Juice Recept: Rauwe Pompoen met Kurkuma en Gember

Dit sap wordt direct in een blender gemaakt – geen dure sapcentrifuge nodig – en combineert rauwe pompoen, verse gember en verse kurkuma voor een felgekleurd, immuunversterkend sap dat wordt gezoet met een vleugje rauwe honing en geserveerd op ijs. 

Ingrediënten

1/2 kleine pompoen (om ongeveer 2 kopjes op te leveren, in stukjes)
2-3 cm verse gember
2-3 cm verse kurkuma
480 ml koud water
1-2 theelepels rauwe honing
een klein snufje zwarte peper

Bereiding

Halveer de pompoen, verwijder de zaadjes en schil de pompoen.

Doe de geschilde, in blokjes gesneden pompoen in de blender met gember, kurkuma en water. Mix gedurende 10-15 seconden, of tot de pompoen gepureerd is.

Plaats een fijnmazige zeef boven een kom of een grote glazen maatbeker en giet dan het pompoenmengsel in de zeef, gebruik een lepel om zoveel mogelijk vloeistof uit het vruchtvlees te duwen.

Doe wat honing in het geperste pompoensap en voeg meer toe tot je de gewenste zoetheid hebt bereikt. Voeg een snufje zwarte peper toe, giet het in een glas met ijs en drink het onmiddellijk op.


Heb je zelf een fenomenaal lekker en gezond juice recept om te delen met de Alpha Detox leden? Deel je favoriete juice recepten met de Alpha Detox leden in de comments hieronder!

Geen juicer? Geen probleem! Organico Turbo Green juice is een vernuftig variatie van maar liefst 27 verschillende groenten- en fruitsoorten, in combinatie met 11 verschillende superfoods waaronder tarwegras, spirulina, citroen , munt, moringa, groene thee en meer. Het is samengesteld voor drukke vrouwen en mannen die op zoek zijn naar een manier om hun gezondheid een boost te geven en hun lifestyle te behouden zonder veel tijd of geld te spenderen in de keuken.
Probeer het vandaag!


Over Katja Callens

Na haar eigen ervaring van totale transformatie, heeft Katja Callens haar leven toegewijd om honderdduizenden anderen te helpen met een optimale gezondheid te bereiken, dmv. verbeterende eetgewoonten, en het juicen van groeten en superfoods. Ben jij de volgende? En het beste is, dankzij Organico TURBO Green juice gaat dit sneller, makkelijker en is absoluut HEERLIJK!