Juice Recept: Bosbessen Kool Sap

Dit gezonde recept van blauwe bosbessen kool sap zit vol anthocyanins, die het sap een mooie paarse kleur geven en het met krachtige antioxidanten verpakken om je geheugen scherp te houden.

Geen sapcentrifuge? Geen probleem. Bekijk de onderstaande sapvariatie om dit recept voor krachtige sap in een blender te maken.

Ingrediënten

¼ middelgrote rode kool, in plakjes
1 grote komkommer, geschild en in stukken gesneden
1 kopje verse bosbessen
1 grote appel, in achtsten gesneden
IJsblokjes (optioneel)

Bereiding

Werk in deze volgorde: verwerk kool, komkommer, bosbessen en appel door een sapcentrifuge.

Vul desgewenst 2 glazen met ijs en giet het sap in de glazen. Serveer onmiddellijk.

Geen sapcentrifuge?

Geen probleem. Probeer in plaats daarvan deze DIY-versie van geblend en gespannen sap:

Hak alle ingrediënten grof in stukjes. Plaats eerst de ingrediënten van de zachte ingrediënten en / of het sap in de blender en verwerk ze tot ze vloeibaar zijn. Voeg vervolgens de resterende ingrediënten toe; mix vloeibaar. Snijd twee 48cm lange stukjes kaasdoek. Ontvouw elk stuk volledig en stapel de stukken op elkaar. Vouw de dubbele stapel dubbel zodat je een stapel met 4 lagen hebt. Bekleed een grote kom met de kaasdoek en giet de inhoud van de blender in het midden. Verzamel de randen van de doek in één hand en gebruik de andere hand om de bundel te draaien en erin te knijpen om al het sap uit de pulp te halen. Draag een paar rubberen handschoenen als je geen vlekken op jouw handen wilt maakt.


Heb je zelf een fenomenaal lekker en gezond juice recept om te delen met de Alpha Detox leden? Deel je favoriete juice recepten met de Alpha Detox leden in de comments hieronder!

Geen juicer? Geen probleem! Organico Turbo Green juice is een vernuftig variatie van maar liefst 27 verschillende groenten- en fruitsoorten, in combinatie met 11 verschillende superfoods waaronder tarwegras, spirulina, citroen , munt, moringa, groene thee en meer. Het is samengesteld voor drukke vrouwen en mannen die op zoek zijn naar een manier om hun gezondheid een boost te geven en hun lifestyle te behouden zonder veel tijd of geld te spenderen in de keuken.
Probeer het vandaag!


Over Katja Callens

Na haar eigen ervaring van totale transformatie, heeft Katja Callens haar leven toegewijd om honderdduizenden anderen te helpen met een optimale gezondheid te bereiken, dmv. verbeterende eetgewoonten, en het juicen van groeten en superfoods. Ben jij de volgende? En het beste is, dankzij Organico TURBO Green juice gaat dit sneller, makkelijker en is absoluut HEERLIJK!