Chlorofyl, het natuurlijke geheim achter Chorella en Spirulina

Algen zijn supergoed voor de gezondheid, 100% natuurlijk en zorgen dat ons lichaam weer in optimale conditie komt. Reden genoeg om je eens te verdiepen in wat deze ééncellige micro-organismen kunnen doen voor jouw gezondheid. Zeker nu meer en meer personen zich bezighouden met het optimaliseren van hun immuunsysteem met de hulp van greens en algen. Waar halen deze algen hun fantastische eigenschappen vandaan …

Steeds meer mensen ontdekken de kracht van deze 100% natuurlijke en plantaardige algen. Het gekke is dat de kracht van deze voedingsmiddelen al in 1890 is ontdekt door een Nederlandse wetenschapper en vanaf de jaren ’50 zijn deze algen op de markt in Japan.

In Nederland en Vlaanderen wordt het nog niet echt op grote schaal gebruikt, maar dat verandert wellicht wanneer je erachter komt wat Chlorella en Spirulina voor je lichaam kunnen betekenen.

Chlorella en Spirulina: ‘Superfoods van de bovenste plank’.

Chlorella en Spirulina algen zijn het perfecte voedsel voor het menselijk lichaam’ en een vervanging voor alle vitamines en mineralen die je nodig hebt. Geen supplement, geen chemie, maar 100% plantaardig.

Het natuurlijke geheim… Chlorofyl

Bladgroen is chlorofyl, en iedereen weet dat dit een heel belangrijk onderdeel van onze voeding zou moeten zijn. Daarom zijn groene groenten ook zo gezond. Onze gezondheid wordt op allerlei manieren ondermijnd, bijvoorbeeld door stress, giftige stoffen en een ongezonde manier van eten. We worden moe en lusteloos en slepen onszelf vaak door de dag heen en vallen ’s avonds languit neer op de bank.

Dit blijkt op een eenvoudige manier te verhelpen te zijn door dit kleine eencellige organisme met de naam Chlorella.

Voordelen van Chlorofyl in Chorella en Spirulina

Het vermindert het hongergevoel en stimuleert de spijsvertering, wat natuurlijk voor de ‘afslankers’ onder ons weer goed nieuws is. Het belast de maag niet, want het is tenslotte een 100% natuurlijk product, en wordt direct door het bloed opgenomen.

Het versterkt het immuunsysteem en bevat meer dan 20 essentiële vitaminen, mineralen en aminozuren zoals B1, B2,B3,B6,B12, calcium, magnesium, C,E, lysine, Tryptofaan, Arginine enz.

Chlorella wordt aanbevolen als ondersteuning om de weerstand te verhogen tijdens de herfst en winter zodat je weerstand weer in een optimale conditie komt.

Chlorofyl is goed voor je huid.

Het stimuleert de stoelgang,

Chlorofyl beschermt je lichaam tegen schadelijke stoffen

Geeft je een betere conditie

Het houdt het calciumgehalte op peil

Chlorofyl zuivert je bloed

Chlorofyl ontgift, ontslakt en reinigt je hele lichaam

Chlorofyl zorgt voor een gezonde darmflora

Chlorofyl vertraagt de gevolgen van het ouder worden

Chlorofyl zorgt voor een betere opnam van ijzer in het bloed

Het beschermt de huid tegen rimpelvorming

Chlorofyl zorgt voor een gave huid

Het helpt bij haaruitval en afbrokkelende nagels

Chlorofyl geeft betere prestaties bij sport en fitness

 

Volgens recente onderzoeken kunnen Chlorella en Spirulina helpen om ziekten te voorkomen zoals kanker, zenuwschade, suikerziekte, hartkwalen, prikkelbare bowel syndroom en klinische depressie.  Ze verhogen de spiermassa en helpen bij gewichtsverlies en nog meer.

Genoeg redenen in alle geval om het eens te proberen zodat je de voordelen zelf kan gewaar worden.

Wist je dat…

…Spirulina 12 maal het toegankelijke eiwit van rundvlees bevat?

…Er een onderdeel gevonden is in Spirulina dat zenuwschade in de hersenen kan herstellen?

…Chlorella kan worden gebruikt voor het herstel van patiënten met ziekten als Alzheimer en Parkinson?

…Chlorella zowel als Spirulina kanker in het menselijk lichaam kan doen omkeren?

…Deze superfoods ook een hoog gehalte aan vetzuren zoals GLA, die goed zijn voor gezonden hersenen bevat?

Reden genoeg om je verder te informeren over deze superalgen. Je kunt er alles over lezen wanneer je gewoon al ‘chlorofyl’ in je zoekbalk ingeeft en eens gaat googlen. In ieder geval staat er op het internet heel veel informatie over.

Goed Nieuws

Je kan je dagelijkse portie Spirulina makkelijk consumeren met een Organico Turbo Green Juice.

Chlorella en Spirulina zijn immers, naast tarwegras, twee van de 11 superfoods die opgenomen zijn in de Organico greens. Het bestaat ook in poedervorm of tabletten om apart in te nemen, maar tenzij je, omwille van een bepaalde aandoening een grotere dagelijkse portie Spirulina nodig hebt, kan je het gewoon in één glas drinken en je dagelijkse portie Chlorella en Spirulina ontvangen samen met de 9 andere superfoods en de selectie van de 27 groenten- en fruitsoorten.

Veel minder werk dus. 2 theelepels Organico Greens in een glaasje water of sap is voldoende per dag.

Mocht je niet altijd tijd hebben om zelf te juicen, of zie je op tegen de boodschappen of afwas, probeer dan eens een Organico TURBO Green Juice™.

Organico Turbo Green juice™ bestaat immers uit maar liefst 27 verschillende groenten- en fruitsoorten, aangevuld met 11 Superfoods zoals tarwegras, spirulina, chlorella, citroen, munt, groene thee etc.

En dit in een uitzonderlijk hoge concentratie.

Dit maakt dit drankje op zich ettelijke malen voedzamer dan gelijk welk juice recept dat je zou klaarmaken.

En het smaakt bovendien nog lekker zoet-fris zodat je zou twijfelen dat je wel een gezonde juice aan het drinken bent wanneer je het niet al zou weten.

Hier vind je meer informatie over wat je verder nog meer gaat beleven met je Organico Turbo Green juice en wat het voor je gezondheid en stofwisseling betekent…

Geniet ervan!

Vitale groetjes,

Onthoud, we doen dit samen.

Katja Callens
Organico TURBO Green Juice

P.S. Geen juicer? Geen probleem!
Organico Turbo Green juice is een vernuftig samenstelling van maar liefst 27 verschillende groenten- en fruitsoorten, in combinatie met 11 superfoods waaronder tarwegras, spirulina, citroen, munt, druivenpit, groene thee en meer. Ik heb deze greens ontwikkeld voor drukke vrouwen (zoals ik) en mannen die op zoek zijn naar een manier om hun gezondheid een boost te geven en hun lifestyle te behouden zonder te veel tijd of geld te spenderen in de keuken.
Probeer het vandaag!

Deel desgewenst dit artikel