10 Geweldige Voordelen Van Groentesappen Voor Jouw Gezondheid En Schoonheid

Of je nou kiest voor een groene salade of jouw favoriete curry met gemengde groenten klaarmaakt, er zijn honderden manieren om je lichaam voordelen te geven van groenten. Verschillende groenten, wanneer ze samen gegeten worden, geven gevarieerde voordelen. Eén van de effectiefste manieren om je lichaam de optimale goedheid van groenten te laten absorberen is door regelmatig groentesap te maken.

Het wordt tijd om de top gezondheidsvoordelen van groentesappen te bekijken.

Hoe maak je groentesap?

Je kunt sap maken van elke groente of het nu wortel, raap, spinazie, bittere pompoen, pompoen, tomaat, aardappel of bieten is. Zorg er gewoon voor de groenten grondig te wassen voor het sapmaken. Snijd daarnaast de groente in kleine stukjes om gemakkelijker te kunnen juicen.

Gezondheidsvoordelen van het drinken van groentesap:

Wist je dat elke volwassene ten minste twee glazen groentesap per dag zou moeten drinken? Dat is niet altijd mogelijk, omdat je aandacht naar zoveel andere eetbare objecten gaat. Daarom is het zo geweldig om verse groenten om te zetten in sap. Zo geef je je lichaam een dagelijkse dosis voedingsstoffen. Dit zijn de groentesap voordelen:

1. Voorziet het lichaam van hoge waarden van voedingsstoffen

Een grote portie verschillende groenten passen in een enkel glas sap. In sapvorm kunnen in feite vijf kopjes groenten gemakkelijk worden geserveerd in een glas. Het drinken van het sap zal je lichaam voorzien van een hoog gehalte voedingsstoffen, die op hun beurt je helpen gezond en gelukkig blijven.

2. Betere opname van voedingsstoffen

Het drinken van groentesappen zorgt ervoor dat het lichaam alle voedingsstoffen die het nodig heeft kan absorberen. Wanneer je groenten eet heeft het lichaam tijd nodig om de voedingsstoffen te scheiden van de vezel en vervolgens deze nutriënten te absorberen om het te gebruiken voor verschillende functies.

Dit is een procedure die tijd kost. In het geval je niet goed op je eten kauwt of je een zwakke spijsvertering hebt, dan kan dit proces worden geconfronteerd met enkele obstakels. Vandaar dat het drinken van verse groente sap ervoor zal zorgen dat jouw lichaam gemakkelijke toegang krijgt tot alle deze voedingsstoffen.

3. Gemakkelijke Optie

Inderdaad is groenten juicen een eenvoudiger optie. Om de voordelen van alle voedingsstoffen binnen te krijgen, moet je op het kauwen van verse groenten in heel de dag te houden! Nu, dat klinkt saai, nietwaar? Dus, een eenvoudiger optie is om ze in de sapcentrifuge te doen en een glas op jouw gezondheid te drinken. Maak er een gewoonte van om dagelijks sap te drinken.

4. Hydrateert de Body

Het lichaam blijft gehydrateerd omdat je jouw dosis groenten binnenkrijgt in vloeibare vorm. Vandaar dat, of het nu één of twee glazen groentesap is dat je drinkt, natuurlijk functies in de mate van water moet je per dag!

5. Natuurlijke Goodness

Vitaminedrankjes zijn zo populair en je vindt ze in de nabije reformwinkels. Maar waarom kiezen voor gebottelde vitaminen, als je je lichaam met natuurlijke vitaminen kan voorzien? De groenten in je sap bevatten niet alleen vitaminen, maar ook mineralen en vooral, chlorofyl! Een echt gezondheidsdrankje is het!

Schoonheidsvoordelen van het drinken van groentesap:

Het maken van groentesap kan effectief zijn voor jouw schoonheid. Hier zijn de schoonheidsvoordelen van het drinken van groentesap:

6. Bevordert Haargroei

Spinazie, bieten, wortelen en uien zijn goede keuzes voor het bevorderen van de groei van het haar. Juice deze groenten om mooi haar te krijgen.

7. Haaruitval

Donkergroene bladgroenten, kruisbloemige groenten en paprika’s staan ​​bekend om haaruitval te voorkomen. Het sap van deze groenten kan worden geconsumeerd voor de bestrijding van haaruitval.

8. Houdt acne en puistjes weg

Pompoenen, broccoli, zoete aardappelen en wortelen zijn goed voor de huid. Het drinken van het sap van oranje fruit, groenten met anti-oxidanten en vitamine C zal helpen om puistjes en acne op afstand te houden.

9. Voor stralende huid

Groentesap voegt glans toe aan de huid en maakt de huid gezond. Drink het sap van tomaten, aardappelen, kool, wortelen en radijs om stralende huid te krijgen.

10. Behandelt en voorkomt rimpels

Het drinken van het sap van groenten rijk aan vitamine C, zoals broccoli, paprika, bloemkool en tomaten, vitamine E, zoals boerenkool, raapstelen en selenium groenten kan effectief zijn voor het weghouden van rimpels.

Sap maken is een redder voor jouw gezondheid en schoonheid. Nietwaar? Waarom dan vandaag niet beginnen met sap maken van jouw favoriete groenten? Drink een glas voor een gezond en mooi leven!

Slowjuicen voor een optimale gezondheid

Wanneer je dagelijks 2 tot 3 kilo rauwe groenten zou eten, kan je er bijna zeker van zijn dat je lichaam voldoende anti-oxidanten en vitamines binnenkrijgt om zichzelf voldoende te beschermen. De meeste mensen komen er echter niet toe om 2 tot 3kg rauwe groenten te eten per dag. Het is enorm veel werk, veel rauwe groenten smaken niet echt lekker en je zit al snel een halfuur of langer te kauwen.

Daarom is slowjuicen een ideale manier om dagelijks die noodzakelijke voedingsstoffen binnen te krijgen. Er is niets zo gezond als slow juicen. Het bezorgt je dagelijks alles waar je lichaam ‘gek’ op is en… het is één van de beste preventieve dingen die je voor je gezondheid kan doen. Zorg er echter voor dat de juice geen suikerdrankje wordt. Veel suiker is slecht voor de lijn en je cholesterolgehalte. Zeker in vloeibare vorm. Ook fruitsuikers blijven suikers. Zorg daarom voor een goede verhouding van groente en fruit. Met een verhouding van 90% groente en 10% fruit zit je goed!

Helaas komt er bij slowjuicen ook wel wat werk kijken, naast dat je dagelijks 2 tot 3kg extra groenten en fruit dient te kopen, wassen, snijden en persen. De meeste mensen beginnen enthousiast met slowjuicen, investeren enkele honderden euro’s in een goede slowjuicer, om dan, na enkele dagen of weken, deze supergezonde gewoonte te laten verwateren.

Jammer, maar toegegeven, zelfs een gezondheidsfreak zoals ik, kom er niet steeds toe om dagelijks te slowjuicen. Vandaar dat ik mijn avontuur begonnen ben om een kwalitatieve Organico Green Juice te laten produceren, zodat ik mij niet langer schuldig hoef te voelen wanneer ik geen tijd of zin heb om voor mezelf en mijn gezin een versgeperste green juice te maken. En, zelfs in mijn verse green juices voeg ik steeds een schepje Organico greens toe zodat mijn lichaam absoluut voldoende anti-oxidanten binnenkrijgt om mijn lichaam te beschermen en te ontzuren.

Mocht je dus niet altijd tijd hebben om te juicen, of zie je op tegen de boodschappen of afwas, probeer dan ook eens een Organico TURBO Green Juice™.

Organico Turbo Green juice™ bestaat immers uit maar liefst 27 verschillende groenten- en fruitsoorten, aangevuld met 11 Superfoods zoals gember, tarwegras, spirulina, citroen, munt, groene thee etc.

En dit in een uitzonderlijk hoge concentratie.

Dit maakt dit drankje op zich ettelijke malen voedzamer maakt dan gelijk welk juice recept dat je zou klaarmaken.

En het smaakt bovendien nog lekker zoet-fris af zodat je zou twijfelen dat je wel een gezonde juice aan het drinken bent wanneer je het niet al zou weten.

Hier vind je meer informatie over wat je verder nog meer gaat terugvinden in je Organico Turbo Green juice en wat het voor je gezondheid en stofwisseling kan betekenen.

Geniet ervan!

Vitale groetjes,

Onthoud, we doen dit samen.

Katja Callens
Organico TURBO Green Juice

P.S. Geen juicer? Geen probleem!
Organico Turbo Green juice is een vernuftig samenstelling van maar liefst 27 verschillende groenten- en fruitsoorten, in combinatie met 11 superfoods waaronder tarwegras, spirulina, citroen, munt, druivenpit, groene thee en meer. Ik heb deze greens ontwikkeld voor drukke vrouwen (zoals ik) en mannen die op zoek zijn naar een manier om hun gezondheid een boost te geven en hun lifestyle te behouden zonder te veel tijd of geld te spenderen in de keuken.
Probeer het vandaag!

Deel desgewenst dit artikel