Juice Recept: Lief Voor Je Huid

Verse, eenvoudige ingrediënten en een perfect saprecept voor zowel beginners als ervaren groen-sap-liefhebbers. Het is ietwat zoet, SUPER verfrissend en geweldig om opgeblazen gevoel tegen te gaan en te ontgiften. Geniet ook van de dorstlessende effecten. 

Ingrediënten

3 boerenkoolblaadjes, zonder steel
1 appel, in stukjes (soort maakt niet uit, ik gebruikte pink lady)
2 stengels bleekselderij, fijngehakt
2-3 middelgrote wortels, fijngehakt
1/3 Engelse komkommer, gehakt
1/2 citroen, schil verwijderd
1/2 theelepel kurkuma (of een klein blokje verse kurkuma)
1/4 theelepel gember (of een klein blokje verse gember)
wat cayennepeper, optioneel
1 1/2 kopjes water
handvol ijsblokjes

Bereiding

Was en hak alle producten fijn.
Voeg alle ingrediënten toe aan een snelle blender en mix tot een glad mengsel.
Makkelijker kan niet 😉


Heb je zelf een fenomenaal lekker en gezond juice recept om te delen met de Alpha Detox leden? Deel je favoriete juice recepten met de Alpha Detox leden in de comments hieronder!

Geen juicer? Geen probleem! Organico Turbo Green juice is een vernuftig variatie van maar liefst 27 verschillende groenten- en fruitsoorten, in combinatie met 11 verschillende superfoods waaronder tarwegras, spirulina, citroen , munt, moringa, groene thee en meer. Het is samengesteld voor drukke vrouwen en mannen die op zoek zijn naar een manier om hun gezondheid een boost te geven en hun lifestyle te behouden zonder veel tijd of geld te spenderen in de keuken.
Probeer het vandaag!


Over Katja Callens

Na haar eigen ervaring van totale transformatie, heeft Katja Callens haar leven toegewijd om honderdduizenden anderen te helpen met een optimale gezondheid te bereiken, dmv. verbeterende eetgewoonten, en het juicen van groeten en superfoods. Ben jij de volgende? En het beste is, dankzij Organico TURBO Green juice gaat dit sneller, makkelijker en is absoluut HEERLIJK!