Als diëtiste raad ik de meeste van mijn patiënten tarwe gras aan omdat het een ontzettend voedzaam en gezonde plant is. Nadeel is de bereiding en de smaak. Heb nu je Turbo greens geprobeerd en heb niets dan lof. Ook de concentraties zijn veel hoger dan bij gelijk welke andere greens die ik ken. Dit is belangrijk voor zowel absorbatie als uitwerking van de voedingsstoffen. Zal het zeker aanbevelen in de toekomst, zeker aan dames boven de veertig omdat deze groep van dergelijk supplement de grootste voordelen ervaren, zowel fysiek als mentaal. Vriendelijke groet,

- Dominique Verbeek

Overvalt Je Soms Een Dipje Of Voel Jij Jezelf Futloos?!

 

Hallo, Katja hier van het MDP en vandaag ga ik het in de eerste plaats eens NIET hebben over afslanken maar wel... over een ander ernstig fenomeen waar steeds meer en meer mensen die dit lezen last van hebben.

Ik merk het namelijk dagelijks in de mailtjes die ik van deelnemers en nieuwsbrieflezers zoals jij ontvang...

Waar Gaat Dit Over?

Ik heb het over het simpele feit dat, in onze 'moderne' samenleving, de meeste mensen (en vrouwen meer dan mannen) redelijk tot serieuse hinder ervaren van een...

           ... 'lege baterij'.

Nee, niet van je mobieltje maar helaas het gevoel dat je lichaam gewoon energie te kort heeft.

Herkenbaar?!

Wanneer Jij Je Geregeld Moe, Futloos of Afgemat Voelt, Dan
Is Je Lichaam Waarschijnlijk... Verzuurd!

'Verzuurd'... Hoe zo Katja?!

Dat een tomaat van vandaag niet meer dezelfde tomaat is als die van pakweg dertig, veertig jaar geleden, dat heb je ondertussen misschien al wel eens gehoord.

Helaas ervaren we het gewoon elke dag. De gekweekte, en zelfs de 'zogenaamde' biologische groeten van vandaag de dag bevatten veel minder voedingsstoffen en anti-oxidanten dan vroeger. Een gevolg van onze 'moderne' gecloonde evolutie...

Neem daarnaast er nog de slechte eetgewoonten bij waardoor talrijk ongezond voedsel zoals voorverpakte maaltijden, te veel suiker, zuivel, slechte vetten en ander junk food haast dagelijks je lichaam bezoedelen,
met als gevolg...

...een forse toename van het zuurgehalte in je lichaam. Door dit verhoogd zuurgehalte neemt je lichaam veel minder goed de goede voedingsstoffen op, wanneer je wel gezond eet...

Resultaat: je voelt je loom, hebt regelmatig last van dipjes, je voelt je soms opgebrand en... je hebt het gevoel dat je in de sleur van je leven beland bent.

Bovendien is je lichaam hierdoor al jaren bezig met het kweken en aanmaken van gisten, bacteriën en schimmels die nog meer energie opslorpen dan vroeger.

Ander gevolg van een te hoog zuurgehalte is de ontregeling van je bloedsuikerspiegel waardoor jij je soms geprikkeld en... gewoon moe voelt.

Tot hier dus weinig nieuws onder de zon, want je kan dit tegenwoordig haast in ieder gezondheidsmagazine nalezen, en... je begrijpt ongetwijfeld waarover ik het heb...

 

De Oplossing?!

 

Normaal gezien zou ik zeggen om betere eetgewoonten te hanteren en meer groenten en fruit te eten.

Deelnemers aan het MDP laten me regelmatig weten dat ze zich na enkele weken energieker beginnen te voelen maar dat dit gevoel niet blijft hangen.

Nochtans zijn groenten en fruit ideaal om meer anti-oxidanten en voedingsstoffen binnen te krijgen, hetgeen precies nodig is om dat zuurgehalte in je lichaam te doen dalen waardoor je vrij snel een energie boost ervaart...

 

Helaas is het dus niet zo simpel.

 

Ondermeer doordat groenten en fruit vandaag de dag dus een pak minder voedingsstoffen en anti-oxidanten bevatten plus...

 

Je Lichaam Neemt Te Weinig Voedingstoffen Op Door Alle Schimmels en Bacteriën Die Tegen Je Darmwand Kleven!

Wanneer je me kent van het MDP, dan heb je me hier al vaker over horen spreken. Je voeding wordt mogelijk onvolledig en onvoldoende opgenomen door je lichaam.

Wanneer je vaak een opgeblazen gevoel hebt na het eten en je vervolgens 'de hamer' voelt voorbij komen waardoor je uitgeput in de zetel ploft na het eten, dan is dit een teken dat je lichaam niet voldoende energie haalt uit hetgeen je net gegegeten hebt.

Dit komt dus enerzijds omdat er minder voedingsstoffen in ons dagelijks eten zitten, en hierdoor prop je jezelf nog voller met hetgeen je lichaam net niet nodig heeft zoals slechte koolhydraten, verkeerde vetten en lege calorieën (caloriën zonder extra voedingswaarde).

 

Regelmatig last van eetbuien? 

Zoek niet verder, je hebt de reden gevonden.

Regelmatig trek in iets zoet of iets hartigs?

Je hebt de reden gevonden.

 

Dit is oa. waarom ik je al jaren aanraad om dagelijks je 'Godendrank' te drinken omdat dit helpt je darmwand te reinigen zodat je lichaam beter de voedingsstoffen opneemt.

Maar ook al hou je van een lekkere Smoothie of van het persen van groenten en fruit, ook dit is vaak een groot misverstand...

want bv.  één vers geperste sinaasappelsap per dag is prima, maar geen twee of drie glazen, want dan krijg je weer te veel (natuurlijke) suikers binnen en dit blijft suiker natuurlijk.

En, laten we eerlijk zijn, ik ben zelf ook gek op juicen en persen, maar de meeste mensen beginnen hier enthousiast aan (net zoals met het fitness abonnement) om na enkele dagen of weken er al de brui aan te geven.

Wanneer je dit consequent en goed wil doen, moet je er ook dagelijks de nodige tijd voor uit trekken en zeul je iedere week makkelijk 10kg tot 12kg Extra groenten en fruit mee naar huis. Dus een koopje is het niet, en... de afwas die blijft netjes op je wachten...

 

De enige manier om je lichaam dus de nodige voedingsstoffen te bezorgen is door ze extra te gaan consumeren... maar, ook al voel ik mezelf de laatste paar jaar ook al minder energiek, nu dat ik met krasse schreden de overgang nader,... een pillenslikker ben ik zeker niet.

En dit nog afgezien van het feit dat de meeste voedingssupplementen die verkocht worden nauwelijks meer effect hebben dan het placebo-effect.

Dus, ben ik maar weer zelf op onderzoek uitgegaan, verschillende supplementen, greens en sapjes getest, laten analyseren in labo's etc. om er vervolgens achter te komen dat ik het misschien weer maar beter ZELF kon doen...

... en dus heb ik DE OPLOSSING gemaakt om dagelijks die broodnodige extra anti-oxidanten en voedingsstoffen binnen te krijgen dankzij mijn kersverse...

... Organico TURBO Green Juice™ Die Jouw
Lichaam Een Enorme Energie Boost Geeft, Je Blakende Gezondheid Herstelt en Je...
...Decennia Jonger Laat Voelen!

Eén van de weinige voedingssupplementen waar ik achter sta, om die extra broodnodige voedingsstoffen binnen te krijgen, zijn 'Greens'.

Deze heb ik destijds, toen ik één van Tony Robbins Senior Mentors was, ontdekt, want hij is zelf ook een grote voorstander van 'een gezonde geest in een gezond lichaam'.

Maar bij mijn zoektocht in Nederland en zelfs doorheen Europa vond ik geen enkele greens die de nochtans simpele basistesten in het labo overleefde. Te kleine concentraties, niet de juiste samenstelling, te veel chemisch bewerkte varianten, veel 'bio' blablabla zonder echte inhoud, etc. Ik heb ze allemaal laten onderzoeken en de meeste ook uitgeprobeerd.

Want, uiteraard weet ik dat VERSE groenten en fruit nog steeds de beste bron zijn om de nodige anti-oxidanten, aminozuren en mineralen binnen te krijgen. Daarom adviseer ik altijd om ervoor te zorgen dat de helft van je bord uit groenten bestaan...

En daarnaast pers en sap ik er ook geregeld stevig op los. Ik denk dat wij met ons gezinnetje er op een week makkelijk 20kg extra 'bio' groenten en fruit doordraaien 😉 en... daarvoor is volharding nodig, niet alleen in mijn portemonee bij de groentenboer maar vooral 'het snij- en knipwerk', er variatie inhouden en, waar ik altijd het meest tegen opzag was... de gigantische afwas.

Dus, na al mijn speurwerk en proefkonijn spelen vroeg ik me af waar ik toch nog de beste groenten en fruitsoorten zou kunnen vinden, die als basis zouden dienen van mijn zelf samengestelde greens...

... en ik ben dus naar Zuid-Amerika getrokken! (een heel avontuur waarover later meer)

Hier worden de meeste groenten en fruitsoorten teminste nog geteeld zoals in grootmoeders tijd. Let op, ook hier begint de 'moderne' gecloonde industrialisatie opgang te maken, maar wanneer je eenmaal je weg een beetje kent, en met behulp van de uiterst vriendelijke plaatselijke bevolking, was ik in staat om enkele zeer goede authentieke boeren en producenten te vinden waarmee ik wilde samenwerken.

Dankzij dit Latino avontuur heb ik ettelijke weken gereisd door landen als Bolivië (prachtig!), Chili (verrassend), Argentinië (uitdagend), Peru (indrukwekkend), Costa Rica (zalig!) en Mexico (hot 😉 ) om uiteindelijk...

27 Groenten- en Fruitsoorten Te Selecteren Die
Jou
Uit Die Dagelijkse Sleur Trekken en Een Energetische
TURBO Boost  Bezorgen!

Lang verhaal kort, ik heb met enkele van hen contracten afgesloten om een deel van hun bio gekweekte groenten en fruit te kunnen exporteren naar een gerenomeerde Nederlandse Biotech producent.

Hier worden deze heerlijke authentieke groenten en fruit, eerst, via een vrij specifiek proces, op een zachte, natuurlijke manier gedroogd, vervolgens vermalen tot een poeder dat alle mineralen, anti-oxidanten en aminozuren bevat, die je lichaam nodig heeft.

En omdat de Organico TURBO Greens™ zo vol zitten met meer dan 27 authentieke groenten-en fruitsoorten hebben ze van nature een heerlijk, zacht zoete smaak die eveneens fris aanvoelt, zelfs gewoon gemengd in een glas water!

Niet het doorslaggevende punt qua gezondheid maar wel wanneer jij er dadelijk dagelijks van gaat genieten.
Echt lekker dus.(zie verder ook het receptenboek)

En, ik ben er nog niet... 😉

Hierbovenop heb ik, samen met de producent ook een selectie gemaakt van 11 biogeteelde superfoods die in de Organico TURBO Greens™ niet mochten ontbreken.

Deze heerlijk samengestelde Bio Smoothie zorgt ervoor dat je lichaam alle voedingstoffen snel & effectief opneemt.

 

"Welke 11 bio superfoods zitten er dan wel niet in?" vraag je jezelf misschien terecht af.

 

Wel, zoals je verder hieronder in detail kan lezen bevatten de Organico Turbo Greens™ een uitgekiende mix van anti-oxidanten, mineralen, aminozuren, natuurlijke eiwitten en andere voedingsstoffen.

Deze helpen jouw lichaam ontzuren, bezorgen een natuurlijke Energie Boost, optimaliseren je weerstand en metabolisme waardoor je beter gewapend bent tegen dipjes, ziektes en... zelfs je haren, je nagels en je huid gaat weer glanzen van energie en... je lichaam gaat veel beter vet verbanden...

 

De Unieke Samenstelling Van De Organico TURBO Greens Zorgt Ervoor Dat De (Beter Geabsorbeerde) Voedingsstoffen Hardnekkig (buik)Vet Beter Doen Wegsmelten Omdat...
Jouw Energie & Stofwisseling Op Drie Niveau's een
TURBO Boost Gewaar Worden...

Hieronder ontdek je hoe de 11 Bio Superfoods je fysisch versterken, heropladen en waar nodig revitaliseren...

 

1. De TURBO (buik)Vet Booster:

Vraag: "Welk hormoon is op de 1ste plaats verantwoordelijk dat hardnekkig (buik)vet maar niet verdwijnt...?"

Antwoord: Het Cortisol hormoon

En hoe wordt Cortisol veroorzaakt..., inderdaad door STRESS!

Dus Stress is er meestal de oorzaak van dat je blijft zitten met dat hardnekkige (buik)vet, ongeacht wat je ook doet. (en naarmate je ouder wordt, verergert dit alleen maar)

Hoe gestresseerder jouw lichaam, hoe meer Cortisol het aanmaakt en...

hoe trager je metabolisme wordt!

Want dit is precies wat Cortisol doet met je lichaam:  alles gaat trager, moeizamer functioneren waardoor je lichaam minder goed vet kan verbranden.

Dankzij de Organico TURBO Green Juice™ samenstelling gaat jouw cortisolgehalte echter razendsnel omlaag waardoor je dus niet alleen minder stress gewaar wordt maar ook veel beter (buik)vet gaat verbranden.

2. De TURBO DETOX Vet Booster

De TURBO DETOX...

Dat je lichaam dagelijks geconfronteerd wordt met allerlei gifstoffen is natuurlijk niets nieuws. Het hoort nu eenmaal bij onze atmosfeer, vandaar dat we een immuunsysteem hebben.

Helaas kan dit immuunsysteem vaak niet meer op tegen deze gifstofaanval die nog versterkt wordt door alle chemische, industriële en opgenomen gassen en stoffen die deel uitmaken van ons dagelijks leven. (pesticiden op voeding om maar één voorbeeld te noemen)

Dagelijks één glas Organico TURBO Green Juice™ gaat je lichaam, dankzij de 11 Bio Superfoods (zie verder) helpen detoxen door deze gifstoffen letterlijk weg te spoelen!

Hierdoor revitaliseert je lichaam, draait je imuunsysteem weer normaal zodat je stofwisseling beter werkt, vetophoping tegen gaat en dus ook beter vet verbrandt...

3. De TURBO HORMONEN Vet Booster

Jouw hormonen terug in balans...

Je hoeft echt niet in de overgang te zitten om gewaar te worden wat een invloed je hormonen hebben op je gemoed, gestel en algemeen welzijn...

Zowel mannen als vrouwen hebben vandaag de dag regelmatig last van een gedeeltelijke of compleet ontregelde hormoonhuishouding. Dit komt er simpelweg op neer dat je lichaam meer oestrogenen aanmaakt dan progesteron. (met dank aan onze geïndustrialiseerde voedingsketen)

Heb jij veel moeite om dat hardnekkige vet op je buik, heupen en dijen kwijt te geraken?

Dan zit je waarschijnlijk met een ontregelde hormonenhuishouding en maakt je lichaam te veel oestrogenen aan...

De natuurlijke samenstelling van Organico TURBO Green Juice™ zorgt ervoor dat deze overtollige oestrogenen afgebroken en weggespoeld worden.

Hierdoor komen je hormonen weer in balans waardoor jij je onmiddellijk beter voelt.

Je lichaam is nu beter in staat om alle voedingstoffen intens op te nemen, je stofwisseling draait sneller en het resultaat zal je gewaarworden op je buik, heupen en dijen...

En dit alles dankzij...

Deze 11 “Helende Bio Superfoods”…

Citroen

Misschien weet je dit niet, maar deze citrusvrucht heeft ongelooflijke eetlustremmende effecten en is bekend om het lichaam af te koelen en te alkaliseren. Dit is cruciaal voor het stabiliseren van je bloedsuikerspiegel.

Kokos

Kokoswater is bijna identiek aan het menselijke bloedplasma. Het zit vol met potassium en is een uitstekend geleider om alle bovenstaande ingrediënten door de bloedbaan op te nemen.

Zodat Jij...In Amper 30 Seconden per Dag, Jouw Lichaam Een TURBO Energie Boost Geeft, Je Blakende Gezondheid Herstelt en Je Decennia Jonger Voelt!

That's it!  (hehe...)

Hiermee heb je bij wijze de geboorte van de Organico TURBO Greens™ meegemaakt.

Uiteraard blijven jouw eetgewoonten en wat je dagelijks in je mond stopt het belangrijkste.

Daar gaat heel Het Mentale Dieet Plan over, omdat het op de eerste plaats tussen je oren zit.

Maar zoals we daarnet gezien hebben, en zoals ik zelf ook gewaarword en dagelijks in mijn mails lees, volstaan vaak gezonde eetgewoonten niet meer om je dagelijks energiek en kranig te voelen zonder last te hebben van dipjes, sufheid of je gewoon moe te voelen.

En laten we wel wezen, zelfs deelnemers van het MDP laten me geregeld weten dat ze beseffen dat ze zich niet 100% houden aan hun verbeterde eetgewoonten en de realiteit leert dat we inderdaad niet altijd even gezond eten als we echt zouden willen...

Er komt iets tussen, je hebt het te druk, de kinderen hollen in het rond, je bent vaak weg, kortom, je hebt er dikwijls gewoon de tijd niet voor. Dat is begrijpelijk.

Vandaar dat ik denk dat iedereen voordeel ervaart van een dagelijkse Organico TURBO Green Juice™ met de juiste voedingstoffen.

Want, wat jouw drukke situatie ook is, jouw gezondheid en die van je gezin mag hiervan geen slachtoffer zijn. Iedereen heeft het recht om zich gewoon energiek en goed in zijn vel te voelen.

En daarom heb ik, voor mezelf, en voor jou de Organico TURBO Greens™ ontwikkelt - zodat ook jij je lichaam terug die verfrissende energie boost kan geven met deze Bio Smoothie van maar liefst 11 Superfoods in combinatie met meer dan 27 groenten- en fruitsoorten.

 

(Wist je trouwens dat één van de extracten in de Organico TURBO Greens™  zo krachtig is dat slechts 1gram hiervan dezelfde voedingsstoffen bevat als 100gram verse groenten en fruit?! Per portie (10gr) heb je enkel van dit extract 0,7gram in je glas zitten. En dit is dus slechts één onderdeeltje van de Organico TURBO Greens™, wat je overigens bij geen enkele andere greens of supplementen zal terugvinden!)

 

Kan je jezelf al een beetje voorstellen wat voor een Energie Boost dit je dagelijks geeft?

 

Probeer het gewoon even uit en begin met dagelijks één glas Organico TURBO Green Juice te drinken en je zal het meteen gewaar worden. Dat beloof ik je.

Ikzelf, en enkele geslecteeerde MDP'ers die de eerste voorraad hebben kunnen uitproberen, ervaren het dagelijks.

 

Nu Is Het Aan Jou!

 

Geniet ervan zolang er weer voorraad is.
(Want dit is helaas geen product dat ik altijd en constant op voorraad zal hebben, gewoon omwille van de manier waarop de Organico TURBO Greens™ bereid worden... 

 

Dit is jouw beste remedie om je vanaf vandaag niet langer uitgeblust, suf of gewoon moe te voelen en terug die mentale scherpte en uitstraling te hebben zodat je van iedere dag in volle gezondheid geniet.

 

Ingrediënten + Label


Hoi Katja, de Turbo Greens zijn fantastisch! We noemen het hier de natuurlijk Red Bull! We gebruiken de greens met het hele gezin en iedereen voelt zich veel energieker. Mijn man voelt er zich zelfs opgewekter door. Zelf heb ik een pot op het werk staan en in de namiddag neem ik een tweede glas waardoor ik een echte push ervaar. Hoop dat je snel terug voorraad hebt want we zitten zo goed als door de drie potten. Fantastisch supplement Katja. Dank je.

- Katrien De Korte


Hallo Katja, de Turbo greens zijn een echte energiebom. Smaak was even aanpassen maar is lekker zoet en voelt fris aan. Neem 2 glazen, 's morgens en 's middags op het werk en dit helpt enorm om zonder geblaas of gezeur de dag door te komen. Enkele collega's heb ik ook al getrakteerd en voelen het effect ook. Alleen jammer dat er geen voorraad meer is. Had 3 potten genomen en zitten nu zonder. Hou je me op de hoogte wanneer volgende levering komt? Alvast bedankt.

- Linda van Schooten


Ik slow juice al enkele jaren met vallen en opstaan omwille van de tijd die ik erin moet stoppen. We hebben nu de Turbo Greens een maand geprobeerd en wat een opkikker. Voel me energetischer dan ooit. Mijn partner voelt zich veel minder moe en is veel actiever. De kids komen 's morgens zingend de keuken in: "TURBO! TURBO! TURBO!" en zijn minder druk dan ervoor. Heeft een prima uitwerking voor hele familie. Wij zijn dus helemaal om Katja!

- Martine Valkeniers


Hallo Katja, wij zijn zeer tevreden met de Turbo Greens. Geeft meer energie en voel me meer ontspannen. Doe het meestal in yoghurt of gewoon water. Heb ook al enkele van je green recepten geprobeerd, die zijn echt lekker. Weet je al wanneer we opnieuw kunnen bestellen?

- Sonja Veldhuis

DE LEKKERSTE BIO 'RED BULL' DIE ECHT ENERGIE GEEFT

 Organico TURBO Green Juice™

Wanneer Je Gezondheid En Energie Belangrijk Voor Je Zijn En Je Hebt Er Soms Niet De Tijd Voor...

Drink Dan Gewoon Een Heerlijke Organico TURBO Green Juice™ en Geniet Van De Bruisende Energie

* Abonnementen zijn maandelijks eenvoudig opzegbaar. Geen uitleg nodig.

De reden waarom je hierboven ook 'abonnements opties' vindt is omdat we dan meteen een voorraad van zes maand voor jou vasthouden. Stel dat je het maar niets zou vinden (twijfelachtig) kan je iedere maand eenvoudig opzeggen en komt jouw voorraad weer bij de rest. Maar dit is de beste manier om je te verzekeren dat je iedere maand je pot hebt. En voor alle duidelijkheid, begin hier niet aan wanneer je dit niet vast wil inbouwen in je voedingspatroon. Dat heeft werkelijk geen nut, want zeg nu zelf, ga jij, nadat je één of drie maanden de enorme energiepiek, mentale accuraatheid en verbeterde weerstand ervaren hebt, kiezen om dit vervolgens niet meer te voelen... Ik denk dat je me begrijpt hé.)
Wees gerust en verzekerd dat wanneer je nu een abonnement neemt, je dit op ieder moment zonder enig probleem of uitleg kan stoppen. Zelf al stuur je me een LEGE pot terug, geef ik je geld terug wanneer jij niet 100% tevreden bent met het fantastische resultaat.
Dit is onze 'Lege Pot Garantie'! Zo overtuigd ben ik ervan dat jij absoluut tevreden zal zijn.

OVER ORGANICO LABS

Na haar eigen ervaring van totale transformatie, heeft Katja Callens haar leven toegewijd om honderdduizenden anderen te helpen met afslanken en een optimale gezondheid te bereiken, dmv. verbeterende eetgewoonten, en het juicen van groeten en superfoods. Ben jij de volgende? En het beste is, dankzij Organico TURBO Green juice gaat dit sneller, makkelijker en is absoluut HEERLIJK! Voor meer boeiende tips om je gezondheids-, fitness- en lifestyle doelen te bereiken, kan je Katja  te pakken krijgen op haar populaire blog van Het MDP of via organicolabs.com.

Ingredienten   BESTEL NU!  Disclaimer

© 2009-2023 Organico Green Juice. All Rights Reserved

Retour Beleid

Organico Labs Garantie: Organico streeft ernaar om je volledig tevreden en gerust te stellen. Daarom bieden we een 60-dagen geld terug garantie op je eerste bestelling.   Als je op bepaald moment besluit dat dit niet de meest voedzame, heerlijke superfood mix op aarde is, onthoud dan dat je beschermd bent door de hoogste standaard 100% geld-terug-garantie.  Stuur ons gewoon de lege of ongeopende volle pot(ten) terug en wij betalen je tot de laatste cent terug, zonder vragen te stellen. Als je na 30 dagen gebruik, ongelukkig bent en je zou een terugbetaling willen, dan vind je hier precies wat je moet doen:

  • Neem contact op met het Organico team via [email protected] van maandag tot vrijdag tussen de 9.00 uur en 17.00 uur. Wij geven je dan graag ons retouradres, zodat er geen materiaal verspild wordt en een retournummer ter bevestigen. Dit is een makkelijk en moeiteloos proces.
  • Geef de lege of ongeopende volle pot terug, samen met de ontvangen Organico-factuur en het bevestigingsnummer dat je toegewezen hebt gekregen.
  • Het is jouw verplichting om de retourpost te betalen, en we raden je aan om de tracking en bevestigingsnummer voor controle te bewaren.  Opmerking: Wij moeten de pot binnen 60 dagen na de oorspronkelijke aankoopdatum ontvangen, zodat de restitutie geldig is.
  • Wij zullen uw volledige bestelling terugbetalen, exclusief verzendkosten, zolang alle ingekochte potten worden teruggestuurd.
  • We kunnen geen wederverkoop van Organico-producten toestaan, zodat lege potten alleen worden terugbetaald nadat voldoende tijd is verstreken voor een klant om Organico greens zoals aangegeven te drinken.

Deze richtlijnen werden gecreëerd om je tevreden te houden, terwijl we tegelijkertijd ervoor zorgen dat we de komende jaren een kwaliteitsproduct kunnen aanbieden aan andere gelukkige klanten. Organico greens terugsturen zonder te voldoen aan ons beleid zal helaas tot gevolg hebben dat uw transactie niet terugbetaalbaar wordt.

Nadat je de bovenstaande stappen hebt nageleefd, geef ons dan voldoende tijd voor verzending, kwaliteitscontrole en communicatie met betaalsystemen en banken, terwijl je geduldig wacht op je terugbetaling.

Wens je een lopend abonnement stop te zetten, stuur dan eenvoudig een mailtje naar [email protected] en ik zet je abonnement direct stop, uitgezonderd eventueel de pot van de lopende maand indien deze ondertussen al ingediend is bij het betalingssysteem. Daarna is je abonnement volledig gestopt. Je kan op alle momenten opzeggen en je bent nooit aan een minimale termijn verbonden.

DISCLAIMER:
Verklaringen op deze website zijn niet geëvalueerd door de de Nederlandse Voedsel en Waren Autoriteit of officiële gezondheidsinstellingen van de overheid. Voedingssupplementen zijn NIET bedoeld om enige ziekte te diagnosticeren, te behandelen, te genezen of te voorkomen. Voedingssupplementen zijn niet bedoeld voor mensen met medische aandoeningen. Gebruik enkel zoals aangegeven, als een gezonde aanvulling op een gezonde levensstijl.De inhoud van deze site is alleen voor informatieve doeleinden en is niet bedoeld ter vervanging van professioneel medisch advies, diagnose of behandeling. Vraag altijd uw arts of een andere gekwalificeerde zorgverlener om advies over een medische aandoening, een vermoedelijke medische aandoening voordat u begint met een dieet, lichaamsbeweging of suppletie programma of voordat u een supplement neemt of ermee stopt. Alle vermelde studies en/of gezondheidsvoordelen hebben enkel betrekking op, en zijn enkel van toepassing op de specifiek vermelde studies met de hierin specifiek vermelde ingrediënten. Op geen enkele manier hebben deze vermeldingen betrekkingen op een specifiek voedingssupplement van Organicolabs, noch de bedoeling te insinueren dat gelijkaardige resultaten zoals vermeld kunnen behaald worden met voedingssupplementen. Organicolabs kan niet aansprakelijk of verantwoordelijk worden gesteld voor enig misverstand of misbruik van de informatie op deze site of voor enig verlies, schade of letsel veroorzaakt of vermeend te worden veroorzaakt, direct of indirect door het gebruik van, een behandeling, actie of toepassing. Getuigenissen, casestudy's en voorbeelden op deze website zijn resultaten die aan ons zijn doorgestuurd door gebruikers van onze supplementen, en weerspiegelen mogelijk niet de typische ervaring van de gebruiker, zijn mogelijk niet van toepassing op de gemiddelde persoon en zijn niet bedoeld om een bepaald resultaat te vertegenwoordigen of te garanderen dat iedereen dezelfde of vergelijkbare resultaten zal behalen.

Een voedingssupplement is GEEN medicatie en is enkel bedoeld als een gezonde aanvulling op een gezonde levensstijl.