Juice Recept: Weg Met Je Allergie

Dit peterseliesap voor allergie-verlichting smaakt naar limonade en is fantastisch om de symptomen van hooikoorts en jeukende ogen te verlichten.

Ik heb last van hooikoorts en jeukende ogen en dit sap is ongelooflijk. Ik drink het nu elk allergieseizoen. Dit sap smaakt naar limonade. Het heeft een milde zoetheid en is echt heerlijk.

Drink dit peterseliesap elke dag gedurende 3 weken

Voor de beste resultaten raad ik aan om elke dag gedurende 3 weken een glas peterseliesap te drinken. Als de symptomen verdwenen zijn, breng het dan terug naar drie keer per week, gedurende een paar weken, en vervolgens slechts één keer per week tijdens het allergieseizoen. Ik raad niet aan om elke week grote hoeveelheden peterseliesap te consumeren.

De gezondheidsvoordelen van peterselie sap

Peterselie is een krachtig gezondheidsbevorderend voedingsmiddel. Het rijke minerale zoutgehalte helpt om zuren in het lichaam te neutraliseren; zuivert het bloed, de weefsels en de organen; ontgift de huid; spoelt zware metalen zoals kwik; en spoelt de nieren uit en bevordert de gezondheid van de urinewegen.

Peterselie bevat ook geweldige ontstekingsremmende middelen. Slechts twee eetlepels peterselie bevatten ongeveer 16% van de ADH van vitamine C en meer dan 12% van de ADH van vitamine A, die het immuunsysteem versterkt. Vitamine C helpt bij de aanmaak van collageen, wat bijdraagt ​​aan een stralende huid, het vermogen van het lichaam om wonden te herstellen verhoogt en helpt bij het behoud van gezonde botten en tanden. Vitamine A helpt bij slijmvliezen en helpt ook bij de gezondheid van de luchtwegen, urinewegen en darmkanalen. Bovendien zijn lymfocyten of witte bloedcellen sterk afhankelijk van vitamine A om een ​​infectie te bestrijden.

Twee eetlepels peterselie bevat ook 153% van de ADH van vitamine K voor gezonde botten en zenuwen. Vitamine K voorkomt ook dat calcium zich opstapelt in ons weefsel, wat kan leiden tot atherosclerose, hart- en vaatziekten en beroertes. Peterselie is ook rijk aan foliumzuur voor de gezondheid van het hart.

Deze kruidenheld is ook rijk aan antioxidanten zoals luteoline. Deze flavonoid vuurt op vrije radicalen om ontstekingen te bestrijden, waardoor peterselie geweldig is voor de behandeling en preventie van artrose en reumatoïde artritis. Bovendien bestrijdt de myristicine in peterselie abnormale celgroei.

Vergeet niet dat peterselie bitter kan zijn. Het toevoegen van fruit zoals appels, citroenen, limoenen, ananas, druiven en komkommer verzacht de smaak. In deze blend heb ik vastgehouden aan alkaliserende elementen. Als het sap te scherp is, voeg dan meer groene appel toe.

Voeg honing aan dit sap toe voor meer allergie-verlichting

Voor degenen die geen veganist zijn, is rauwe lokale honing die ethisch wordt geproduceerd met een zorgvuldige behandeling van de bijen briljant voor het bestrijden van allergieën, omdat de bijen de lokale omgeving hebben gevoed. Vorig jaar ervoer ik bijna slopende allergieën. Mijn ogen waren bijna dichtgelijmd. Ik kocht wat rauwe lokale honing uit een reformwinkel, dronk honingcitroenthee en bracht de rauwe honing meerdere keren per dag rechtstreeks op mijn oogleden. In minder dan een dag was het probleem verdwenen!

Ingrediënten

1 bosvruchtenblad-peterselie
1 Engelse komkommer, schoongemaakt
2 middelgrote citroenen, geschild
1 groene appelkern
1 (2,5cm) stuk verse gemberwortel
5 druppels alcoholvrije vloeibare stevia (of 1 theelepel rauwe lokale honing)

Bereiding

Doe de ingrediënten in je sapcentrifuge en zeef met een fijnmazige zeef.
Verdunnen met gefilterd water met 1 kop water. Dit sap is krachtig en niet geschikt voor zwangere vrouwen.


Heb je zelf een fenomenaal lekker en gezond juice recept om te delen met de Alpha Detox leden? Deel je favoriete juice recepten met de Alpha Detox leden in de comments hieronder!

Geen juicer? Geen probleem! Organico Turbo Green juice is een vernuftig variatie van maar liefst 27 verschillende groenten- en fruitsoorten, in combinatie met 11 verschillende superfoods waaronder tarwegras, spirulina, citroen , munt, moringa, groene thee en meer. Het is samengesteld voor drukke vrouwen en mannen die op zoek zijn naar een manier om hun gezondheid een boost te geven en hun lifestyle te behouden zonder veel tijd of geld te spenderen in de keuken.
Probeer het vandaag!


Over Katja Callens

Na haar eigen ervaring van totale transformatie, heeft Katja Callens haar leven toegewijd om honderdduizenden anderen te helpen met een optimale gezondheid te bereiken, dmv. verbeterende eetgewoonten, en het juicen van groeten en superfoods. Ben jij de volgende? En het beste is, dankzij Organico TURBO Green juice gaat dit sneller, makkelijker en is absoluut HEERLIJK!