Superfood, Green Juice en Feel Good Artikels

Superfood, Green Juice en Feel Good Artikels

TOP 5 Slow Juice Recepten

Hou je ervan om nu en dan een heerlijke, gezonde slow juice te drinken? Bekijk dan vandaag deze TOP 5 slow juice recepten en wat ze voor jouw gezondheid kunnen betekenen. Smakelijk alvast!

Lees Meer…


Gezonder leven en afvallen met juice recepten

Wanneer je het soms lastig vindt om  voldoende groenten te eten dan is juicen een hele goede manier om je gezondheid te verbeteren en meer groentes binnen te krijgen. Als je een vers geperste juice drinkt dan krijgt je lichaam een enorme hoeveelheid vitaminen, mineralen en enzymen binnen die het direct kan opnemen.

Lees Meer…


5 Handige Tips om Lekker Te Slowjuicen

Wanneer je begint te slowjuicen zijn er een aantal zaken waar je best op kan letten zodat je het maximale haalt uit je juicer en je lekkere sapjes. Vandaag ontdek je in dit artikel enkele tips waar je best op kan letten om jouw slowjuice ervaring optimaal te maken

Lees Meer…


Gezondheid… Wat Is Jouw Waarom?

Een gaatje in je tand, een beetje pijn in je onderrug, een oorontsteking, een verkoudheid… en je realiseert je hoe heerlijk gezondheid eigenlijk is. Voor velen zijn echter zware gezondheidsproblemen pas een signaal om misschien ‘iets’ meer aandacht te gaan besteden aan hun gezondheid…

Lees Meer…


Vind Je Groenten En Fruit Eten Ook Zo Lastig? Lees Dan Gauw Verder…

Niet iedereen is een liefhebber van fruit & groenten. Maar ze zijn wel heel belangrijk voor je gezondheid. Ontdek hoe juicen een uitkomst kan zijn voor jou!

Lees Meer…


5 Minuten Vet Verbrandend Juice Recept

Je zou versteld staan wat één drankje met je stofwisseling kan doen…

Lees Meer…


Denk Je Dat Je Gezond Eet Als Je Volgens De Schijf Van 5 Eet? Dan Moet Je Echt Dit Artikel Lezen!

Je gelooft dat je gezond eet, want je eet volgens de schijf van vijf. Helaas is dat niet het geval. Lees in dit artikel de schokkende waarheid.

Lees Meer…


9 Redenen Waarom Je Vandaag Nog Moet Beginnen Met Juicen

Juicen biedt tal van gezondheidsvoordelen die je misschien nog niet weet. Lees in dit artikel de 9 redenen om vandaag nog te beginnen met juicen!

Lees Meer…


De Stille Moordenaar… Aspartaam

Veel mensen vandaag de dag gebruiken kunstmatige zoetstoffen in hun thee of koffie. Zij doen dit omdat suiker slecht is voor hun gezondheid. Absoluut waar!! Suiker is giftig. Als vervanger, en veel dodelijker is Aspartaam!!

Lees Meer…


Overspannen, een burn-out? Leer weer ontspannen met deze tips!

Denk je wel vaker: “Ik voel me leeg”? Onze moderne levensstijl gaat soms gepaard met situaties waarbij aanhoudende stressfactoren op het werk of privé mentale, emotionele en fysieke vermoeidheid veroorzaken. De tips van vandaag helpen je terug op weg en tonen hoe je stress en vermoeidheid preventief kan aanpakken.

Lees Meer…


Wat Is De Relatie Tussen Voeding en Depressie

Veel mensen zijn bereid om een stukje fysieke gezondheid in te leveren naarmate ze ouder worden. Maar een stukje van ons brein? Ons geheugen en onze denkkracht? Ons concentratievermogen en vooral ook ons geluksgevoel? Dat houden we allemaal graag intact tot op hoge leeftijd. Hebben we daar met onze voeding invloed op? Meer dan dat je misschien denkt. Veel meer!

Lees Meer…


6 Signalen Dat Je Nieren Ziek Zijn

Een toenemend aantal mensen kampt met chronisch nierlijden. Naar schatting zou zowat 10% tot 20% van de bevolking een gedaalde nierfunctie hebben, de overgrote meerderheid daarvan zonder het zelf te beseffen omdat ze er niets van voelen. Als er al symptomen zijn, zoals bv. vermoeidheid, denkt men meestal niet direct aan een nierziekte.

Lees Meer…


Wetenschap Beweert Dat Vrouwen Meer Slaap Nodig Hebben Dan Mannen… Omdat Hun Hersenen Harder Werken

De wetenschap heeft bevestigd dat vrouwen complexe hersenen hebben, wat suggereert dat ze meer slaap nodig hebben. Professor Jim Horne, directeur van het Sleep Research Centre aan de universiteit van Loughborough heeft een specifieke uitleg over het belang van slapen.

Lees Meer…


Wat JIj Niet Mag Weten Van De Voedingsindustrie…

Wist je dat kalveren op een ziekmakend dieet worden gezet opdat hun vlees er in de supermarkt bleek zou uitzien? En dat er in diepvries lasagnes geen echt vlees en geen echte kaas zit? En dat bonen uit Kenia kopen een aanslag is op het milieu? En dat biologisch voedsel NIET altijd gezonder is? De mens heeft eigenlijk geen idéé meer van wat er in zijn eten zit, je wordt misleid door de marketingmachine van de voedingsindustrie en…

Lees Meer…


Verhoog Je Weerstand Met Deze Krachtige Smoothie

Wanneer het frisser wordt laten we ons soms nogal makkelijk verrassen door het weer. In de herfst ligt de verkoudheid en grieperigheid weer op de loer. Bovendien heeft je lichaam meer energie nodig zodat het voldoende weerstand kan bieden aan de schommelingen en veranderingen van het weer. Wat kan je best doen om dan je weerstand te verhogen? Een super gezonde green juice of smoothie drinken zoals deze krachtige smoothie hieronder.

Lees Meer…


Wil Je Je Lichaam Ontgiften? Dan Moet Je Deze Superfood Echt Proberen!

Iedereen heeft dit fruit in huis. Maar niet iedereen weet dat dit een echte superfood is die je lichaam ontgift! Ontdek hier over welk fruit ik het heb!

Lees Meer…


Krijg Je Met Juicen Te Veel Fructose Binnen?

Fructose is ongezond. Maar fruit bevat toch ook fructose? Betekent dit dat je met juicen te veel fructose binnenkrijgt? Lees het antwoord hier.

Lees Meer…


De 7 Beste Sappen Om Veroudering Te Vertragen

Als het gaat om het vertragen van het verouderingsproces en het krijgen van een jong uitziende huid, dan zijn verse sapjes de beste manier om je lichaam te voorzien van de vitamines en mineralen die het nodig heeft. Ontdek welke sapjes het meest effectief zijn.

Lees Meer…


Reinig Je Slagaders Met Dit Wonderlijke Drankje

Reinig je slagaders met dit wonderlijke drankje, en ontdek de vele gezondheidsvoordelen van citroenen – en meer!

Lees Meer…


Wat Moet Ik Eten Om Gezond Oud Te Worden?

Niemand ontsnapt aan het verouderingsproces, ook al kunnen we de tekenen een poosje verdoezelen met botox! Ouder worden gaat gepaard met een hele reeks van vaak heel uiteenlopende kwaaltjes en ziektes. Maar voeding heeft zoals bekend een invloed op onze gezondheid. Wat moeten we dan eten om langer in goede gezondheid te leven? Zijn er levensmiddelen waarmee we honderd jaar worden?

Lees Meer…


Gestresst? Kun Je Niet Slapen? Hier Zijn 6 Essentiële Tips Om Je Leven In Balans Te Brengen!

Cortisol, het stresshormoon, is van grote invloed op je nachtrust en energieniveaus. Maar hoe kun je deze cyclus resetten zodat je weer goed slaapt?

Lees Meer…


Hoe Groen Sap Jou Aan Een Slanke Taille Kan Helpen

‘Oké, oké, oké … ik ga morgen ECHT op dieet!’ En dan neem je dat laatste stukje chocolade…. Klinkt je dit bekend? Tijd voor groene sap!

Lees Meer…


Het Ultieme Vet-verbrandende Detoxdrankje Maak Je Zo!

Kokoswater biedt het menselijk lichaam tal van gezondheidsvoordelen. Maar wist je dat je met kokoswater ook een vetverbrandend drankje kunt maken?

Lees Meer…


Makkelijke En Creatieve Manieren Waarop Je Organico Turbo Green juice Kunt Gebruiken

Organico poeder is niet alleen heel gezond, het is ook heel veelzijdig! Je kan het op allerlei manieren verwerken in je dieet, zodat je maximaal profiteert!

Lees Meer…


Waarom Juicen Van Groenten Zo Gezond Voor Je Is

Wat zijn de voordelen van groente en fruit juicen, en het verschil tussen blenden en juicen. In dit artikel geef ik graag antwoord veelgestelde vragen.

Lees Meer…


Verminder Ontstekingen In Je Lichaam Met Dit Eenvoudige Detox-Recept

Elke dag heeft je lichaam te maken met schadelijke invloeden van buitenaf. Ondersteun je lichaam met dit SUPERbooster smoothierecept!

Lees Meer…


8 Tips Om Je Cortisol In Toom Te Houden

Cortisol is het stresshormoon in je lichaam. Te veel cortisol zorgt ervoor dat je moeilijk gewicht verliest. Hier zijn 8 makkelijke tips om dit te voorkomen.

Lees Meer…


Wat Is De Functie Van Voeding Bij Reuma?

De kans is vrij groot dat je iemand kent met reuma of artrose. Of je hebt zelf reuma. Bijna 2 miljoen mensen hebben namelijk een bepaalde vorm van reuma. Een gezonde voeding is voor iedereen belangrijk, en zeker voor mensen met een reumatische aandoening.

Lees Meer…


10 Tips Om Niet Langer Je Gezondheid Te Saboteren

Soms het gevoel dat je niet alles doet wat je zou moeten voor je gezondheid? Of nog minder. Met deze tips zorg je ervoor dat je jezelf niet langer saboteert, want vaak doe je dit onbewust.

Lees Meer…


Veilige, Natuurlijke en Effectieve Ontgifting- en Detoxmethoden

We weten dat het lichaam een natuurlijke ontgiftingssysteem heeft dat de nieren en de lever gebruikt om jouw lichaam te ontdoen van toxinen. Als je jouw lichaam wilt helpen te ontgiften dan zijn er een aantal belangrijke stappen die je kunt nemen.

Lees Meer…


Natuurlijke Detox : Een handig overzicht van de voordelen

In deze Infographic krijg je een handig overzicht van de voordelen van green juices om je lichaam op een natuurlijke manier te ontgiften.

Lees Meer…


Vermoeid En Futloos? Boost Je Energie Met Deze Simpele Tip

Ik denk dat iedereen er wel eens last van heeft: vermoeidheid en een futloos gevoel. Soms sta je er zelfs mee op. Vandaag geef ik je een tip hoe je in een kwartier per dag je energie verhoogt en je vetverbranding activeert.

Lees Meer…


Ontgif Je Dikke Darm Met Deze 4 Natuurlijke Detox Sappen

Je dikke darm is een ontzettend belangrijke schakel in een goede gezondheid. Het loont om je dikke darm regelmatig te detoxen. En dat kun je heel makkelijk doen met deze 4 heerlijke sapjes!

Lees Meer…


3 Voedingsmiddelen Die Iedereen Boven De 40 Zou Moeten Gebruiken

Iedereen wil graag zo lang mogelijk en zo gezond mogelijk leven. Voeg deze 3 voedingsmiddelen toe aan je eetpatroon en verzeker je van een langer, gezonder leven!

Lees Meer…


5 Voedingsmiddelen Om Het Gezichtsvermogen Te Verbeteren

Gezichtsvermogen is één van de meest gewaardeerde zintuigen van de mensheid. Helaas is het voor velen vatbaar voor extreem degeneratieve omstandigheden. Gelukkig is een gezond dieet behoorlijk krachtig. Het is bewezen dat het consumeren van bepaalde voedingsmiddelen rechtstreeks invloed heeft op het gezichtsvermogen en de algehele gezondheid van het oog.

10 Dingen Waarvan De Voedingsindustrie Niet Wil Dat Jij Het Weet

Lees Meer…


10 Dingen Waarvan De Voedingsindustrie Niet Wil Dat Jij Het Weet

We zijn gaan geloven dat bewerkte voedingsmiddelen het antwoord is op het drukke leven van vandaag. Nieuwe rages en chique advertenties beloven ons om nog meer terug te komen. De trieste realiteit is dat bewerkte producten overal zijn waar we kijken, waardoor ze steeds moeilijker te vermijden zijn.

Lees Meer…


Afvallen en gezonder leven met juice recepten

Wanneer je het soms lastig vindt om  voldoende groenten te eten dan is juicen een hele goede manier om je gezondheid te verbeteren en meer groenten binnen te krijgen. Als je een vers geperste juice drinkt dan krijgt je lichaam een enorme hoeveelheid vitaminen, mineralen en enzymen binnen die het direct kan opnemen.

Lees Meer…


5 Handige Tips om Lekker Te Slowjuicen

Wanneer je begint te slowjuicen zijn er een aantal zaken waar je best op kan letten zodat je het maximale haalt uit je juicer en je lekkere sapjes. Vandaag ontdek je in dit artikel enkele tips waar je best op kan letten om jouw slowjuice ervaring optimaal te maken

Lees Meer…


Vind Je Groenten En Fruit Eten Ook Zo Lastig? Lees Dan Gauw Verder…

Niet iedereen is een liefhebber van fruit & groenten. Maar ze zijn wel heel belangrijk voor je gezondheid. Ontdek hoe juicen een uitkomst kan zijn voor jou!

Lees Meer…


5 Redenen Om Vanaf Vandaag Munt Toe Te Voegen Aan Je Dieet

Munt is een heerlijk fris en gezond kruid dat we vooral kennen van de verse muntthee. Ontdek nu 5 redenen waarom je vanaf nu elke dag munt zou moeten eten!

Lees Meer…


Dit Makkelijke Sapje Is Prima Remedie Om Bloedvaten Te Ontstoppen

Met dit saprecept dat je thuis zelf kan maken ontstop jij jouw bloedvaten. Hiermee verminder je jouw kans op hart-en vaatziekten, kan je algemene lichamelijke vermoeidheid voorkomen , en het versterkt ook je immuunsysteem …

Lees Meer…


Denk Je Dat Je Gezond Eet Als Je Volgens De Schijf Van 5 Eet? Dan Moet Je Echt Dit Artikel Lezen!

Je gelooft dat je gezond eet, want je eet volgens de schijf van vijf. Helaas is dat niet het geval. Lees in dit artikel de schokkende waarheid.

Lees Meer…


9 Redenen Waarom Je Vandaag Nog Moet Beginnen Met Juicen

Juicen biedt tal van gezondheidsvoordelen die je misschien nog niet weet. Lees in dit artikel de 9 redenen om vandaag nog te beginnen met juicen!

Lees Meer…


Overspannen, een burn-out? Leer weer ontspannen met deze tips!

Denk je wel vaker: “Ik voel me leeg”? Onze moderne levensstijl gaat soms gepaard met situaties waarbij aanhoudende stressfactoren op het werk of privé mentale, emotionele en fysieke vermoeidheid veroorzaken. De tips van vandaag helpen je terug op weg en tonen hoe je stress en vermoeidheid preventief kan aanpakken.

Lees Meer…


6 Signalen Dat Je Nieren Ziek Zijn

Een toenemend aantal mensen kampt met chronisch nierlijden. Naar schatting zou zowat 10% tot 20% van de bevolking een gedaalde nierfunctie hebben, de overgrote meerderheid daarvan zonder het zelf te beseffen omdat ze er niets van voelen. Als er al symptomen zijn, zoals bv. vermoeidheid, denkt men meestal niet direct aan een nierziekte.

Lees Meer…


Verhoog Je Weerstand Met Deze Krachtige Smoothie

Wanneer het frisser wordt laten we ons soms nogal makkelijk verrassen door het weer. In de herfst ligt de verkoudheid en grieperigheid weer op de loer. Bovendien heeft je lichaam meer energie nodig zodat het voldoende weerstand kan bieden aan de schommelingen en veranderingen van het weer. Wat kan je best doen om dan je weerstand te verhogen? Een super gezonde green juice of smoothie drinken zoals deze krachtige smoothie hieronder.

Lees Meer…


Krijg Je Met Juicen Te Veel Fructose Binnen?

Fructose is ongezond. Maar fruit bevat toch ook fructose? Betekent dit dat je met juicen te veel fructose binnenkrijgt? Lees het antwoord hier.

Lees Meer…


De 7 Beste Sappen Om Veroudering Te Vertragen

Als het gaat om het vertragen van het verouderingsproces en het krijgen van een jong uitziende huid, dan zijn verse sapjes de beste manier om je lichaam te voorzien van de vitamines en mineralen die het nodig heeft. Ontdek welke sapjes het meest effectief zijn.

Lees Meer…


Reinig Je Slagaders Met Dit Wonderlijke Drankje

Reinig je slagaders met dit wonderlijke drankje, en ontdek de vele gezondheidsvoordelen van citroenen – en meer!

Lees Meer…


20 Redenen Om Nu Te Beginnen Met Juicen

Naast het feit dat green juices gewoon heel lekker zijn, zijn er maar liefst 20 redenen waarom je vandaag nog zou kunnen beginnen slow juicen! Lees gauw verder!

Lees Meer…


Ken Jij “Moeder Natuur’s Energiedrank” Al?

Moeder natuur biedt ons de meest fantastische vruchten en groenten. Zo ook deze vrucht, die iedereen kent, en die ongekende krachten heeft…

Lees Meer…


Slechte Adem? Hoe Probiotica Kan Helpen

Wist je dat probiotica kan helpen als je last hebt van een slechte adem? Lees in dit artikel wat voor soort probiotica werkt en waar je op moet letten.

Lees Meer…


Opgeblazen Gevoel Na Het Eten? 7 Eenvoudige Huismiddeltjes Om Het Snel Op Te Lossen

Niets zo vervelend als last van je maag of een opgeblazen gevoel. Er zijn eenvoudige huismiddeltjes waarmee je dit ongemak zo kunt verhelpen. Lees snel verder!

Lees Meer…


De 9 Tekenen Van Een Chronische Ontsteking In Je Lichaam

Ontstekingen liggen ten grondslag aan veel ziekten en kwalen. Kurkuma heeft een krachtige ontstekingsremmende werking, waardoor je dit kruid eigenlijk elke dag zou moeten nemen. Lees hier meer over kurkuma en waar je op moet letten.

Lees Meer…


3 Voedingsmiddelen Die Iedereen Boven De 40 Zou Moeten Eten

Last van vermoeidheid? Eet deze drie voedingsmiddelen vaker en je zult zien dat je je fitter en energieker voelt.

Lees Meer…


6 Beproefde Middelen Tegen Maagproblemen

Met eenvoudige middeltjes die je thuis in je keukenkastjes hebt staan kun je tal van vervelende maagproblemen oplossen. Ontdek in dit artikel 6 effectieve middelen.

Lees Meer…


9 Voedingsmiddelen Die Niet Mogen Ontbreken In je Dieet

Geef je gezondheid een flinke boost met deze 9 onverwachte voedingsmiddelen. Lees snel verder!

Lees Meer…


4 Makkelijke Manieren Om Enkele Jaren Aan Je Leven Toe Te Voegen

Zou je vijf, zes of zelfs tien jaar aan je leven willen toevoegen? Ik weet wat je misschien denkt: oh nee, wat je ook gaat voorstellen, zal veel te moeilijk zijn. Wat als ik je nu zeg dat elk stukje advies dat je in dit artikel vindt je heel weinig energie kost, en nog minder tijd om uit te voeren?

Lees Meer…


7 Beste Ontstekingsremmende Voedingsmiddelen + Recept

Ik had het in een eerder artikel over wat chronische ontstekingen zijn en hoe je ze kunt voorkomen. Laten we nu eens kijken naar zeven van de beste ontstekingsremmende voedingsmiddelen die je aan jouw dieet kunt toevoegen.

Lees Meer…


3 Vissen Die Je Moet Liefhebben En 3 Vissen Die Je Zou Moeten Laten Staan

Vind je zalm saai? Hier een paar tips voor het uitbreiden van jouw eiwitopties.

Het is tijd voor het avondeten en je verlangt naar gezonde eiwitten. Vis klinkt goed, maar je wilt geen zalm – niet nog een keer.

Lees Meer…


23 Voedingsmiddelen Die Goed Zijn Voor Je Huid

Soms vragen mijn klanten me welk voedsel goed is voor hun huid, om het steviger en jonger te houden. Ik zeg dat wat je eet dat goed voor je is, goed is voor je huid. Je huid is een weerspiegeling van je algehele gezondheid. Als je van binnen gezond bent, ben je van buiten gezond.

Lees Meer…


Waarom Artritis Stress En Angst Kan Veroorzaken

Als je artritis hebt weet je ondertussen genoeg van gezwollen gewrichten en pijnlijke beweging. Maar wat je misschien zal verbazen is dat artritis in jouw hoofd terecht kan komen en ook psychische problemen kan veroorzaken – wat leidt tot stress en angst bij mensen die deze aandoening hebben.

Lees Meer…


Recept: Gekruide Boerenkoolscramble

Deze gekruide boerenkoolscramble is een smakelijk, voedzaam en gemakkelijk ontbijt. Het is gekruid met kurkuma wat vele gezondheidsvoordelen heeft, waaronder het verminderen van ontstekingen!

Lees Meer…


Recept: Vegetarische Linzenburger

Deze vegetarische linzenburger is een gezond, eiwitrijk, vleesloos dineridee dat goedkoop gemaakt kan worden! Linzen kunnen extra vitaminen, enzymen naar voren brengen en kunnen ze gemakkelijker verteerbaar maken. En vergeet de kurkuma niet, die geweldige gezondheidsvoordelen heeft!

Lees Meer…


Recept: Kip Curry met Kurkuma

Op verschillende momenten tijdens het koken van deze maaltijd dacht ik dat het een mislukking zou worden. Ik maak bijna nooit curry, vooral geen Afrikaanse. Maar het zag er zo gemakkelijk uit dat ik het wilde proberen. Voor een deel, naast de kruidnagels, gebruik ik alleen kurkuma als specerij.

Lees Meer…


Recept: Kurkuma Kipstoofpot

Oh wat een smakelijk, kleurig kiprecept! Voordat we beginnen met het maken van de kurkuma kipstoofpot, ook wel “de gele kip” genoemd, zijn hier enkele opmerkingen die ik graag met je wil delen:

Lees Meer…


Recept: Geroosterde Wortel Kurkumasoep

Ik ben dol op soep. Warm en helend voor het lichaam. En met kurkuma – een natuurlijke ontstekingsremmer.

Lees Meer…


Recept: Indiaase Mango Dal

In India worden meer dan 60 verschillende soorten dal (of dhal) gemaakt. Het basisgerecht bevat linzen of andere peulvruchten op smaak gebracht met aromaten en kruiden.

Lees Meer…


Problemen Met Constipatie? Hier zijn 7 Snelle Constipatie Verlichting Tips

Heb je ooit het spel CLUEDO gespeeld? Je weet het vast nog wel, dat spel waarbij je op zoek moet naar antwoorden om een mysterie op te lossen. Welnu, zo kun je je af en toe ook voelen als je last hebt van constipatie, maar je weet niet waarom. Ontdek in dit artikel de redenen en hoe je dit probleem snel kunt verlichten.

Lees Meer…


10 Voedingsmiddelen Die Ontstekingen Bestrijden

We leven tegenwoordig langer dan ooit tevoren, de gemiddelde levensverwachting voor Nederland/België is 81 jaar. Als je dit leest, is de kans groot dat je meer tijd dan de vorige generaties door zal brengen met vrienden, familie. Maar het is niet allemaal goed nieuws.

Lees Meer…


16 Anti-Agings-geheimen

Of je het nou leuk vindt of niet, ouder worden is een feit. We kunnen niets doen om de tijd te vertragen. Maar dat betekent niet dat we allemaal met dezelfde snelheid verouderen. Daarom is het, ongeacht hoe oud je vandaag bent, een goed idee om gezondheidsgewoonten aan te nemen die je vitaliteit en onafhankelijkheid de komende jaren zullen ondersteunen. En dat is waar dit artikel kan helpen …

Lees Meer…


Recept: Golden Milk

Kurkuma wordt al sinds de oudheid gebruikt om smaak aan maaltijden en dranken toe te voegen, zoals deze Golden Milk. De voordelen van de kurkuma voor de gezondheid zijn meestal het gevolg van de actieve samenstelling die bekend staat als curcumine.

Lees Meer…


7 Natuurlijke Manieren Om Constipatie Te Verlichten

Het gebeurt ons allemaal: je “gaat” niet zo vaak naar het toilet als je wilt en je raakt er door gestresst, depressief en je voelt je rot! Het is een veel voorkomend probleem waar niemand over wil praten. Maar er is geen reden om ons te schamen. Velen van ons hebben regelmatig last van obstipatie.

Lees Meer…


Hoeveel Afval Zit Er In Jouw Lichaam Gevangen?

Hoeveel afval (poep) zit er op een bepaald moment in het menselijk lichaam? Veel meer dan je waarschijnlijk denkt. Afhankelijk van je lengte, leeftijd en dieet zou je ongeveer 2 tot 10 kilo ontlasting in je darmen kunnen dragen.

Lees Meer…


Wil Je Er Jonger Uitzien? Eet Deze 3 Voedingsmiddelen Dan

We zijn allemaal op zoek naar de Bron van de Jeugd, nietwaar? En met dat doel staan onze medicijnkasten vol prijzige zalfjes die ons beloven er 5, 10 of zelfs 20 jaar jonger uit te zien …

Lees Meer…


Hoe Gebruik Je Baking Soda Voor Indigestie En Vijf Tips

In een bed stappen met schone lakens na een lange dag, dineren bij kaarslicht met je partner, de geur van vers gemaaid gras op een zaterdagochtend … dit zijn allemaal eenvoudige geneugtes.
In een wereld van complexiteit, kan simpel heel aantrekkelijk zijn. We houden van eenvoudige geneugten, eenvoudige oplossingen en een eenvoudig leven.
Misschien is dit de reden dat we graag huismiddeltjes gebruiken. Zelfs problemen die allesbehalve eenvoudig lijken – zoals indigestie – kunnen vaak worden aangepakt met producten die we dichtbij hebben.

Lees Meer…


Recept: Gouden Kurkuma Latte

Begin je morgen met een romige, hartig-zoete Gouden Kurkuma Latte! Ook wel gouden melk genoemd, maakt deze pittige drank het een stuk beter met zijn ontstekingsremmende en verteringsbevorderende krachtpatser van ingrediënten! Het zit boordevol gezonde vetten en heel veel voeding.

Lees Meer…


Recept: Kurkuma Tonische Kombucha

Kombucha is een soort gefermenteerde thee die een geweldige bron is van organische zuren, B-vitamines en verschillende soorten probiotica en is een prachtige aanvulling op het dieet tijdens het auto-immuunprotocol.

Lees Meer…


35 Manieren Om Kurkuma Te Drinken

Kurkuma staat bekend om zijn krachtige gezondheidsvoordelen. Het wordt al eeuwenlang gebruikt voor zijn genezende eigenschappen. Leer hoe je je lever kunt ontgiften, ontstekingen kunt verminderen en je immuunsysteem kunt verbeteren met deze 35 heerlijke kurkuma drankrecepten!

Lees Meer…


Recept: Kurkuma Mango Tonic Met Groene Thee-IJsblokjes

Verwen je lichaam met een zoete antioxidant en ontstekingsremmende stimulatiedrank met deze Iced Mango Kurkuma Tonic!

Lees Meer…


Recept: Ontstekingsremmende Kurkuma Thee

Wees lief voor je darmen met deze ontstekingsremmende thee.

Lees Meer…


Recept: Kurkuma Koffie

Gewone, normale koffie kan een uitstekende aanvulling zijn op elk ontbijt, maar waarom zou je daar stoppen? Net als voedsel, kan koffie baat hebben bij de toevoeging van specerijen en ander voedsel, maar denk niet dat het zoiets zal zijn als een typische Starbucks Frappuccino. Deze koffie is veel beter.

Lees Meer…


Kurkuma Tonic Met Kokoswater, Gember En Honing

Deze kurkuma-tonic recept is mijn “go to” wanneer ik een natuurlijke energieboost nodig heb. Het heeft een aardse smaak met een gembereffect en het is doordrenkt met stoffen waarvan velen geloven dat ze ontgifting ondersteunen.

Lees Meer…


Recept: Kurkuma-Elixer Met Appelazijn En Honing

Anti-oxiderende-rijke kurkuma combineert met de probiotische voordelen van ruwe appelazijn voor een snelle opname die parasieten wegwast en spijsverteringsproblemen bestrijdt.

Lees Meer…


Recept: Verfrissende Kurkuma Sportdrank

Deze drank is onze absolute favoriet geworden! Het is niet alleen verfrissend, maar heeft ook verbazingwekkende gezondheidsvoordelen.

Lees Meer…


Recept: Gekoelde Kurkuma & Honing Chai Latte

Dit is een smakelijk koud latte drankje, geserveerd met ijs, met veel pittige tonen, een hint honing en een scheut romig, melkachtig comfort.

Lees Meer…


Recept: Eierpunch Met Kurkuma

Met dit recept heb ik de geweldige voordelen van kurkuma toegevoegd. Kurkuma werkt als een natuurlijke ontstekingsremmer, helpt de lever te ontgiften, helpt pijn te verminderen, heeft aangetoond te helpen bij depressie, werkt ontstekingsremmend en helpt de hersenfunctie te stimuleren.

Lees Meer…


Recept: Gekruide Matcha Latte

Mijn zuivel-vrije, gekruide Matcha Latte is de perfecte start voor je ochtend, terwijl de kaneel, kurkuma en gember deze gezonde groene drank naar een heel nieuw niveau tillen.

Lees Meer…


Recept: Frambozen Kurkuma Collageen Shake

Ik heb onlangs het gehad over de voordelen van kurkuma, omdat er zoveel redenen zijn waarom en hoe het in staat is tot genezing. Ik gebruik het om die reden veel in mijn keuken, maar ook om bepaalde dingen op te kruiden (of in te kleuren). Zoals bij deze shake.

Lees Meer…


Recept: Groene Thee Kurkuma Tonic

Hier zijn we met een remedie om de verkoudheid en de griep te voorkomen (en het is eigenlijk best smakelijk!!). Zo hebben we de Groene Thee Kurkuma Tonic gemaakt:

Lees Meer…


Recept: Ontstekingsremmende Smoothie

Een ontstekingsremmende smoothie met bieten, gember, kurkuma en aardbeien stimuleert je immuunsysteem en helpt een opgeblazen gevoel te verlichten. Ik maakte deze smoothie omdat ik daar last van had.

Lees Meer…


Recept: Ontstekingsremmende Kurkuma Tonic

Deze lichtzoete, aardachtige tonic is een prachtige manier om je dag te beginnen: ontstekingsremmende kurkuma tonic. En het beste is dat je geen sapcentrifuge nodig hebt om het te maken!

Lees Meer…


Recept: Citroen Gember Ochtend Detox Drankje

Deze Citroen Gember Ochtend Detox Drank met kurkuma is een geweldige manier om je dag te beginnen. Deze detox-drank is rijk aan vitamine C en antioxidanten en helpt om het lichaam voorzichtig te reinigen en alkaliseren.

Lees Meer…


Recept: Ananas Wortel Kurkuma Spritzer

Ananas-Wortel-Kurkuma Spritzer (ook wel de BESTE menstruatie drankje ooit!). Ik noem dit de “beste menstruatie drank ooit” omdat het je hormonen in balans brengt zoals niets anders dat kan!

Lees Meer…


Recept: Kurkuma Gember Colada Smoothie

Deze gemberachtige kurkuma-smoothie zit vol met verse ananas en banaan, voor een gezond, verfrissend drankje dat als een piña-colada smaakt.

Lees Meer…


Recept: Kurkuma Gember Smoothie Met Kokos

Met zes krachtige ingrediënten verpakt is deze krachtige kurkuma-gember smoothie een antioxidantenmengeling van kokosmelk en chia-zaden.

Lees Meer…


Recept: Fire Cider Gezondheidstonic

Dit Fire Cider gezondheidstonic en homeopatische geneesmiddel recept wordt steeds populairder bij mij thuis. Fire Cider gezondheidstonic, een hartige, zoete, doordrenkte azijn die een fantastische dressing en tonicum / homeopathische remedie voor de gezondheid maakt.

Lees Meer…


Recept: Verzachtende Kurkuma melk

Deze ultra-genezende drank is geweldig voor het lekke darmsyndroom, een detox-dieet of gewoon een klassieke voedingsmiddelboost: Kurkuma-Melk.

Lees Meer…


Recept: Gouden Kurkuma Chocolademelk

Gouden melk en pure chocolade maken deze heerlijke anti-inflammatoire warme chocolademelk drank.

Lees Meer…


Recept: Kurkuma Pick-Me-Up Drankje

Kurkuma Pick-Me-Up, hier geef ik je het makkelijke recept voor deze kurkuma, citroen en honingdrank die echt heerlijk smaakt! Dit krachtige ontstekingsremmende, anti-oxidante kurkuma-sapje met oppepper geeft je ook een boost van energie.

Lees Meer…


Recept: Kurkuma Smoothie Met Mango

Stap met je goede been uit bed met deze kurkuma-smoothie met mango, kokos en gember! Het stimuleert je goede humeur. Veganistisch en zonder geraffineerde suiker.

Lees Meer…


Recept: Kurkuma Tomaat Detox Soep

Kurkuma Tomaat Detox Soep – ik ben dol op deze reinigingssoep! Het geeft je een energiek gevoel en helpt je metabolisme te stimuleren.

Lees Meer…


Recept: Mango Kurkuma Smoothie

Mango Kurkuma Smoothie, of ook wel de Gele Gazebo Smoothie genoemd, is een romige smoothie die gezoet is met sappige mango’s en gearomatiseerd met geroosterde kokos.

Lees Meer…


Recept: Gouden Kurkuma Thee

Kurkuma thee is een populaire drank in heel Azië en staat bij sommigen bekend als ‘vloeibaar goud’. De voordelen van kurkuma zijn voornamelijk te wijten aan de actieve samenstelling curcumine genaamd.

Lees Meer…


Recept: Ontwakings-koffie met Kurkuma, Kokosolie en Kokosmelk

Je denkt misschien dat kurkuma het beste samengaat met hartige gerechten zoals curries, vlees en stoofschotels, maar je zult versteld staan hoe goed het past bij je kopje koffie in de ochtend.

Lees Meer…


Recept: Romige Kurkuma Thee

Het is misschien een beetje misleidend om deze drank thee te noemen. “Een mok romige opwekkende verrukking” is nauwkeuriger. Het voelt gewoon goed om deze enigszins zoete, enigszins pittige mix van verwarmde amandel (of kokos) melk, kurkuma, gember, cayenne en honing te drinken.

Lees Meer…


Recept: Makkelijke Bottenbouillon

Ik heb een groot deel van de dag besteed aan het luisteren naar en bespreken van natuurlijke gezondheid via voedsel en voeding, en bottenbouillon is zeker meerdere keren opgekomen! Dus het lijkt me gepast om mijn recept voor bottenbouillon met je te delen.

Lees Meer…


Recept: Verjongende Sap Met Wortel, Bieten, Kurkuma

Dit krachtige sap met de kracht van wortels, bieten, sinaasappels, citroenen, gember en kurkuma zal je een beetje pit brengen. Je kent dat moment wel waarop de jeuk achter in je keel, die al dagen kriebelt, besloten heeft om het kamp op te zetten en die loopneus waarvan je zeker wist dat het alleen maar allergieën waren, een open kraan is? Dit is het sap om je naar te wenden.

Lees Meer…


Recept: Chiazaden en Kurkuma Smoothie

Kurkuma wordt de nieuwe gezondheidstrend dit jaar – ik beloof het je. Dit krachtige kruid ontsmet je lever, heeft het vermogen om kankercellen in het lichaam te doden en beschermt je hersenen tegen de ziekte van Alzheimer. Wist je dit al?

Lees Meer…


Recept: Kokos Kurkuma Perzik Smoothie

Elk excuus om wat kurkuma in een recept te doen is een goed idee, want dit kruid verhoogt de antioxidantkracht 10-voudig in je drankje met perzik en kokos!

Lees Meer…


Recept: Anti-Griep Thee

Soep of botbouillon hoeft niet alleen te worden gegeten als maaltijd. Waarom niet de kom en lepel laten voor wat het is en er een heerlijke ‘thee’ van maken?

Lees Meer…


Recept: Kurkuma Pompoen Kruiden Latte Met Ontstekingsremmende Voordelen

Deze gezonde kurkuma pompoen kruiden latte is de perfecte manier om een uitbarsting van natuurlijke energie aan je (ochtend)routine toe te voegen.

Lees Meer…


Recept: Gehaktballen Soep met Bottenbouillon

Collageen-rijke botten bouillon en antioxidant-rijke kurkuma, ontmoeten elkaar in deze hartige soep. Vol met stevige groenten en eenvoudige gehaktballetjes met 5 ingrediënten, troost deze stevige soep zelfs op de koudste dagen.

Lees Meer…


Recept: Gember Kurkuma Lente Wortelsoep

Deze felgekleurde, levendig gekruide gember wortel soep is zacht van smaak. De verfrissende smaken van gember, kurkuma en wortel glanzen fel in deze fluweelachtige gemengde soep.

Lees Meer…


Recept: Gebakken Kurkuma Weegbree Chips

Zet jouw zoute snack routine om met een betrouwbare bron van schone energie: weegbree.

Lees Meer…


Recept: Kurkuma Knoflook Garnalen Met Kool-Mango Salade

Veel smaak in deze snelle garnaal schotel! De perfecte balans tussen pittig, hartig, zoet en zuur – en klaar in minder dan 30 minuten.

Lees Meer…


Recept: Boerenkool en Champignon Ghee Frittata

Ik ben de laatste tijd een beetje geobsedeerd door ghee, een geklaarde boter met een diepe, nootachtige smaak. Waarom is ghee anders dan boter en alle natuurlijke voordelen die samen met koken met ghee komen.

Lees Meer…


Recept: Romige Kurkuma Saus

De kinderen zijn dol op deze romige kurkuma saus. Ze willen het op hun hamburgers, over de groenten en ze gebruiken het ook graag als dipsaus. Genieten!

Lees Meer…


Recept: Kurkuma Scones

Geïnspireerd door de gezondheidsvoordelen van kurkuma, combineert dit kurkuma scone recept eenvoudige ingrediënten tot een heerlijke snack.

Lees Meer…


Recept: Voedzaam en Gezond Roerei

Ik vind een voedzame, gezonde roerei heerlijk. Je dag beginnen met deze smakelijke schotel zal zonder twijfel je hersenen voeden, je energie geven en ziekte voorkomen.

Lees Meer…


Recept: Kurkuma Kip Noedelsoep

Deze kurkuma-kippensoep met courgette noedels is de perfecte remedie voor een koude avond. Gevuld met verse groenten, magere eiwitten en ontstekingsremmende kurkuma, is het de perfecte maaltijd om het gezellig te maken.

Lees Meer…


Recept: Slow Cooker Kokos Kurkuma Kip

Het kost slechts ongeveer vijf minuten om deze hele kip klaar te maken na een dag lang in de slow cooker met kokosmelk, kurkuma, verse gember en knoflook.

Lees Meer…


Recept: Bloemkool Chowder

Gepureerde soepen zijn leuk en zo, maar soms wil je iets met een beetje meer textuur en kracht: maak dan eens chowder! Chowder is fantastisch troostvoedsel, maar dan zonder suiker. Het is ‘comfort food’ dat een hele bloemkool, andere groenten, gezonde vetten en genezende botten bevat.

Lees Meer…


Recept: Kruidige Indische Kip Roerbak Gerecht

Knapperige kippenreepjes en roerbakgroenten maken dit snelle één-pan-diner de perfecte oplossing voor iets dat snel en smaakvol is – en niet te vergeten mooi op het bord. Heldergele kurkuma en knapperige verse groenten zullen elke tafel opvrolijken die een beetje kleur kan gebruiken. Zodra ze eindelijk bij je mond komen, smaken alle specerijen zelfs beter dan ze eruitzien.

Lees Meer…


Recept: Appel Pompoen Soep met Kurkuma

Om het koude weer te bestrijden, heb ik knusse truien, dikke laarzen en mijn geheime wapen – veel warme, stevige soep. Deze gezellige Appel Pompoen Soep zorgt voor het perfecte gerecht op een kille avond en bevat ook ontstekingsremmende kurkuma!

Lees Meer…


Recept: Sinaasappel Gekruide Kip

Citrus en kruiden zorgen dat deze kip heerlijk smaakt – de kurkuma en het fruit geven het een prachtige gouden kleur.

Lees Meer…


Recept: Gekruide Geroosterde Groenten Met Kurkuma

De meeste mensen met een gezond eetpatroon (zoals ik) geloven dat groenten ons een enorme hoeveelheid vitamines en mineralen geven die we anders misschien niet zouden krijgen (vooral als we alleen spiervlees eten in plaats van lever, nieren of ander orgaanvlees).

Lees Meer…


Recept: Gerookte Kurkuma Kippenvleugels

Ik ben verheugd om het recept van vandaag met jou te delen. Nu moet je weten dat ik eigenlijk altijd heel enthousiast ben om een nieuw recept met je te delen. Maar vandaag ben ik extra opgewonden over dit Gerookte Kurkuma Vleugels recept

Lees Meer…


Recept: Zelfgemaakte Kurkuma Lavendel Koffiemelk

Kokosmelk gecombineerd met gemalen kurkuma en lavendel voor een rustgevende zelfgemaakte koffiemelk die warm of koud even heerlijk is.

Lees Meer…


Recept: Gemakkelijke Garnalen Paella Met Kurkuma Bloemkoolrijst

Pak je paspoort, we gaan naar Spanje! Deze feestelijke, eenpansgerecht garnalen paella is een graanvrije versie van het klassieke Spaanse gerecht.

Lees Meer…


Recept: Tropische Wortel, Gember En Kurkuma Smoothie

Deze heldere en verfrissende tropische wortel smoothie zit vol bèta-caroteen en vitamine A. Daarnaast zal het je onmiddellijk naar een tropisch strandbestemming brengen (tenminste, als je je ogen sluit).

Lees Meer…


Recept: Wortel Gember Soep Met Kurkuma

De groenten worden geroosterd tot ze gekarameliseerd zijn, daarna vermengd met warme kruiden en hartige bottenbouillon voor een romige wortel en gember soep die barst van de smaak.

Lees Meer…


Recept: Thaise Gele Curry Met Garnalen

Gele curry is mijn absolute favoriet van de curries. Het is licht zoet en zout met slechts een vleugje specerijen. De aroma’s van gember, knoflook en kurkuma zijn de opvallende sterren van dit gerecht.

Lees Meer…


Recept: Hartige Indische Pannenkoek

Deze hartige Indische pannenkoek is een pittig pan-gebakken brood gemaakt met verse koriander, rode ui en Indische kruiden. Het is gemakkelijk te maken en ook nog eens vullend en heerlijk.

Lees Meer…


Recept: Avocado Gevuld Met Sardines

Gevulde avocado’s zijn snel te bereiden, vullend en bevatten weinig koolhydraten. Ik gebruik allerlei verschillende vullingen en deze is mijn favoriet!

Lees Meer…


Recept: Kurkuma Bommetjes

Hier is een eenvoudige manier om kurkuma dagelijks binnen te krijgen: kurkuma bommetjes!

Lees Meer…


Zon En Het Effect Op Collageen In De Huid

In Nederland en Vlaanderen is de zomer een tijd om te koesteren. Voor een vluchtige paar weken per jaar, verdwijnen de wolken en is de zon er voor iedereen om van te genieten. Na de lange, donkere winter, en de teleurstellend natte lente, is het niet verwonderlijk dat we volop de zonnestralen opzoeken zolang we kunnen. En hoewel al dit UV-licht ongelooflijk goed is voor de ziel, is het niet zo goed voor je huid of collageen.

Lees Meer…


Recept: Geroosterde Kurkuma Bloemkool

Ik hoorde voor het eerst over het roosteren van bloemkolen met kurkuma tijdens een diner bij een goede vriendin. Na het lezen van alle geweldige gezondheidsvoordelen van kurkuma moest ik het gewoon proberen! Het is zo eenvoudig en het is een geweldig bijgerecht dat overal bij past.

Lees Meer…


Recept: Geroosterde Pompoen Met Gerookte Paprika En Kurkuma

Je zult genieten van dit veganistische en gezond recept voor geroosterde pompoen met gerookte paprika en kurkuma. Het is niet alleen glutenvrij, maar duurt slechts 10 minuten om het in de oven te krijgen.

Lees Meer…


Recept: Kurkuma Tortilla Chips

Deze graanvrije tortilla chips zijn knapperige kleine hapjes van vreugde. De zoute chips zijn de perfecte combinatie met elke dip. Ze proeven niet alleen geweldig – ze zien er ook goed uit. Ik bedoel, ze zien er echt uit als gewone maïs chips, nietwaar?

Lees Meer…


Recept: Kurkuma En Honing Geglazuurde Kalkoen

Of je nu een feestje geeft of gewoon iets speciaals op tafel wilt zetten, met deze stapsgewijze handleiding kun je een gebraden kalkoen met ontstekingsremmende kurkuma en honingglazuur als een pro klaarmaken.

Lees Meer…


Recept: Kokos & Kurkuma Chocolade Truffels

Deze truffels waren een toevallige creatie toen ik een chocolade paashaas probeerde te maken. Ik vond dat het chocolademengsel te zacht was en meer een ganache dan een harde chocoladeschelp waar ik naar op zoek was.

Lees Meer…


Recept: Kurkuma En Gember IJs

Sinds ik ooit in Californië op vakantie ben geweest, ben ik geobsedeerd door verse kurkumawortel in allerlei vormen. Het duurde eventjes, maar uiteindelijk heb ik een uitgebreide collectie met kurkuma recepten – het gaat in alles. Zelfs in ijs.

Lees Meer…


Recept: Vegetarische Kurkuma Nuggets

Vegetarische kurkuma nuggets gebakken tot een onweerstaanbare knapperige goudbruine kleur!

Lees Meer…


Recept: Chorizo Gevulde Paprika’s

Gevulde paprika’s – zijn vol van smaak en van nature graan- en zuivelvrij! Een van mijn nieuwe favoriete ‘dieet’-gerechten smaakt niet echt naar dieetvoeding. Dit chorizo-gevulde paprika’s recept is ongeveer de lekkerste graanvrije, zuivelvrije, boordevol groente-maaltijd die ik in een lange tijd heb gemaakt.

Lees Meer…


39 Kurkuma Gerechten

Kurkuma staat bekend als een van de gezondste natuurlijke voedingsmiddelen op aarde. De geweldige gezondheidsvoordelen maken het de ultieme kruid om mee te koken. Om je eetpatroon te verfrissen, zijn hier 39 smakelijke kurkuma-recepten!

Lees Meer…


Recept: Romig Bloemkool Dip

Zo nu en dan krijg ik de behoefte om een romige bloemkool-dip te serveren met knapperige gesneden groenten.

Lees Meer…


Recept: Tikka Masala

Deze eenvoudige tikka masala met kip zit vol smaak en houd je urenlang vol!

Lees Meer…


Recept: Chocolade Kurkuma Truffels

Deze decadente kurkuma truffels pronken met een gezonde dosis ontstekingsremmende kurkuma en pure chocolade met een boost kokosolie.

Lees Meer…


7 Huismiddeltjes Voor Een Snelle Oplossing Bij Opgeblazen Gevoel

Heb je ooit de frustrerende ervaring gehad van een ongewenste gast bij jou thuis? Het soort dat onverwacht verschijnt, een ongemakkelijk gevoel veroorzaakt en te lang blijft. Als dit huis eigenlijk je lichaam was, kan een opgeblazen gevoel de naam zijn van die ongewenste gast.

Lees Meer…


 

Zo Verzorgt Victoria Secret Model Jourdan Dunn Haar Huid

Ieder excuus om de tips en tricks van topmodellen af te kijken, is goed genoeg. Dus als Victoria’s Secret engeltje Jourdan Dunn haar huid- verzorgingsroutine deelt, dan zijn wij één en al nieuwsgierigheid.
Want zo’n gave modellenhuid, die willen we toch allemaal?

Lees Meer…


Mate Van Huidrimpels Geeft Botdichtheid Aan

Vrouwen kunnen de kracht en de groeisnelheid van hun vingernagels evalueren om te helpen voorspellen hoe hun botten het doen.

Lees Meer…


Top Voedingsstoffen Voor Een Gezonde Huid

Degradatie van collageen zal het hele lichaam beïnvloeden, omdat het het primaire structurele eiwit is dat de matrix vormt van jouw bindweefsel en organen. Vijfenzeventig procent van je huid is gemaakt van collageen. Rimpels en slappe huid zijn enkele van de eerste tekenen van afbrekend collageen in het lichaam.

Lees Meer…


Collageen Voor Duursporters

Zoals elke doorgewinterde hardloper zou bekennen, vraagt duurloop heel wat fysieke en mentale kracht om lange afstanden vol te houden, dag in dag uit en week na week. Voor elke duursporter, van 10 km tot ultra-marathonlopers, bepaalt de conditie, mentale toestand en trainingsvoorbereiding de uiteindelijke resultaten.

Lees Meer…


10 Voedingsmiddelen Voor Een Stralende En Jeugdige Huid

Soms vergeten we dat ons lichaam werkt als een goed geoliede machine. Geef je lichaam de juiste voeding om het te laten werken zoals het hoort te werken. Zorg dat je het goed onderhoud. Behandel je lichaam zoals je dat doet met een auto en huis.

Lees Meer…


Collageen En Jouw Seksleven

Een gezond seksleven, inclusief het gebrek aan libido, is niet langer een onderwerp om over te zwijgen. Sterker nog, seksuele disfunctie is een van de meest afgebeelde problemen van het moderne leven, zowel bij vrouwen als bij mannen.

Lees Meer…


Hoe Haal Je Het Meeste Uit Je Collageen supplement

Collageen wordt al jaren geprezen in de schoonheidsindustrie vanwege de revitaliserende en anti-verouderende eigenschappen van de huid. Er is echter meer aan collageen dan het lijkt, gezien het feit dat het een onvervangbare rol speelt als het gaat om onze algehele gezondheid.

Lees Meer…


Deel desgewenst dit pagina