Juice Recept: Komkommer en Kiwi Boost

Juice Recept: Komkommer en Kiwi Boost

Wanneer je een liefhebber bent van kiwi’s dan ga je dit recept te gek vinden. Dit recept zal er voor zorgen dat je snel gewicht gaat verliezen en zal je immuunsysteem een enorme boost geven.

Ingrediënten:

  • 2 kiwi’s
  • 1 grote komkommer

Instructies:

  • Was en maak de ingrediënten goed schoon voordat je ze perst.
  • Zorg ervoor dat je eerst de kiwi’s schilt.
  • Pers beide ingrediënten tegelijkertijd.

Heb je zelf een fenomenaal lekker en gezond juice recept om te delen met de Alpha Detox leden? Deel je favoriete juice recepten met de Alpha Detox leden in de comments hieronder!

Geen juicer? Geen probleem! Organico Turbo Green juice is een vernuftig variatie van maar liefst 27 verschillende groenten- en fruitsoorten, in combinatie met 11 verschillende superfoods waaronder tarwegras, spirulina, citroen , munt, moringa, groene thee en meer. Het is samengesteld voor drukke vrouwen en mannen die op zoek zijn naar een manier om hun gezondheid een boost te geven en hun lifestyle te behouden zonder veel tijd of geld te spenderen in de keuken.
Probeer het vandaag!


Over Katja Callens

Na haar eigen ervaring van totale transformatie, heeft Katja Callens haar leven toegewijd om honderdduizenden anderen te helpen met een optimale gezondheid te bereiken, dmv. verbeterende eetgewoonten, en het juicen van groeten en superfoods. Ben jij de volgende? En het beste is, dankzij Organico TURBO Green juice gaat dit sneller, makkelijker en is absoluut HEERLIJK!