Juice Recept: Spinazie Boost

Heb je al regelmatig sapjes gemaakt, dan hier een saprecept voor de geavanceerden onder ons. Ikzelf gebruik dit recept voor de ochtend, maar bekijk vooral wanneer je hier zin in hebt.

Ingrediënten

halve bos spinazie
handvol zonnebloemspruiten
4 grote snijbietbladeren
4 grote snijslabladeren
5 middelgrote wortelen
1/2 appel
stuk gember

Bereiding

Doe alle ingrediënten in de jucier. Als je het een beetje zoeter wilt maken, voeg dan gewoon meer appels toe.


Heb je zelf een fenomenaal lekker en gezond juice recept om te delen met de Alpha Detox leden? Deel je favoriete juice recepten met de Alpha Detox leden in de comments hieronder!

Geen juicer? Geen probleem! Organico Turbo Green juice is een vernuftig variatie van maar liefst 27 verschillende groenten- en fruitsoorten, in combinatie met 11 verschillende superfoods waaronder tarwegras, spirulina, citroen , munt, moringa, groene thee en meer. Het is samengesteld voor drukke vrouwen en mannen die op zoek zijn naar een manier om hun gezondheid een boost te geven en hun lifestyle te behouden zonder veel tijd of geld te spenderen in de keuken.
Probeer het vandaag!


Over Katja Callens

Na haar eigen ervaring van totale transformatie, heeft Katja Callens haar leven toegewijd om honderdduizenden anderen te helpen met een optimale gezondheid te bereiken, dmv. verbeterende eetgewoonten, en het juicen van groeten en superfoods. Ben jij de volgende? En het beste is, dankzij Organico TURBO Green juice gaat dit sneller, makkelijker en is absoluut HEERLIJK!