Veel mensen willen weten hoe ze de Citroen Sapkuur kunnen doen, en dit vooral om af te slanken. Het is één van de gezondste manieren om wat kilo's te verliezen en een grondige ontgifting van je lichaam te doen. Echter, er zijn een aantal belangrijke stappen die je dient te volgen. 

Doe het verkeerd en dan kan je nare neveneffecten ervaren.

Blijf dus rustig verder lezen en ontdek de veilige en gezonde manier om de Citroen Sapkuur te doen om af te slanken of als een algemeen gezonde & verjongende ontgifting van je lichaam. 

Beste lezer,

Wanneer je eraan denkt om de Citroen Sapkuur te proberen, neem dan even wat tijd om dit belangrijk artikel te lezen om te kijken of dit voor jou geschikt is.


Het klopt dat de Citroen Sapkuur je kan helpen om af te slanken, er jonger uit te zien, chronische pijn te verzachten, je lichaam te reinigen van inwendig afval, en je energieniveau een serieuze boost te geven, en dit in slechts 10 dagen maar... 

De Meeste Mensen Houden de Citroen Sapkuur
Nog Geen Dag Vol 

Je kent het gezegde - "Als het zo simpel was zou iedereen het doen". Welnu, beste lezer, dit gezegde klopt ook als een bus voor de Citroen Sapkuur. Loop nu niet direct weg want ik ga je tonen hoe je de Citroen Sapkuur "doenbaar" kan maken.

Deze tips hebben mensen, die ervoor nooit de Citroen Sapkuur konden volhouden, geholpen om er vlotjes doorheen te gaan zonder enig probleem. 


Je zal deze informatie nergens anders vinden. 

Ontdek De Geheimen Om De Citroen
Sapkuur Vol Te Houden…En Meer

Wanneer Je Jezelf Hieronder Opgeeft Ontdek Je…

 • Het juiste Citroen Sapkuur recept
 • Een makkelijke manier om de Citroen Sapkuur Te Doen – dit wordt niet behandeld in het originele boek
 • Honger is de #1 reden dat mensen de Citroen Sapkuur niet volhouden – ik vertel je over het voedsel dat veilig is om gedurende de Citroen Sapkuur te eten
 • Wat zijn de nevenwerkingen van de Citroen Sapkuur en hoe kan je deze vermijden
 • Hoe je kilo's vuile troep uit je lichaam kunt verwijderen en je gelukzalig zal voelen als je klaar bent

En Dit Is Niet Alles - Ik Ga Je Ook Laten Zien…

 • Hoe je te ontdoen van de grove witte plak op je tong 
 • Een heerlijk eenvoudig relax-bad-recept dat je poriën opent en je huid zachtjes reinigt
 • Een kijkje achter de schermen van het ritueel van Hollywood voor snel gewichtsverlies

Klik hieronder om ermee te beginnen…

Vooraleer je de Citroen Sapkuur probeert dien je het volgende te weten:

 • Hoe jezelf voorbereiden voor je start met de ontgifting 
 • Wat te doen tijdens de Citroen Sapkuur om neveneffecten te verminderen, of beter nog, ze te vermijden 
 • Wat te doen na de Citroen Sapkuur omdat je niet terug wil naar je oude eetpatroon meteen na de sapkuur 
 • En tot slot, hoe de resultaten vasthouden lang nadat je de Citroen Sapkuur beëindigd hebt  - deze is belangrijk!


Wanneer je al deze dingen weet zal je het veel makkelijker vinden om de Citroen Sapkuur goed te volbrengen, en je zal er meer voordelen uithalen dan degenen die dit niet weten. 


Over voordelen gesproken, laten we eens even kijken naar wat de Citroen Sapkuur voor jou kan doen... 

10 Dagen Tot Een Zuivere Jij. 

Van zodra je start met de Citroen Sapkuur zal je lichaam beginnen aan een proces van snelle ontgifting en verjonging. De veranderingen, die je zal gewaarworden, gebeuren in een snel tempo -- zo snel dat je vast een WOW! reactie krijgt van je vrienden en kennissen.

Wees niet verrast indien enkele mensen je apart nemen en vragen of jij je "wat hebt laten bijwerken". 

Dit Is Wat Je Kan Verwachten Wanneer Je
De Citroen Sapkuur Doet.
 

 • Je normaliseert je eetlust en metabolisme, zodat je lichaam zich op natuurlijke wijze comfortabel kan aanpassen aan het ideale gewicht voor jouw maat 
 • Je hormoonspiegels worden hersteld zodat elke cel in je lichaam wordt geladen met verjongende en 'feel good' hormonen. Indien je lijdt aan libido-problemen, kan de Citroen Sapkuur hierbij helpen 
 • Er zal een natuurlijke verschuiving zijn, weg van ongezonde gewoonten - zonder wilskracht 
 • Je reinigt en ontgift je hele lichaam - de kilo's afval die in de loop van de jaren zijn opgestapeld, worden  afgevoerd
 • Verminderde inwendige ontsteking, die pijnlijke gewrichten en chronische pijn verlicht 
 • Verhoogde energie 
 • En zoveel meer... 


Voor sommige mensen klinkt dit bijna te mooi om waar te zijn. Het is bijna niet te geloven dat je zo'n verbazingwekkende voordelen in slechts enkele dagen kunt ervaren, maar het geheim achter de Citroen Sapkuur is simpel ... 

Ontdek De Geheimen Om De Citroen Sapkuur
 Vol Te Houden…En Meer

Wanneer Je Jezelf Hieronder Opgeeft Ontdek Je…

 • Het juiste Citroen Sapkuur recept
 • Een makkelijke manier om de Citroen Sapkuur Te Doen – dit wordt niet behandeld in het originele boek
 • Honger is de #1 reden dat mensen de Citroen Sapkuur niet volhouden – ik vertel je over het voedsel dat veilig is om gedurende de Citroen Sapkuur te eten
 • Wat zijn de nevenwerkingen van de Citroen Sapkuur en hoe kan je deze vermijden
 • Hoe je kilo's vuile troep uit je lichaam kunt verwijderen en je gelukzalig zal voelen als je klaar bent

En Dit Is Niet Alles - Ik Ga Je Ook Laten Zien…

 • Hoe je te ontdoen van de grove witte plak op je tong 
 • Een heerlijk eenvoudig relax-bad-recept dat je poriën opent en je huid zachtjes reinigt
 • Een kijkje achter de schermen van het ritueel van Hollywood voor snel gewichtsverlies

Klik hieronder om ermee te beginnen…

Het Herstelt Je Lichaam Naar Zijn
Normale, Gezonde Toestand

Geen enkel ander dier op deze planeet zou kunnen overleven als ze aten wat wij eten. Straffer nog, zelfs mensen die afkomstig zijn uit inheemse delen van de wereld, worden doodziek als ze het "westerse" eetpatroon volgen.

Dat is de reden waarom, voor het eerst in de geschiedenis van de mensheid, onze levensverwachting terug afneemt! 


Onze lichamen zijn ziek en vervuild - en net als elke machine die verwaarloosd en slecht behandeld is, presteren we niet optimaal.


De Citroen Sapkuur kan dit veranderen. 


Er zit geen magie achter de Citroen Sapkuur - het verwijdert simpelweg het interne afval dat een enorme last legt op elk orgaan in je lichaam.


Dit interne afval doet meer dan alleen je dikke darm dichtslibben. Zoals je in dit citaat van dokter Bernard Jensen zult ontdekken, vergiftigt intern afval je hele lichaam: 

"De zware slijmlaag in de dikke darm verdikt en wordt een gastheer voor verrotting. De bloedcapillairen naar de dikke darm beginnen de gifstoffen, toxische stoffen en schadelijke rommel op te nemen terwijl deze door de darmwand sijpelt. Alle weefsels en organen van het lichaam nemen nu giftige stoffen op. Dit vormt het begin van echte autointoxicatie op een fysiologisch niveau."

~ Dr. Bernard Jensen, Ph.D.

Wat Dr. Jensen 'autointoxicatie' noemt, is wanneer je lichaam zo vervuild raakt dat je jezelf langzaam van binnenuit vergiftigt.

Gelukkig kan de Citroen Sapkuur dit afval verwijderen en veel van de schade die het aan je lichaam heeft toegebracht terugdringen.

Kilo's Verrot Afval Wordt Afgevoerd

Tot nu toe is mensen, die last hebben van gewichtsproblemen, verteld dat ze zijn zoals ze zijn, omdat ze te veel eten en niet trainen. 


Wanneer je mensen vertelt dat dieet en lichaamsbeweging voor jou niet werkt, neemt iedereen aan dat je in het geheim vals speelt - dat je lui bent - of dat je geen wilskracht hebt om je aan een dieet te houden. 


Ze zijn verkeerd.


De toxische stoffen die je dagelijks gebruikt, onderdrukken het natuurlijke vermogen van je lichaam om op 100% te draaien. Ze verlagen je stofwisseling, zodat je, ongeacht hoe weinig je eet, altijd te zwaar zult blijven.   


Wanneer je dit afval uit jouw lichaam spoelt, begin je automatisch af te vallen. 


Het is normaal dat je kilo's afval verliest met de Citroen Sapkuur, en niet het normale afval. Het is vaak zwart als teer - het geharde slijm en mucus komen eruit als lange brokken rubber - Het afval komt eruit in de vorm van de binnenkant van je darm omdat het al jaren in je zit.   


Het is ook gebruikelijk om galstenen zo groot als een knikker door te laten. Dit zijn groene en gele ballen van gehard cholesterol die de galwegen van de lever naar de dunne darm kunnen blokkeren, wat dodelijk kan zijn als je ze niet verwijdert.   


Hoe kun je leven met al dit misselijkmakend afval dat je lichaam verstopt?


Ik weet dat het vies is, maar als je dit afval begint te verdrijven, voel je je absoluut geweldig. Je lichaam zal neuriën met een lichtheid en hernieuwde energie die je niet kunt krijgen met medicijnen, oefeningen, supplementen of gelijk welke kuur voor het reinigen van de dikke darm.   

Je Bent Klaar Voor de Citroen Sapkuur  
Dit Is Wat Je Kan Verwachten
 

Terwijl de Citroen Sapkuur begint te werken aan de snelle ontgifting en herstelling van je lichaam naar zijn natuurlijke gezondheidstoestand, zul je vaak merken dat je elke dag wat afvalt. Je huidskleur zal feller worden omdat de elasticiteit van je huid wordt hersteld, waardoor je een jeugdiger uiterlijk krijgt.


Mensen hebben chronische kwaaltjes en pijn volledig genezen gezien en hadden hun energieniveau dat door het dak ging.


Het is een totale lichaamsverjonging, - zonder medicatie - zonder plastische chirurgie - zonder dure spabehandelingen - en zonder dat je in de gym hoeft te gaan zweten.


Dit is hoe het werkt...


De specifieke ingrediënten in de Citroen Sapkuur verbeteren de natuurlijke reinigingssystemen van je lichaam. Je weet al dat je kilo's interne mucus en samengepakt fecaal materiaal gaat verliezen, dat aan de binnenkant van je darmen kleeft en je gezondheid en vitaliteit ondermijnt.


Maar dat is niet eens het beste deel ...


Het is heel motiverend (op een beetje een vieze manier) om al dat interne vuil uit je lichaam te zien stromen, maar het beste deel van de Citroen Sapkuur is niet iets wat je zult zien, maar je zult het zeker voelen.


Ik heb het over het ontgiften en herstellen van het glandulaire systeem van je lichaam.


Het glandulaire systeem van je lichaam bestaat uit een reeks klieren die hormonen afscheiden die de meest vitale functies van je lichaam reguleren en beheersen. Dingen zoals je metabolisme, libido, energieniveaus, stemming, spieropbouw, vetopslag, veroudering en nog veel meer.

Deze Kleine Kliertjes Sturen Je Lichaam

Dankzij alle chemicaliën en giftig afval dat we vinden in ons voedsel, de lucht en het water, is ons glandulaire systeem zwak en kreupel. Deze vitale klieren functioneren niet voor 100% en dat is de reden waarom zoveel mensen tegenwoordig overgewicht hebben, geen energie hebben, depressief zijn en de hele tijd ziek worden.


Deze klieren zorgen ook voor de hormonen waardoor we ons goed voelen.


De Citroen Sapkuur herstelt deze vitale klieren en laat ze werken zoals ze zouden moeten, en je zult niet geloven wat een verschil het maakt!


Depressie is een epidemie geworden. Mensen lijden pijn. Als je niet met depressie omgaat, kan het je leven verwoesten. Je lichaam reinigen en die 'feel-good' hormonen door je heen laten stromen, kan helpen.


Elke cel van je lichaam zal worden overspoeld met deze herstellende en 'feel-good' hormonen. Je metabolisme, je humeur, je zin in seks, je energieniveau en vele andere belangrijke lichaamsfuncties kunnen worden hersteld naar het niveau waar ze zouden moeten zijn.


Je wordt heropgeladen en barst van de energie!


Met al deze dingen die je bekomt door de Citroen Sapkuur te volgen, vraag jij je waarschijnlijk af waar het addertje onder het gras zit. De waarheid is dat de oorspronkelijke Citroen Sapkuur absoluut slopend kan zijn om doorheen te komen, de meeste mensen houden het geen dag vol.


Maar er is veel veranderd in de decennia sinds de originele Citroen Sapkuur voor het eerst werd geïntroduceerd, en nu hoef je niet langer af te zien door de oude manier van de Citroen Sapkuur te doen.

Is De Citroen Sapkuur Veilig?

Je hoeft je geen zorgen te maken over de veiligheid wanneer je de stap-voor-stap technieken uit het Citroen Sapkuur Geheimen boek  volgt. Ik ben het niet eens met de fanatieke benadering van sommige mensen om je lichaam te ontgiften. Citroen Sapkuur Geheimen is ontwikkeld zodat je de Citroen Sapkuur veilig kunt afronden zonder je gezondheid in gevaar te brengen.


Niet alleen dat, maar mega-beroemdheden die toegang hebben tot de beste artsen en voedingsdeskundigen ter wereld, zweren bij de Citroen Sapkuur. Deze beroemdheden kunnen alles gebruiken om hun gezondheid te verbeteren en af te vallen, ongeacht de prijs. Ze gebruiken de Citroen Sapkuur omdat het veilig is en het werkt.


Bijvoorbeeld sterren als Beyonce Knowles hebben dit te zeggen over de Citroen Sapkuur:

Beyonce Knowles maakte op de Oprah Winfrey-show bekend dat ze 10 kilo had verloren met de Citroen Sapkuur om zich voor te bereiden op haar hoofdrol in de nieuwe film Dreamgirls.


~ New York Times

Gesteund Door Tientallen Jaren van Succesverhalen

Gezondheids-hypes komen en gaan, maar al tientallen jaren lang heeft de Citroen Sapkuur stilletjes verlichting gebracht voor iedereen die het 10 dagen wilde proberen. Voor elke jaloerse arts die probeert zijn patiënten te overhalen om de Citroen Sapkuur niet te proberen (dit gebeurt de hele tijd)  zijn er duizenden gelukkige Citroen Sapkuur-gebruikers die het levende bewijs zijn dat de Citroen Sapkuur werkt.


En het leuke is dat je de Citroen Sapkuur kunt doen zonder speciale apparatuur of exotische ingrediënten. In tegenstelling tot moderne gezondheids-hypes die door bedrijven zijn bedacht, is de Citroen Sapkuur ontworpen om je te helpen - NIET om van je te profiteren door je medicatie, drankjes, gadgets en dure fitness abonnementen te verkopen.

Het is nadat je klaar bent met de Citroen Sapkuur dat je echt de resultaten begint te zien...


Ontdek De Geheimen Om De Citroen
Sapkuur Vol Te Houden…En Meer

Wanneer Je Jezelf Hieronder Opgeeft Ontdek Je…

 • Het juiste Citroen Sapkuur recept
 • Een makkelijke manier om de Citroen Sapkuur Te Doen – dit wordt niet behandeld in het originele boek
 • Honger is de #1 reden dat mensen de Citroen Sapkuur niet volhouden – ik vertel je over het voedsel dat veilig is om gedurende de Citroen Sapkuur te eten
 • Wat zijn de nevenwerkingen van de Citroen Sapkuur en hoe kan je deze vermijden
 • Hoe je kilo's vuile troep uit je lichaam kunt verwijderen en je gelukzalig zal voelen als je klaar bent

En Dit Is Niet Alles - Ik Ga Je Ook Laten Zien…

 • Hoe je te ontdoen van de grove witte plak op je tong 
 • Een heerlijk eenvoudig relax-bad-recept dat je poriën opent en je huid zachtjes reinigt
 • Een kijkje achter de schermen van het ritueel van Hollywood voor snel gewichtsverlies

Klik hieronder om ermee te beginnen…

© 2024 Organico Green Juice. All rights Reserved | Privacy Policy | Disclaimer | Algemene voorwaarden