Juice Recepten Voor Diabetes Patiënten

Het moet een hele uitdaging zijn om met diabetes of een andere ziekte te leven. Het komt meestal met eisen van het moeten veranderen van je levensstijl, je routines en een volledige verandering in het voedsel dat je consumeert. Soms zijn er voedingsmiddelen die je volledig moet verwijderen, en dit kan heel moeilijk zijn, vooral als je al je hele leven gewend bent aan die voedingsmiddelen.

Gelukkig zijn er voor sommige voedingsmiddelen en dranken alternatieven die kunnen worden overgenomen, waardoor je dezelfde geweldige smaak behoudt en plezier. Ook voor diabetespatiënten zijn er een aantal smaakvolle recepten voor groene sappen die je kunt gebruiken in jouw eetpatroon en die goed zijn voor jouw gezondheid.

Beginnen met je reis van veranderen van levensstijl en eetpatroon is geen gemakkelijke taak. Als je alternatieven zoekt, is het altijd beter om iets te zoeken met dezelfde geweldige smaak, maar gezonder en verser.

De volgende zijn vijf geweldige verse saprecepten die je thuis kunt proberen. Ze zijn gezond, gemakkelijk te bereiden en geschikt voor elk moment van de dag.

Zoete Komkommer Sap

Ingrediënten

2 komkommers
4 kleine appels
4 handenvol spinazie

Meng alles in je sapmaker. Dit is een smaakvolle sap en geeft je de mineralen en vitamines die je lichaam nodig heeft. En in plaats van het toevoegen van zoetstoffen aan je sappen die slecht zijn voor je gezondheid, geeft de appel zijn van nature zoete smaak en zorgt het voor een heerlijk sap.

Groene Sap

Ingrediënten

1 komkommer
2 selderij stngels
1 handvol koriander
4 takjes basilicum
1 appel

Dit bladgroente recept bevat de kruiden koriander en basilicum, die belangrijk zijn in jouw eetpatroon, omdat ze antibacteriële en antischimmelverbindingen bevatten en de cardiovasculaire gezondheidsvoordelen die goed zijn voor je. Nu zullen deze kruiden, in combinatie met selderij, appels en komkommer, de voedingsstoffen geven die jouw lichaam nodig heeft om gezond te blijven.

Boerenkool Ananas Munt Sap

Ingrediënten

1 komkommer
1 appel
1/2 kopje ananas
3 boerenkoolbladeren
1 handvol munt
1 citroen

Je moet eerst de citroenschillen verwijderen en deze vervolgens in de sapcentrifuge mengen. De boerenkoolbladeren zijn goed voor je gezondheid; omdat boerenkool een hoog vezelgehalte heeft, zeer weinig calorieën bevat en geen vetten. De ananas en appel zorgen voor natuurlijke zoetstoffen in het sap en samen zorgen de ingrediënten voor vitamines en mineralen die het lichaam nodig heeft.

Bloedsuikerspiegel Sap

Een super gezond sap dat thuis gemaakt kan worden, dat je gezond houdt zonder het risico van een hoog suikergehalte.

Ingrediënten

2 bittermeloenen
1 middelgrote komkommer
1 citroen

Je kunt eenvoudig de ingrediënten in een sapmaker of mixer mengen. De komkommer en citroen zijn geweldig om de bitterheid van de meloen te verminderen. De gemengde ingrediënten helpen je de  bloedsuikerspiegel te verlagen.

Alkaliserende Sap

Ingrediënten

4 stengels biologische selderij
1/2 biologische komkommer
1 biologische groene appel
1/2 biologische wortel
1 kop biologische spinazie

Je kunt de ingrediënten aan je sapmaker toevoegen. De combinatie van ingrediënten geeft vitamines en mineralen af ​​en zorgt ervoor dat je geniet van een lekker sapje zonder hoge suikergehalte dat je vaak krijgt na het drinken van de standaard sappen.

Het feit dat je diabetes hebt hoeft niet te resulteren in het volledig weglaten van bepaald voedsel, soms kun je gezonde alternatieven vinden die dezelfde geweldige smaak geven.


Heb je zelf een fenomenaal lekker en gezond juice recept om te delen met de Alpha Detox leden? Deel je favoriete juice recepten met de Alpha Detox leden in de comments hieronder!

Geen juicer? Geen probleem! Organico Turbo Green juice is een vernuftig variatie van maar liefst 27 verschillende groenten- en fruitsoorten, in combinatie met 11 verschillende superfoods waaronder tarwegras, spirulina, citroen , munt, moringa, groene thee en meer. Het is samengesteld voor drukke vrouwen en mannen die op zoek zijn naar een manier om hun gezondheid een boost te geven en hun lifestyle te behouden zonder veel tijd of geld te spenderen in de keuken.
Probeer het vandaag!


Over Katja Callens

Na haar eigen ervaring van totale transformatie, heeft Katja Callens haar leven toegewijd om honderdduizenden anderen te helpen met een optimale gezondheid te bereiken, dmv. verbeterende eetgewoonten, en het juicen van groeten en superfoods. Ben jij de volgende? En het beste is, dankzij Organico TURBO Green juice gaat dit sneller, makkelijker en is absoluut HEERLIJK!