De wetenschap Achter Turbo Green Juice

We willen allemaal gezond eten, maar soms is het gewoon moeilijk om genoeg bladgroente te eten. Zelfs als je dagelijks groenten eet, consumeren de meeste mensen nog steeds niet genoeg om alle voedingsstoffen binnen te krijgen die ze nodig hebben.

Slechts één op de 10 volwassenen voldoet aan de aanbevelingen om 2 tot 3 kopjes groenten per dag te eten als onderdeel van een gezond eetpatroon.

Ik weet dat ik meer groenten binnen zou moeten krijgen, daarom ben ik een paar jaar geleden begonnen met het gebruik van een green juice poeder. Ik wilde alle voordelen van de greens krijgen, maar de poeders smaakten allemaal afschuwelijk.

Het maakte niet uit hoeveel ik heb geprobeerd. Ze smaakten allemaal afschuwelijk.

Na het eten van het equivalent van de inhoud van een vuilniswagen, besloten mijn team en ik om het eerste lekker smakende GREENS-supplement te maken. In mijn perfecte wereld smaken groenten als een frisse, zoetachtige smoothie. Ik was er dus van overtuigd dat Organico TURBO Green Juice™ goed zou moeten smaken zonder een hoop suiker toe te voegen.

En dat is gelukt. We hebben een premium superfood poeder gemaakt met van nature een heerlijk, zacht zoete smaak die eveneens fris aanvoelt.

Met één schep Organico TURBO Green Juice™ krijg je het equivalent van bijvoorbeeld:

32 druiven
1 paprika
1 grote appel
1 kop bloemkool
12 wortelen
2 kopjes boerenkool
2 kopjes spinazie

Dat is het antioxidant-equivalent van ACHT volledige porties fruit en groenten. En je hoeft niets te wassen, hakken, schillen of koken.

Turbo Green Juice heeft elk ingrediënt geselecteerd op basis van wetenschappelijk onderzoek en studie om:

  • Vrije radicalen te bestrijden
  • De immuunfunctie te ondersteunen
  • De energie te verbeteren
  • Gewichtsverlies te steunen
  • De effecten van oxidatieve stress helpen te verminderen

Nu weet ik dat je je afvraagt ​​wat er precies in Organico TURBO Green Juice™ zit en of je de meeste ingrediënten wel kunt uitspreken.

Het antwoord is ja hoor! De ingrediëntenlijst is lang, maar het is duidelijk welke gezondheidsvoordelen deze superfood ingrediënten bieden. Turbo Green Juice combineert drie gepatenteerde superblends: antioxidanten, groenten en immuniteit.

Laten we de wetenschap achter elke super-blend opsplitsen:

Antioxidant

Biologische alfalfa: alfalfa heeft een hoog gehalte aan bioactieve plantensoffen. Verlaagt de cholesterol, werkt als anti-diabeticum, verlicht de menopauze en is een krachtig anti-oxidant.

Biologische munt: kalmeert je spijsverteringssysteem om een ​​gezond maag-darmkanaal te bevorderen.

Biologische Matcha: als een typische verfrissing in Japanse kloosters, zit Matcha groene thee vol met het EGCG anti-oxidant. Dit vermindert stress, reguleert de hormenen en vermindert de eetlust.

Turbo Green groentemix

Biologisch tarwegras: helpt de effecten van extrinsieke veroudering te bestrijden en bevordert een gezonde ontstekingsreactie in het lichaam. Naast vitamine E, A, C en bio flavonoïden, is tarwegras gevuld met ijzer, fosfor, magnesium, mangaan, zink en voedingsvezels.

Biologische citroen: misschien weet je dit niet, maar deze citrusvrucht heeft ongelooflijke eetlustremmende effecten en is bekend om het lichaam af te koelen en te alkaliseren. Dit is cruciaal voor het stabiliseren van je bloedsuikerspiegel.

Biologische bieten: bieten zitten vol folaat en mangaan. Veel mensen houden niet van de textuur van rauwe bieten, maar het geïsoleerde sap smaakt uitstekend in de mix en is een voedzaam superingrediënt.

Immuniteit

Biologische spirulina: spirulina is een krachtig superfood waarvan is aangetoond dat het een gezonde hartfunctie bevordert door het totale cholesterolgehalte te helpen ondersteunen door middel van physocyanobilin. Physocyanobilin is een remmer van NADPH-oxidase, een katalysator in het proces dat verantwoordelijk is voor de productie van vrije radicalen.

Biologische chlorella: helpt je ​​lichaam te ontgiften door schadelijke zware metalen te verwijderen. Chlorella ondersteunt ook de werking van het immuunsysteem. Een groene alg die superhoog in eiwitten en gezonde meervoudig onverzadigde vetten zit.

Biologische Ginseng wortel: ginseng is een adaptogeen en dat wil zeggen dat ginseng kan helpen om het lichaam terug in balans te brengen wanneer deze balans is verstoord. Die verstoring kan zijn ontstaan door stress of zware inspanning maar bijvoorbeeld ook door een te hoge bloeddruk, een schommelende bloedsuikerspiegel of een te hoog cholesterolgehalte.

Biologische kokos: kokoswater is bijna identiek aan het menselijke bloedplasma. Het zit vol potassium en is een uitstekend geleider om alle bovenstaande ingrediënten door de bloedbaan op te nemen.

Voordelen van Turbo Green Juice

Een van de krachtige ingrediënten in Turbo Green Juice is spirulina, een blauwgroene alg die wordt gebruikt als voedingssupplement voor astronauten op ruimtemissies. Studies hebben aangetoond dat de gezondheidsvoordelen van spirulina het vermogen omvatten om immuunfuncties te helpen moduleren en ontstekingen te bestrijden. En, rijk aan fytonutriënten, is spirulina ook ontstekingsremmend en anticarcinogeen.

Maar spirulina wordt niet in een NASA-lab gemaakt. Het is één van de oudste levensvormen op aarde en werd waarschijnlijk eeuwen geleden gegeten door zowel Afrikaanse inboorlingen als de Azteken.

Nu kunnen jij en de personen in je leven om wie je geeft dezelfde gezondheidsvoordelen krijgen door elke dag de lekkerste green juice superfood-poeder te drinken.

Je kunt Organico TURBO Green Juice™ door je dagelijkse shake mengen, of gemengd met frigo-koud water in een groot 33cl glas drinken of in je favoriete drankje.

Er is geen “beste tijd” om groenpoeder te drinken. Je kunt het op elk moment of meerdere keren per dag gebruiken om ervoor te zorgen dat je jouw dagelijkse voedingsbehoefte binnenkrijgt. Zelf drinken wij het iedere morgen als eerste, en dan nog een glas in de namiddag.

Optimale gezondheid

Organico Turbo Green juice™ bestaat immers uit maar liefst 27 verschillende groenten- en fruitsoorten, aangevuld met 11 Superfoods zoals gember, tarwegras, spirulina, citroen, munt, groene thee etc.

En dit in een uitzonderlijk hoge concentratie.

Dit maakt dit drankje op zich ettelijke malen voedzamer maakt dan gelijk welk juice recept dat je zou klaarmaken.

En het smaakt bovendien nog lekker zoet-fris af zodat je zou twijfelen dat je wel een gezonde juice aan het drinken bent wanneer je het niet al zou weten.

Hier vind je meer informatie over wat je verder nog meer gaat terugvinden in je Organico Turbo Green juice en wat het voor je gezondheid en stofwisseling kan betekenen.

Geniet ervan!

Vitale groetjes,

Onthoud, we doen dit samen.

Katja Callens
Organico TURBO Green Juice

P.S. Geen juicer? Geen probleem!
Organico Turbo Green juice is een vernuftig samenstelling van maar liefst 27 verschillende groenten- en fruitsoorten, in combinatie met 11 superfoods waaronder tarwegras, spirulina, citroen, munt, druivenpit, groene thee en meer. Ik heb deze greens ontwikkeld voor drukke vrouwen (zoals ik) en mannen die op zoek zijn naar een manier om hun gezondheid een boost te geven en hun lifestyle te behouden zonder te veel tijd of geld te spenderen in de keuken.
Probeer het vandaag!

Deel desgewenst dit artikel