ONTVANG HIER JE

GRATIS RAPPORT

Geef Je Gezondheid een Kick-Start!  
Wacht Niet Langer en Ontvang Vandaag De Alpha Gids en 22 Heerlijke Juice Recepten

Vul hieronder je Voornaam en beste email adres in 
en ontvang het meteen in je inbox

Vul Gewoon Je Voornaam en beste email adres in en ontvang dit rapport en 22 Heerlijke Juice Recepten Meteen in Je Inbox!

Ondertussen Begrijp Je Al Hoe Belangrijk Hetgeen Je In Je Lichaam Stopt, Is Voor Je Gezondheid, Je Vitaliteit En Vetverbanding. 

De voeding die je eet is letterlijk de katalysator voor de resultaten die je ervaart. DIT IS EEN ABSOLUUT FEIT.


Maar zelfs als je precies de juiste voeding inneemt in de perfecte hoeveelheden dan heeft dit toch geen zin wanneer je dit alles niet
op de juiste manier verteert.


De waarheid is dat de meeste mensen het voedsel dat ze innemen niet effectief genoeg verteren – en dit is, vooral, waarom de meeste mensen er zo’n probleem mee hebben om hun lichaam aanzienlijk te veranderen. 


Ze blijven vast steken… zijn gefrustreerd, burned-out en zijn het beu om nog langer tijd te verspillen omdat ze toch niet dat gezonde figuur krijgen dat
ze altijd al gehad willen hebben. 


De aanpak die ik met mijn deelnemers deel, noem ik de “Alpha DETOX” omdat het de eerste stap is voor ieder transformatie doel, of dat nu om je gezondheid, vitaliteit of vetverlies gaat etc. 


Dit is het belangrijkste aspect voor jouw succes.  Dit heeft het leven van duizenden mensen veranderd en wanneer je jezelf eraan overgeeft, dan
gaat deze Alpha Detox voor jou hetzelfde doen. Reset Je Lichaam, Reset Je Leven

Geef Je Gezondheid een Kick-Start!  
Wacht Niet Langer en Ontvang Vandaag De Alpha Gids en 22 Heerlijke Juice Recepten

Vul hieronder je Voornaam en beste email adres in 
en ontvang het meteen in je inbox

Reiniging- of ontgiftingskuren zijn niet nieuw; ze bestaan al meer dan vijfduizend jaar.


Lichamelijke en geestelijke reiniging waren een jaarlijks ritueel – een reiniging van de lichaam en de ziel. Voorbeelden van reinigingskuren zijn sapvasten, de Citroen Sapkuur of mono-diëten, dat voorstander is van de consumptie van slechts één voedselsoort, zoals grapefruit of druiven, en rauw eten dieet. 


Ontgifting Versus Reiniging


Een ontgifting beschrijft doorgaans een proces dat je lichaam zal ontdoen van toxinen die in jouw systeem zijn opgebouwd. Een reiniging kan je zien als een lente schoonmaak voor jouw lichaam, waarbij de nadruk wordt gelegd op clean eating, met voedsel dat rijk is aan voedingsstoffen en dat junkfood en bewerkt eten verwijdert en zo de natuurlijke ontgiftingsprocessen van het lichaam bevordert.


Wat Zijn Toxinen?


Toxinen kunnen in definitie variëren afhankelijk met wie je praat. Veel mensen denken dat toxinen in veelvoud voorkomen in bewerkt voedsel in de vorm van conserveermiddelen en in onze natuurlijke omgeving. Reinigingen bieden je een manier om jezelf te ontdoen van deze toxinen. Toxinen kunnen aanwezig zijn in het voedsel dat je eet, in het water dat je drinkt en in de lucht die je inademt.


Het Natuurlijke Ontgiftingsproces van het Lichaam


“Ontgifting is een proces dat het lichaam de klok rond uitvoert met behulp van belangrijke voedingsstoffen uit het dieet. Het is het proces dat moleculen transformeert die uit het lichaam moeten worden verwijderd, of toxinen.


Ze vallen in twee hoofdcategorieën: moleculen die in het lichaam worden gemaakt als bijproducten van reguliere stofwisseling (endotoxinen), en diegene die van buiten het lichaam komen en in ons systeem terechtkomen door middel van eten, drinken, ademen of door de huid binnenkomen (exotoxinen). 


Endotoxinen omvatten verbindingen zoals melkzuur, ureum en afvalproducten van microben in de darm.


Exotoxinen omvatten milieu-toxinen en verontreinigde stoffen, pesticiden, kwik in zeevruchten, lood van uitlaatpijpen en luchtvervuiling, chemicaliën in tabaksrook, dioxine in verzorgingsproducten, ftalaten van plastic en parabenen van lotions en cosmetica.


”Tenzij je in een radioactief moeras valt, zal jouw slimme en efficiënte lichaam, vooral de nieren en lever, de toxinen verwerken en wegspoelen die je dagelijks tegenkomt." De waarheid is dat het menselijk lichaam efficiënt ontgiftingsprocessen heeft uitgevoerd sinds het ontstaan van de mensheid. 


De moderne levensstijl wordt echter gebombardeerd met milieutoxinen, vettig fastfood, chemisch geladen voedsel dat gemaakt wordt in fabrieken en via slechte voedingsgewoonten opgenomen wordt. Te veel mensen leiden een ongezonde levensstijl waar een ongezond dieet, gebrek aan hydratatie en andere slechte gewoonten de natuurlijke ontgiftingsprocessen van het lichaam kunnen remmen. 


De waarheid is dat de natuur nooit een dagelijkse instroom van koek, snoep, patat en frisdrank als onderdeel van voeding bedoeld had en dus is het lichaam niet goed uitgerust om dergelijke belastingen aan te kunnen. Net als een verstopte afvoer leggen slechte dieetkeuzes, overmatig alcoholgebruik, gebrek aan beweging en andere ongezonde gewoontes onnodige druk op de nieren en de lever.


Daarom is het belangrijk om je lichaam te voorzien met extra antioxidanten, vitamines en mineralen die zullen bijdragen aan een ontzuring en ontgifting van het lichaam. Laat je echter niet verleiden tot gevaarlijke kuren of pillen en kies voor een gezonde, natuurlijke aanpak zoals met deze 22 heerlijke green juice recepten, inclusief een handige gids die je stap-voor-stap uitlegt hoe je deze gezonde gewoonten van green juices drinken maximaal benut.

Geef Je Gezondheid een Kick-Start!  
Wacht Niet Langer en Ontvang Vandaag De Alpha Gids en 22 Heerlijke Juice Recepten

Vul hieronder je Voornaam en beste email adres in 
en ontvang het meteen in je inbox

Copyright © 2009 - 2024 Organico Green Juice. All rights Reserved | Privacy Policy | Disclaimer | Algemene voorwaarden