Van 7 Slechte Gewoonten Naar 7 Goede Gewoonten

Geef nu je slechte gewoonten op! Dit is een perfect moment om je lichaam een ​​reset te geven. Maar het kiezen van een plan kan verwarrend zijn en de meeste dieet- en bewegingsplannen zijn moeilijk te volgen.

Maar de Turbo Green Juice 7 Daagse Uitdaging richt zich op het maken van 7 eenvoudige veranderingen om het gemakkelijk te maken om jouw doelstellingen voor gewichtsverlies opnieuw te starten of een vliegende start te geven.

Je hoeft jezelf niet te beperken tot een dieet van 800 calorieën per dag of vijf uur per dag sporten. Het enige wat je hoeft te doen is 7 slechte gewoonten vervangen door 7 gezonde.

Dit programma is ideaal als je je log voelt, vastzit in een sleur of geen controle kunt krijgen over je eetgewoonten. Een week lang concentreer je je op het toevoegen van nieuwe gezonde gewoonten die zullen bijdragen aan jouw succes.

Slechte gewoonte: met suiker beladen drankjes


Suikerhoudende frisdranken en koffiedranken bevatten veel calorieën en bieden geen voedingsvoordelen. Een studie gepubliceerd in het Journal of the American Medical Association Internal Medicine toont zelfs aan dat het drinken van suikerhoudende frisdranken en zelfs kunstmatig gezoete frisdranken dodelijk kan zijn.

Uit de studie bij meer dan 450.000 vrouwen en mannen uit 10 Europese landen bleek dat mensen die twee of meer glazen frisdrank per dag dronken een hoger sterfterisico hadden dan mensen die minder dan één glas frisdrank per maand dronken.

Mensen die kunstmatig gezoete frisdrank dronken, hadden meer kans op bloedsomloop-aandoeningen, terwijl mensen die met suiker gezoete frisdrank dronken, eerder stierven aan spijsverteringsziekten, waaronder lever, appendix, alvleesklier en darmen.

Wat dan wel? Drink meer water. Het Mentale Dieetplan raadt aan om elke dag twee liter water te consumeren.

Destructieve gewoonte: alcohol

Alcohol bevat niet alleen veel calorieën, maar als je het consumeert, heb je meer kans om te veel te eten. Te veel alcohol drinken kan ook andere gezondheidsproblemen veroorzaken, waaronder leveraandoeningen en kanker.

Wat dan wel? In plaats van jezelf te belonen met een glas wijn of een cocktail aan het einde van een lange dag, meng je een glas Turbo Green Juice en help je je lichaam te ontgiften en zichzelf te voeden.

Ongezonde gewoonte: zoete lekkernijen


Koekjes, cake, ijs, die doos met donuts die je collega elke maandag naar kantoor meebrengt, alles kan grote schade aanrichten aan je taille.

Maar het behouden van jouw wilskracht tegen trek naar suiker is moeilijk. Ik weet het uit eigen ervaring.

Wat dan wel? Doorbreek jouw trek naar suiker met een voedzame Organico Turbo Green Juice die jouw lichaam van brandstof voorziet in plaats van vet en suiker, en je een vol en voldaan gevoel geeft. Heb je recepten nodig voor gezonde juices en smoothies? We hebben je gedekt.

Slechte gewoonte: negatieve zelfpraat

We maken ons er allemaal wel schuldig aan: tegen onszelf praten op een manier die we nooit iemand anders over een vriend of geliefde zouden laten praten. Het is tijd om geen kritiek meer op jezelf te hebben en tegen jezelf te praten zoals je met iemand van wie je houdt zou praten.

Positief tegen jezelf praten is goed voor je, het kan stress verminderen, depressie helpen bestrijden en je gezonder houden.

Wat dan wel? Maak zelf een aantal positieve affirmaties aan.

Vermoeiende gewoonte: slecht slapen


Ongeveer een derde van de bevolking krijgt niet genoeg slaap. We worden aangeraden 7 tot 9 uur per nacht te slapen (voor volwassenen van 18-64 jaar).

Niet voldoende slapen is slecht voor de gezondheid en verhoogt de stress.

Dus als je niet genoeg slaapt, is dit een goed moment om er iets aan te doen.

Wat dan wel? Creëer een bedtijdroutine waarmee je ontspant.

Spijtige gewoonte: gefrituurd voedsel

Hoewel iedereen weet dat gefrituurd voedsel niet gezond is, vinden de meesten van ons het niet echt gevaarlijk. Maar het verband tussen gefrituurd voedsel en obesitas en hartaandoeningen is reëel. En uit een in 2017 gepubliceerd onderzoek blijkt dat mensen die meer dan twee keer per week gebakken aardappelen eten, eerder zullen overlijden.

Wat dan wel? Eet meer groenten! Ik weet het… maar ze zijn echt goed voor je. Als je moeite hebt om meer groenten aan maaltijden toe te voegen en elke dag er genoeg van te eten, overweeg dan om Turbo Green juice te proberen. Eén lepel levert het antioxidante equivalent van ACHT volledige porties fruit en groenten. En het beste van alles is dat het een frisse smaak heeft.

Pijnlijke gewoonte: te veel zitten


Je hebt vast wel eens iemand horen zeggen: ‘zitten is het nieuwe roken’. Te veel tijd zittend doorbrengen verhoogt het risico op kanker, diabetes type 2, hart- en vaatziekten en rugpijn.

Wat dan wel? Beweeg. Voeg elke dag 20 minuten beweging toe. Je hoeft geen marathon te lopen. Voeg gewoon een rek en strek-oefening toe, maak een wandeling of probeer een van de video´s van Fitin4Minuten Video Coaching Plan.

Ga het anders doen vanaf NU!

Het creëren van nieuwe gezonde gewoonten hoeft niet onmogelijk te zijn. Volg gewoon de eenvoudige stappen van de uitdaging hierboven.

Extra hulp nodig bij een gezond eetpatroon? Je kan je dagelijkse portie groenten en fruit binnenkrijgen met een Organico Turbo Green Juice.

Mocht je dus niet altijd tijd hebben om zelf te juicen, of zie je op tegen de boodschappen of afwas, probeer dan eens een Organico TURBO Green Juice™.

Organico Turbo Green juice™ bestaat immers uit maar liefst 27 verschillende groenten- en fruitsoorten, aangevuld met 11 Superfoods zoals gember, tarwegras, spirulina, citroen, munt, groene thee etc.

En dit in een uitzonderlijk hoge concentratie.

Dit maakt dit drankje op zich ettelijke malen voedzamer maakt dan gelijk welk juice recept dat je zou klaarmaken.

En het smaakt bovendien nog lekker zoet-fris af zodat je zou twijfelen dat je wel een gezonde juice aan het drinken bent wanneer je het niet al zou weten.

Hier vind je meer informatie over wat je verder nog meer gaat terugvinden in je Organico Turbo Green juice en wat het voor je gezondheid en stofwisseling kan betekenen.

Geniet ervan!

Vitale groetjes,

Onthoud, we doen dit samen.

Katja Callens
Organico TURBO Green Juice

P.S. Geen juicer? Geen probleem!
Organico Turbo Green juice is een vernuftig samenstelling van maar liefst 27 verschillende groenten- en fruitsoorten, in combinatie met 11 superfoods waaronder tarwegras, spirulina, citroen, munt, druivenpit, groene thee en meer. Ik heb deze greens ontwikkeld voor drukke vrouwen (zoals ik) en mannen die op zoek zijn naar een manier om hun gezondheid een boost te geven en hun lifestyle te behouden zonder te veel tijd of geld te spenderen in de keuken.
Probeer het vandaag!

Deel desgewenst dit artikel