3 Voedingsmiddelen Die Iedereen Boven De 40 Zou Moeten Gebruiken

Steek je hand op als je langer wilt leven. Heb je jouw hand opgestoken? Ikke wel. Een speciaal dieet met alfalfa en boerenkool is niet persé het antwoord. Gewoon een paar (heerlijke!) voedingsmiddelen toevoegen aan je eetpatroon kan je helpen om een ​​lang, gezond leven te leiden.

Jeugdig Voedsel # 1: zalm

Vette vis zoals zalm, tonijn en ansjovis behoren tot de rijkste voedselbronnen van de belangrijkste omega-3-vetzuren (EPA en DHA).

Deze visoliën, in het bijzonder EPA, helpen de natuurlijke ontstekingsremmende reactie van het lichaam in balans te brengen, wat op zijn beurt het gezamenlijke comfort kan bevorderen.

Omega-3 vetzuren kunnen je ook helpen er jong uit te zien. Omega-3-vetzuren helpen om het celmembraan te vormen, dat fungeert als de doorgang voor voedingsstoffen om de cel binnen te komen en om afvalproducten te verlaten. Hoe beter het celmembraan werkt, hoe beter uw huidcellen eruitzien. Het celmembraan beïnvloedt ook het vermogen van de cel om water vast te houden, en hoe meer water het kan bevatten, hoe vochtiger en molliger het zal zijn.

Wat hersenvoordelen betreft, helpen omega-3-vetzuren uit visolie je geheugen te bewaren, mentale scherpte te behouden en leeftijdgerelateerde vergeetachtigheid en geheugenverlies te voorkomen. Kortom zorgt het voor betere aandacht, snelheid en geheugen. (Lees desgewenst dit gezondheidsrapport over omega-3 vetzuren en wat ze voor je gezondheid betekenen, zeker wanneer je boven de 45 bent).

Jeugdig Voedsel # 2: bessen

Bessen bevatten een enorme hoeveelheid aan antioxidanten. Antioxidanten vechten tegen en dringen zelfs de schade aan je cellen terug die wordt veroorzaakt door vrije radicalen (die vervelende stoffen die je in het milieu en in je lichaam vindt en die allerlei problemen veroorzaken).

Bessen zijn een rijke bron van een bepaald type antioxidanten, anthocyanen genaamd. Het consumeren van anthocyaninerijke aardbeien en bosbessen een keer per week wordt geassocieerd met een significante afname van sterfte door cardiovasculaire aandoeningen en coronaire hartziekte.

Ook kunnen anthocyanines het geheugen verbeteren en helpen bij het voorkomen van leeftijdsafhankelijke dalingen in mentaal functioneren.

Jeugdig Voedsel # 3: bonen

Bonen zijn echt magisch. Naast dat het kwalitatief goede koolhydraten zijn die zelfs de meest intense afslankpogingen kunnen helpen voeden, zijn ze een geweldige plantaardige eiwitbron, die je kan helpen bij het opbouwen van droge spieren zonder het toegevoegde vet, calorieën en cholesterol die je zou krijgen bij het eten van vlees.

Bonen zijn ook een grote bron van voedingsvezels, die zullen helpen afval door het spijsverteringskanaal te versnellen en daarbij mogelijk gevaarlijke kankerverwekkende stoffen meenemen. Probeer maximaal 6 porties zwarte bonen, zwarte bonen, pinto bonen, bruine bonen en andere gedroogde bonen te eten. Ze moeten ongezoet zijn en mogen niet worden hergebakken. (Eén portie is een halve kop, gekookt.)

Daarnaast is het ‘eten’ van 2 à 3 extra kilo verse groenten iedere dag zowat het gezondste wat je kan doen. En je hoeft dus geen konijn te worden om dit te doen hé!

Daarom raad ik steeds aan om te beginnen (slow)juicen zodat je die extra kilo’s groenten gewoon kan opDRINKEN in een heerlijke green juice!

 

Mocht je niet altijd tijd hebben om zelf te juicen, of zie je op tegen de boodschappen of afwas, probeer dan eens een Organico TURBO Green Juice™.

Organico Turbo Green juice™ bestaat immers uit maar liefst 27 verschillende groenten- en fruitsoorten, aangevuld met 11 Superfoods zoals tarwegras, spirulina, citroen, munt, groene thee etc.  En dit in een uitzonderlijk hoge concentratie.

Dit maakt dit drankje op zich ettelijke malen voedzamer dan gelijk welk juice recept dat je zou klaarmaken.

En het smaakt bovendien nog lekker zoet-fris zodat je zou twijfelen dat je wel een gezonde juice aan het drinken bent wanneer je het niet al zou weten.

Hier vind je meer informatie over wat je verder nog meer gaat beleven met je Organico Turbo Green juice en wat het voor je gezondheid en stofwisseling betekent…

 

Geniet ervan!

Vitale groetjes,

Onthoud, we doen dit samen.

Katja Callens
Organico TURBO Green Juice

P.S. Geen juicer? Geen probleem!
Organico Turbo Green juice is een vernuftig samenstelling van maar liefst 27 verschillende groenten- en fruitsoorten, in combinatie met 11 superfoods waaronder tarwegras, spirulina, citroen, munt, druivenpit, groene thee en meer. Ik heb deze greens ontwikkeld voor drukke vrouwen (zoals ik) en mannen die op zoek zijn naar een manier om hun gezondheid een boost te geven en hun lifestyle te behouden zonder te veel tijd of geld te spenderen in de keuken.
Probeer het vandaag!

Deel desgewenst dit artikel