Juice Recept: Ochtendrood

Heb je trek in iets paars en rood? Nou hier is het! Dit sap is VERPAKT met antioxidanten – het paarse pigment in paarse wortels komt van een antioxidant-flavonoïde verbinding genaamd anthocyanine die vrije radicalen opruimt en ontstekingen kan verminderen en kan helpen kanker, hartaandoeningen en andere chronische degeneratieve ziekten te voorkomen. Het heeft ook anti- veroudering voordelen.

De paarse wortels hebben een zoetere smaak dan de gewone wortel en bestaan ​​al sinds 2000BC. Natuurlijk kun je oranje wortelen gebruiken als je geen paarse kunt vinden

Porties: 1 (500 ml)

Ingrediënten

1 biet (rode biet)
1 paarse wortel
150 gram aardbeien
2 bloedsinaasappelen
2 stengels bleekselderij

Bereiding

Was alle ingrediënten. Schil de bloedsinaasappelen en de biet.
Hak de producten door ​​om door de sapcentrifuge te passen.
Juice alle ingrediënten en geniet ervan!

Vervangingen

Biet – gouden bieten, wortel, zoete aardappel
Paarse wortel – wortel, bataat, gouden bieten
Aardbeien – bessen
Bloedsinaasappel – sinaasappel, appel
Selderij – komkommer, knolselderij, sla, courgette, waterkers, spinazie


Heb je zelf een fenomenaal lekker en gezond juice recept om te delen met de Alpha Detox leden? Deel je favoriete juice recepten met de Alpha Detox leden in de comments hieronder!

Geen juicer? Geen probleem! Organico Turbo Green juice is een vernuftig variatie van maar liefst 27 verschillende groenten- en fruitsoorten, in combinatie met 11 verschillende superfoods waaronder tarwegras, spirulina, citroen , munt, moringa, groene thee en meer. Het is samengesteld voor drukke vrouwen en mannen die op zoek zijn naar een manier om hun gezondheid een boost te geven en hun lifestyle te behouden zonder veel tijd of geld te spenderen in de keuken.
Probeer het vandaag!


Over Katja Callens

Na haar eigen ervaring van totale transformatie, heeft Katja Callens haar leven toegewijd om honderdduizenden anderen te helpen met een optimale gezondheid te bereiken, dmv. verbeterende eetgewoonten, en het juicen van groeten en superfoods. Ben jij de volgende? En het beste is, dankzij Organico TURBO Green juice gaat dit sneller, makkelijker en is absoluut HEERLIJK!