Nu Kan Jij Al Je Gezonde Superfoods In Eén
Glas Drinken… Zonder Boodschappen, Zonder
Blenden Of Juicen, en ZONDER AFWAS!

30 DAGEN VOORRAAD

GELD TERUG GARANTIE

VOORDELEN

In amper 30 Seconden per Dag, Kan Jij Jouw Leven Een TURBO Boost Geven, Je Blakende Gezondheid Optimaliseren en Je Decennia Jonger Voelen!*

BESPAART TIJD*

Wanneer je reist of geen tijd hebt om te juicen... neem een TURBO GREEN JUICE ONDERWEG!!

MENTAAL SCHERP*

Voel ongelofelijke energie en betere focus. PLUS Boost je hersencapaciteit.

BETERE GEZONDHEID*

Voorziet je lichaam met gezonde nutriënten zoals de electrolyten, aminozuren, ijzer, mangaan, etc

MINDER STRESS*

Balanceert hormonen en behoed je tegen frustratie en stress.

ONTGIFTIGT JE LICHAAM*

Spoelt gifstoffen door.

VERJONGT JE HUID*

Glanzende, gezondere, jonger uitziende huid, haar en nagels.

BOOST IMMUNITEIT*

Boordenvol met de krachtigste natuurlijke superfoods, en zit vol vitaminen en mineralen om je immuniteit te boosten.

INGREDIËNTEN

Chlorella

Een groene alg die super-hoog in eiwitten en gezonde meervoudig onverzadigde vetten zit.

Druivenpit

Druivenpitten bevatten essentiële vetzuren zoals omega 3, aminozuren en flavonoïden. Ze bevatten ook tal van antioxidanten, collageen, vitamine E en vitamine C.
Ze helpen de effecten van de tijd op je lichaam omkeren, draaien de klok om en geven je terug de energie, het metabolisme en de jeugdigheid die je in je vroege 20'er jaren had..

Spirulina

Een goede bron voor plantaardig eiwit! Spirulina is ook hoog in ijzer en calcium. De Azteken ontdekte dit voor het eerst in Midden-Amerika, en ze gebruikten ze dagelijks voor energie en kracht.

Munt

We kennen dit kruid allemaal als een geurige aanvulling op populaire gerechten en drankjes. Het muntblad wordt wereldwijd gebruikt als hulp bij tijdelijke indigestie, krampen, witten van tanden, en als slaap hulp.

Bieten

Bieten zitten vol met folaat en mangaan. Veel mensen houden niet van de textuur van rauwe bieten, maar het geïsoleerde sap smaakt uitstekend in de mix en is een voedzaam super ingrediënt.

Matcha Groene Thee

Als een typische verfrissing in Japanse kloosters, zit Matcha groene thee vol met het EGCG anti-oxidant. Dit vermindert stress, reguleert de hormonen en vermindert de eetlust.

Tarwe Gras

Is bekend als het "levensbloed" van de superfoods. Zelfs de oude egyptenaren aanbaden dit voedsel voor zijn talrijke positieve gezondheidsvoordelen.

Ginseng Wortel

Ginseng is een adaptogeen en dat wil zeggen dat ginseng kan helpen om het lichaam terug in balans te brengen wanneer deze balans is verstoord. Die verstoring kan zijn ontstaan door stress of zware inspanning maar bijvoorbeeld ook door een te hoge bloeddruk, een schommelende bloedsuikerspiegel of een te hoog cholesterolgehalte.

Alfalfa

Alfalfa heeft een hoog gehalte aan bioactieve plantenstoffen. Verlaagt de cholesterol, werkt als antidiabeticum, verlicht de menopauze en is een krachtig anti-oxidant.

Citroen

Misschien weet je dit niet, maar deze citrusvrucht heeft ongelooflijke eetlustremmende effecten en is bekend om het lichaam af te koelen en te alkaliseren. Dit is cruciaal voor het stabiliseren van je bloedsuikerspiegel.

Kokos

Kokoswater is bijna identiek aan het menselijke bloedplasma. Het zit vol met potassium en is een uitstekend geleider om alle bovenstaande ingrediënten door de bloedbaan op te nemen.

30 DAGEN VOORRAAD

GELD TERUG GARANTIE

GETUIGENISSEN

Bea Hulsbrink

Dit TURBO Green sap poeder is GEWELDIG! Ik ben het grootste deel van mijn leven een kieskeurige eter geweest en begon enkele maanden geleden zelf te juicen. Het was even wennen en ik was bezorgd om een poeder te proberen, bezorgd dat het te groen zou smaken (zoals gras!) Dit poeder was verrassend goed, met een milde zoetheid en een tint van munt. Het is prima en mengt gemakkelijk met water en een lepel. Ik hou er ook van om het te gebruiken om groene smoothies te maken, die ik de smaak niet echt kon verdragen tot ik het met Organist TURBO green poeder begon te maken. Ik ben zo enthousiast om een snel, makkelijk en heerlijk alternatief te hebben voor het zelf moeten juicen of blenden!

Lea Van Schooten

Al wat ik kan zeggen is WAUW! Ik ben al een tijdje aan het sappen en ik HOU van mijn verse groene sapjes, maar als ik veel op de weg ben, is het soms moeilijk om mijn sapjes op voorhand te maken om mee te nemen. Of ik zou mijn prachtige, maar zware juicer moeten gaan mee sleuren. Nou, ik ben blij om te zeggen dat ik deze problemen niet meer heb! Organico’s TURBO Green Juice is fantastisch! Het mengt gemakkelijk in water, of welke vloeistof je ook kiest en smaakt echt lekker (niet poederachtig of als gras drinken). Mijn favoriete manier om het tot nu toe te gebruiken is om mijn Vanilleproteïne poeder eraan toe te voegen, samen met wat Chia-zaden en met water te mengen. Mijn lichaam miste altijd haar lekkere revitaliserend, gezond sap op die dagen dat ik geen tijd had om een verse juice te maken, maar dit is dankzij organist niet langer een probleem !!"

Paula Dedecker

Ik ben al een tijdje aan het juicen en om zo een product te kunnen gebruiken, maakt het zo veel makkelijker. De smaak is zo verfrissend! Het is niet korrelig en smaakt niet als gras of wortels. Het is zoet en fris en geeft me veel energie. Prachtige aanvulling voor mijn gezonde eetgewoonten. Ik drink het met water en ijs of voeg het toe aan mijn smoothies of vers sap. Het is iets dat ik altijd in mijn koelkast zal hebben!"

Ondertussen weten we dat we deze superfoods elke dag nodig hebben, en wanneer je geen tijd, geld of geduld hebt om dagelijks je verse groenten en fruit te kopen, te snijden en te juicen, dan is Organico TURBO Green Juice de perfecte oplossing.

We hebben slechts een beperkt aanbod van Organico TURBO Green Juice (omdat dit iedere keer organisch bereid dient te worden), en zodra we uitverkocht zijn, betekent dit dat het GEHEIM DE RONDE GAAT DOEN, en onze prijzen zullen stijgen, dus benut deze kans vandaag nog.

GELD TERUG GARANTIE

ONDER DE LOEP

GELD TERUG GARANTIE

De 100% Geen-Risico Belofte

Bestel nu meteen in vertrouwen!

...zolang de voorraad strekt!

Probeer het gewoon 30 dagen uit en als het voor jou niet zou werken,
dan krijg jij je gezonde investering gewoon terug!


Er is absoluut geen enkel risico om het even te proberen.

Zelf indien je de smaak niet lekker zou vinden, krijg jij je geld terug!

Eén Pot

(€79.95) - Bespaar €22

€57.95

GRATIS Verzending

Een Pot Per Maand

Drie Potten

(€239.85) - Bespaar €89.90

€149.95

GRATIS Verzending

Drie Potten Per Maand

Drie Potten, Eénmalige bestelling

Zes Potten

(€479.70) - Bespaar €249.95

€249.95

GRATIS Verzending

Zes Potten Per Maand

Zes Potten, Eénmalige bestelling

Moeite met bestellen? Probeer één van deze ondersteunde browsers: Firefox en Google Chrome.

VRAGEN? E-mail me - [email protected]

Opmerking: 3 Potten Abonnement zijn 3 Potten Per Maand, alle 30 dagen --- / --- Zonder abonnement is een Eénmalige Bestelling van 3 potten
Opmerking: 6 Potten Abonnement zijn 6 Potten Per Maand, alle 30 dagen --- / --- Zonder abonnement is een Eénmalige Bestelling van 6 potten

OVER ORGANICO GREENS

Na haar eigen ervaring van totale transformatie, heeft Katja Callens haar leven toegewijd om honderdduizenden anderen te helpen met een optimale gezondheid te bereiken, dmv. verbeterende eetgewoonten, en het juicen van groeten en superfoods. Ben jij de volgende? En het beste is, dankzij Organico TURBO Green juice gaat dit sneller, makkelijker en is absoluut HEERLIJK!

© 2009 - 2024 Organico Labs. All Rights Reserved

Retour Beleid

Organico Labs Garantie: Organico streeft ernaar om je volledig tevreden en gerust te stellen. Daarom bieden we een 30-dagen geld terug garantie. Als je op bepaald moment besluit dat dit niet de meest voedzame, heerlijke superfood mix op aarde is, onthoud dan dat je beschermd bent door de hoogste standaard 100% geld-terug-garantie. Stuur ons gewoon de lege pot(ten) terug en wij betalen je tot de laatste cent terug, zonder vragen te stellen. Als je na 30 dagen gebruik, ongelukkig bent en je zou een terugbetaling willen, dan vind je hier precies wat je moet doen:

  • Neem contact op met het Organico team via [email protected] van maandag tot vrijdag tussen de 9.00 uur en 17.00 uur. Wij geven je dan graag ons retouradres, zodat er geen materiaal verspild wordt en een retournummer ter bevestigen. Dit is een makkelijk en moeiteloos proces.

  • Geef de lege pot terug, samen met de ontvangen Organico-factuur en het bevestigingsnummer dat je toegewezen hebt gekregen.

  • Het is jouw verplichting om de retourpost te betalen, en we raden je aan om de tracking en bevestigingsnummer voor controle te bewaren. Opmerking: Wij moeten de pot binnen 60 dagen na de oorspronkelijke aankoopdatum ontvangen, zodat de restitutie geldig is.

  • Wij zullen uw volledige bestelling terugbetalen, exclusief verzendkosten, zolang alle ingekochte potten worden teruggestuurd.
    We kunnen geen wederverkoop van Organico-producten toestaan, zodat lege potten alleen worden terugbetaald nadat voldoende tijd is verstreken voor een klant om Organico greens zoals aangegeven te drinken.

Deze richtlijnen werden gecreëerd om je tevreden te houden, terwijl we tegelijkertijd ervoor zorgen dat we de komende jaren een kwaliteitsproduct kunnen aanbieden aan andere gelukkige klanten. Organico greens terugsturen zonder te voldoen aan ons beleid zal helaas tot gevolg hebben dat uw transactie niet terugbetaalbaar wordt.

Nadat je de bovenstaande stappen hebt nageleefd, geef ons dan voldoende tijd voor verzending, kwaliteitscontrole en communicatie met betaalsystemen en banken, terwijl je geduldig wacht op je terugbetaling.

DISCLAIMER:
Verklaringen op deze website zijn niet geëvalueerd door de de Nederlandse Voedsel en Waren Autoriteit of officiële gezondheidsinstellingen van de overheid. Voedingssupplementen zijn NIET bedoeld om enige ziekte te diagnosticeren, te behandelen, te genezen of te voorkomen. Voedingssupplementen zijn niet bedoeld voor mensen met medische aandoeningen. Gebruik enkel zoals aangegeven, als een gezonde aanvulling op een gezonde levensstijl.De inhoud van deze site is alleen voor informatieve doeleinden en is niet bedoeld ter vervanging van professioneel medisch advies, diagnose of behandeling. Vraag altijd uw arts of een andere gekwalificeerde zorgverlener om advies over een medische aandoening, een vermoedelijke medische aandoening voordat u begint met een dieet, lichaamsbeweging of suppletie programma of voordat u een supplement neemt of ermee stopt. Alle vermelde studies en/of gezondheidsvoordelen hebben enkel betrekking op, en zijn enkel van toepassing op de specifiek vermelde studies met de hierin specifiek vermelde ingrediënten. Op geen enkele manier hebben deze vermeldingen betrekkingen op een specifiek voedingssupplement van Organicolabs, noch de bedoeling te insinueren dat gelijkaardige resultaten zoals vermeld kunnen behaald worden met voedingssupplementen. Organicolabs kan niet aansprakelijk of verantwoordelijk worden gesteld voor enig misverstand of misbruik van de informatie op deze site of voor enig verlies, schade of letsel veroorzaakt of vermeend te worden veroorzaakt, direct of indirect door het gebruik van, een behandeling, actie of toepassing. Getuigenissen, casestudy's en voorbeelden op deze website zijn resultaten die aan ons zijn doorgestuurd door gebruikers van onze supplementen, en weerspiegelen mogelijk niet de typische ervaring van de gebruiker, zijn mogelijk niet van toepassing op de gemiddelde persoon en zijn niet bedoeld om een bepaald resultaat te vertegenwoordigen of te garanderen dat iedereen dezelfde of vergelijkbare resultaten zal behalen.

Een voedingssupplement is GEEN medicatie en is enkel bedoeld als een gezonde aanvulling op een gezonde levensstijl.