te pakken krijgen op haar populaire blog van Het MDP of via organicolabs.com.

Ingredienten   BESTEL NU!  Disclaimer

© 2009-2022 Organico Green Juice. All Rights Reserved

Retour Beleid

Organico Labs Garantie: Organico streeft ernaar om je volledig tevreden en gerust te stellen. Daarom bieden we een 60-dagen geld terug garantie op je eerste bestelling.   Als je op bepaald moment besluit dat dit niet de meest voedzame, heerlijke superfood mix op aarde is, onthoud dan dat je beschermd bent door de hoogste standaard 100% geld-terug-garantie.  Stuur ons gewoon de lege of ongeopende volle pot(ten) terug en wij betalen je tot de laatste cent terug, zonder vragen te stellen. Als je na 30 dagen gebruik, ongelukkig bent en je zou een terugbetaling willen, dan vind je hier precies wat je moet doen:

  • Neem contact op met het Organico team via [email protected] van maandag tot vrijdag tussen de 9.00 uur en 17.00 uur. Wij geven je dan graag ons retouradres, zodat er geen materiaal verspild wordt en een retournummer ter bevestigen. Dit is een makkelijk en moeiteloos proces.
  • Geef de lege of ongeopende volle pot terug, samen met de ontvangen Organico-factuur en het bevestigingsnummer dat je toegewezen hebt gekregen.
  • Het is jouw verplichting om de retourpost te betalen, en we raden je aan om de tracking en bevestigingsnummer voor controle te bewaren.  Opmerking: Wij moeten de pot binnen 60 dagen na de oorspronkelijke aankoopdatum ontvangen, zodat de restitutie geldig is.
  • Wij zullen uw volledige bestelling terugbetalen, exclusief verzendkosten, zolang alle ingekochte potten worden teruggestuurd.
  • We kunnen geen wederverkoop van Organico-producten toestaan, zodat lege potten alleen worden terugbetaald nadat voldoende tijd is verstreken voor een klant om Organico greens zoals aangegeven te drinken.

Deze richtlijnen werden gecreëerd om je tevreden te houden, terwijl we tegelijkertijd ervoor zorgen dat we de komende jaren een kwaliteitsproduct kunnen aanbieden aan andere gelukkige klanten. Organico greens terugsturen zonder te voldoen aan ons beleid zal helaas tot gevolg hebben dat uw transactie niet terugbetaalbaar wordt.

Nadat je de bovenstaande stappen hebt nageleefd, geef ons dan voldoende tijd voor verzending, kwaliteitscontrole en communicatie met betaalsystemen en banken, terwijl je geduldig wacht op je terugbetaling.

Wens je een lopend abonnement stop te zetten, stuur dan eenvoudig een mailtje naar [email protected] en ik zet je abonnement direct stop, uitgezonderd eventueel de pot van de lopende maand indien deze ondertussen al ingediend is bij het betalingssysteem. Daarna is je abonnement volledig gestopt. Je kan op alle momenten opzeggen en je bent nooit aan een minimale termijn verbonden.

DISCLAIMER:
Verklaringen op deze website zijn niet geëvalueerd door de de Nederlandse Voedsel en Waren Autoriteit of officiële gezondheidsinstellingen van de overheid. Voedingssupplementen zijn NIET bedoeld om enige ziekte te diagnosticeren, te behandelen, te genezen of te voorkomen. Voedingssupplementen zijn niet bedoeld voor mensen met medische aandoeningen. Gebruik enkel zoals aangegeven, als een gezonde aanvulling op een gezonde levensstijl.De inhoud van deze site is alleen voor informatieve doeleinden en is niet bedoeld ter vervanging van professioneel medisch advies, diagnose of behandeling. Vraag altijd uw arts of een andere gekwalificeerde zorgverlener om advies over een medische aandoening, een vermoedelijke medische aandoening voordat u begint met een dieet, lichaamsbeweging of suppletie programma of voordat u een supplement neemt of ermee stopt. Alle vermelde studies en/of gezondheidsvoordelen hebben enkel betrekking op, en zijn enkel van toepassing op de specifiek vermelde studies met de hierin specifiek vermelde ingrediënten. Op geen enkele manier hebben deze vermeldingen betrekkingen op een specifiek voedingssupplement van Organicolabs, noch de bedoeling te insinueren dat gelijkaardige resultaten zoals vermeld kunnen behaald worden met voedingssupplementen. Organicolabs kan niet aansprakelijk of verantwoordelijk worden gesteld voor enig misverstand of misbruik van de informatie op deze site of voor enig verlies, schade of letsel veroorzaakt of vermeend te worden veroorzaakt, direct of indirect door het gebruik van, een behandeling, actie of toepassing. Getuigenissen, casestudy's en voorbeelden op deze website zijn resultaten die aan ons zijn doorgestuurd door gebruikers van onze supplementen, en weerspiegelen mogelijk niet de typische ervaring van de gebruiker, zijn mogelijk niet van toepassing op de gemiddelde persoon en zijn niet bedoeld om een bepaald resultaat te vertegenwoordigen of te garanderen dat iedereen dezelfde of vergelijkbare resultaten zal behalen.

Een voedingssupplement is GEEN medicatie en is enkel bedoeld als een gezonde aanvulling op een gezonde levensstijl.