10 Tips Om Niet Langer Je Gezondheid Te Saboteren

We zijn zo gewend aan dingen die niet altijd gaan zoals we zouden willen, dat we onszelf beschermen door dingen voor onszelf te verpesten voordat ze geruïneerd worden door anderen. Vaak worden degenen die hun gezondheid saboteren, gedreven door onbewuste redenen, maar ze rechtvaardigen het met aandachts middelen. Simpel gezegd, we verknoeien onze gezondheid zonder het zelfs te beseffen. Als je te hard voor jezelf bent en de neiging hebt om je eigen succes te saboteren als het gaat om gezondheid of omgekeerd, lees dan verder om erachter te komen hoe je dit kunt stoppen en ontdek hoe jezelf te behandelen zoals je het verdient om behandeld te worden.

Wees objectief

Neem een ​​stap terug en kijk naar wat er in je leven gebeurt vanuit het oogpunt van een vreemde. Je kunt zelfs een dagboek starten en deze dingen opschrijven.

Omarm onvolkomenheden

Feedback en kritiek ontvangen is waarschijnlijk het laatste wat je wilt, maar dit is een geweldige kans om je gezondheid te verbeteren en te beseffen wat je verkeerd doet. Vaker wel dan niet, zal je merken dat de feedback echt nuttig was, maar alleen als je het niet te persoonlijk opvat, of alles over denkt.

Wees niet goedgelovig

Het gras dat aan de andere kant van het hek veel groener is, is zo vanwege het harde werk dat erin is gegaan. Wat jij je voorstelt als een succes, of het nu 10 kilo verliezen is of schandalig rijk zijn, ons denkproces houdt geen rekening met al het harde werk dat erin zit. Wees realistisch over je gezondheidsdoelen en deel ze op in mini-doelen. Ze kunnen dagelijks of wekelijks zijn – dat is aan jou om te bepalen. Schrijf elke stap op die je moet nemen om er te komen en laat de keren wanneer je er ééntje niet haalt, niet achterwegen. Vertrouw op het proces, en nog belangrijker, vertrouw op jezelf.

Stop met zelfzuchtig te zijn

Sommige mensen denken dat wanneer ze hun gezondheid saboteren, ze het doen voor het welzijn van anderen om hen heen. Een moeder kan bijvoorbeeld het gevoel hebben dat ze het welzijn van haar kinderen voor dat van haar plaatst als ze niet de tijd neemt om goed te eten of te sporten. Of een vader denkt dat door altijd te werken en niet de tijd te nemen om voor zijn gezondheid te zorgen, het dan in het belang van zijn familie is. De waarheid is dat dit gedrag de exacte definitie is van zelfzuchtig zijn.

Vertrouw op je perspectief

Terwijl we opgroeien, worden we gebombardeerd met opmerkingen over onszelf, en het zijn de negatieve die ons het meest bij blijven. Het probleem hier is dat het moeilijk kan zijn om los te komen van deze opmerkingen die we in tastbare beesten veranderd hebben, die ons achtervolgen bij elke beslissing die we nemen. Bovendien kunnen het gewone, alledaagse opmerkingen zijn die iemand gemaakt heeft zonder er verder bij stil te staan, maar voor ons domineren ze  al de uren dat je wakker bent en dicteren ze je belangrijke beslissingen in het leven. Het is belangrijk om deze opmerkingen te plaatsen en te laten voor wat ze zijn en sterker te zijn dan het effect dat ze op je hebben, zodat je ten volle kunt leven.

Wees niet te hard voor jezelf

Het is niet erg als je je in een bepaalde situatie ongemakkelijk voelt, of als je niet helemaal zeker bent wat je moet doen. Haal diep adem, besef dat elke persoon elke keer weer dezelfde angstaanjagende angst krijgt en neem de sprong – wat is het ergste dat er kan gebeuren? Ik zal het je vertellen. Het is een van twee dingen: je zult of jammerlijk falen, wat een beetje gênant zal zijn, maar niet het einde van de wereld zal zijn, je zult terug recht krabbelen, nog eens diep inademen, leren van je fouten en het opnieuw proberen. Of je zult slagen en je zult trots zijn op je prestaties en moedig verder gaan met de volgende taak.

Wees moedig

Het versterken van je zelfvertrouwen vergt oefening en tijd. Neem de tijd om te onderzoeken en vragen te stellen zodat je voorbereid en zelfverzekerd bent.

Punch een laag zelfbeeld in het gezicht.

Als je niet zo vertrouwd bent met je capaciteiten als je zou moeten zijn, dan voorkom je dat je het maximale bereikt dat je kunt bereiken. Mensen met een laag zelfbeeld hebben altijd excuses voor de hand waarom ze niet goed genoeg zijn of waarom ze dit of dat niet kunnen doen. Faalangst is normaal, het is het ‘niet-te-proberen’ waardoor je je in het leven misloopt.

Neem de tijd om jezelf voor anderen te stellen; het zal een gezonder, evenwichtiger persoon van je maken. Je zult snel ontdekken dat je meer tijd en energie hebt om de dingen te doen die je in je leven moet doen, of het nu voor je gezondheid, het werk of de familie is.

Slowjuicen voor een optimale gezondheid

Wanneer je dagelijks 2 tot 3 kilo rauwe groenten zou eten, kan je er bijna zeker van zijn dat je lichaam voldoende anti-oxidanten en vitamines binnenkrijgt om zichzelf voldoende te beschermen. De meeste mensen komen er echter niet toe om 2 tot 3kg rauwe groenten te eten per dag. Het is enorm veel werk, veel rauwe groenten smaken niet echt lekker en je zit al snel een halfuur of langer te kauwen.

Daarom is slowjuicen een ideale manier om dagelijks die noodzakelijke voedingsstoffen binnen te krijgen. Er is niets zo gezond als slow juicen. Het bezorgt je dagelijks alles waar je lichaam ‘gek’ op is en… het is één van de beste preventieve dingen die je voor je gezondheid kan doen. Zorg er echter voor dat de juice geen suikerdrankje wordt. Veel suiker is slecht voor de lijn en je cholesterolgehalte. Zeker in vloeibare vorm. Ook fruitsuikers blijven suikers. Zorg daarom voor een goede verhouding van groente en fruit. Met een verhouding van 90% groente en 10% fruit zit je goed!

Helaas komt er bij slowjuicen ook wel wat werk kijken, naast dat je dagelijks 2 tot 3kg extra groenten en fruit dient te kopen, wassen, snijden en persen. De meeste mensen beginnen enthousiast met slowjuicen, investeren enkele honderden euro’s in een goede slowjuicer, om dan, na enkele dagen of weken, deze supergezonde gewoonte te laten verwateren.

Jammer, maar toegegeven, zelfs een gezondheidsfreak zoals ik, kom er niet steeds toe om dagelijks te slowjuicen. Vandaar dat ik mijn avontuur begonnen ben om een kwalitatieve Organico Green Juice te laten produceren, zodat ik mij niet langer schuldig hoef te voelen wanneer ik geen tijd of zin heb om voor mezelf en mijn gezin een versgeperste green juice te maken. En, zelfs in mijn verse green juices voeg ik steeds een schepje Organico greens toe zodat mijn lichaam absoluut voldoende anti-oxidanten binnenkrijgt om mijn lichaam te beschermen en te ontzuren.

Mocht je dus niet altijd tijd hebben om te juicen, of zie je op tegen de boodschappen of afwas, probeer dan ook eens een Organico TURBO Green Juice™.

Organico Turbo Green juice™ bestaat immers uit maar liefst 27 verschillende groenten- en fruitsoorten, aangevuld met 11 Superfoods zoals gember, tarwegras, spirulina, citroen, munt, groene thee etc.

En dit in een uitzonderlijk hoge concentratie.

Dit maakt dit drankje op zich ettelijke malen voedzamer maakt dan gelijk welk juice recept dat je zou klaarmaken.

En het smaakt bovendien nog lekker zoet-fris af zodat je zou twijfelen dat je wel een gezonde juice aan het drinken bent wanneer je het niet al zou weten.

Hier vind je meer informatie over wat je verder nog meer gaat terugvinden in je Organico Turbo Green juice en wat het voor je gezondheid en stofwisseling kan betekenen.

Geniet ervan!

Vitale groetjes,

Onthoud, we doen dit samen.

Katja Callens
Organico TURBO Green Juice

P.S. Geen juicer? Geen probleem!
Organico Turbo Green juice is een vernuftig samenstelling van maar liefst 27 verschillende groenten- en fruitsoorten, in combinatie met 11 superfoods waaronder tarwegras, spirulina, citroen, munt, druivenpit, groene thee en meer. Ik heb deze greens ontwikkeld voor drukke vrouwen (zoals ik) en mannen die op zoek zijn naar een manier om hun gezondheid een boost te geven en hun lifestyle te behouden zonder te veel tijd of geld te spenderen in de keuken.
Probeer het vandaag!

Deel desgewenst dit artikel