Juice Recept: Spinazie Limonade

Dit is een goeie om te proberen als je extra overgebleven spinazie hebt die op het punt staat om te verdorren, of als het in de supermarkt in de aanbieding is.

Het sap is van nature gezoet met de toevoeging van een peer en een paar Granny Smith-appels. Maar als je je limonade heel erg lekker vindt kun je aan het eind een paar druppels agave nectar in je glas doen. Maar ik heb liever dat alle citroen-goedheid doorschijnt!

Ik hou gewoon van hoe groen en verfrissend dit sapje is, zelfs op een winterdag. Je zou eventueel een gele paprika kunnen toevoegen als je er een hebt liggen liggen (wat ik niet had dit keer).

Ingrediënten

8 kopjes spinazie
2 citroenen
1/2 komkommer
1 peer
2 Granny Smith-appels

Bereiding

Schil citroenen. Verwijder kern uit appels.

Juice alles.

Voeg een scheutje agave nectar toe als je de zure citroensmaak een beetje wilt temmen (optioneel).


Heb je zelf een fenomenaal lekker en gezond juice recept om te delen met de Alpha Detox leden? Deel je favoriete juice recepten met de Alpha Detox leden in de comments hieronder!

Geen juicer? Geen probleem! Organico Turbo Green juice is een vernuftig variatie van maar liefst 27 verschillende groenten- en fruitsoorten, in combinatie met 11 verschillende superfoods waaronder tarwegras, spirulina, citroen , munt, moringa, groene thee en meer. Het is samengesteld voor drukke vrouwen en mannen die op zoek zijn naar een manier om hun gezondheid een boost te geven en hun lifestyle te behouden zonder veel tijd of geld te spenderen in de keuken.
Probeer het vandaag!


Over Katja Callens

Na haar eigen ervaring van totale transformatie, heeft Katja Callens haar leven toegewijd om honderdduizenden anderen te helpen met een optimale gezondheid te bereiken, dmv. verbeterende eetgewoonten, en het juicen van groeten en superfoods. Ben jij de volgende? En het beste is, dankzij Organico TURBO Green juice gaat dit sneller, makkelijker en is absoluut HEERLIJK!