Juice Recept: Ontbijtsap

Dit verfrissende groene sap boordevol vitamine zit boordevol voedingsstoffen en is van nature zuivelvrij, veganistisch en glutenvrij. Een geweldige energieboost om je dag goed te beginnen!

Ingrediënten:

2 stengels bleekselderij
halve komkommeruiteinden afgesneden
1 groene appel kern
een bosje verse spinazieblaadjes
6 verse muntblaadjes

Instructies:

Green Juice in een juicer:
Plaats de stengels bleekselderij in de sapcentrifuge en sap. Herhaal met de andere ingrediënten in de aangegeven volgorde totdat alle ingrediënten zijn geperst. Giet in een glas en serveer.

Green Juice in een blender:
Doe bleekselderij, komkommer, appel, gember en een half glas water in de blender en pulseer tot het vloeibaar is. Voeg de spinazie en muntblaadjes toe en pulseer tot het vloeibaar is. Giet in een glas en serveer.


Heb je zelf een fenomenaal lekker en gezond juice recept om te delen met de Alpha Detox leden? Deel je favoriete juice recepten met de Alpha Detox leden in de comments hieronder!

Geen juicer? Geen probleem! Organico Turbo Green juice is een vernuftig variatie van maar liefst 27 verschillende groenten- en fruitsoorten, in combinatie met 11 verschillende superfoods waaronder tarwegras, spirulina, citroen , munt, moringa, groene thee en meer. Het is samengesteld voor drukke vrouwen en mannen die op zoek zijn naar een manier om hun gezondheid een boost te geven en hun lifestyle te behouden zonder veel tijd of geld te spenderen in de keuken.
Probeer het vandaag!


Over Katja Callens

Na haar eigen ervaring van totale transformatie, heeft Katja Callens haar leven toegewijd om honderdduizenden anderen te helpen met een optimale gezondheid te bereiken, dmv. verbeterende eetgewoonten, en het juicen van groeten en superfoods. Ben jij de volgende? En het beste is, dankzij Organico TURBO Green juice gaat dit sneller, makkelijker en is absoluut HEERLIJK!