Juice Recept: Aardbei en Ananas

Niets is beter in de zomer dan verfrissende vruchtendranken, en deze Aardbei Ananas Limonade is geen uitzondering! Het is zo perfect gebalanceerd met de zoete aardbeien en de zure citroenen, met een verleidelijk stukje ananas die doorkomt in de smaak! Gewoon verrukkelijkkkk!

Als je een zoetere versie wilt, gebruik dan een extra appel en / of meer aardbeien. Je kunt ook wat van de schil van de citroenen verwijderen, indien gewenst of nodig, om het aantrekkelijker te maken voor je smaakpapillen of aangenamer voor de kinderen.

Ik hou van een beetje zuur die door de citroenen naar voren komt en geef er de voorkeur aan om die smaak niet helemaal te maskeren 🙂 Dus dit is mijn favoriete zomerdrank …

Ingrediënten

2 grote appels (gewassen, geschild en klokhuis)
3 grote limencello-citroenen (gewassen)
1/2 ananas (huid verwijderd)
2 kopjes aardbeien (gepureerd)

Bereiding

Juice de citroen, ananas en appels met je sapmachine.

Als je de zeer grote Limencello-citroenen niet kunt bemachtigen, gebruik dan 2x de hoeveelheid reguliere grote citroenen (6 grote citroenen). Voeg gepureerde verse aardbeien toe en roer om te combineren.

Doe er eventueel ijsblokjes bij om te serveren.


Heb je zelf een fenomenaal lekker en gezond juice recept om te delen met de Alpha Detox leden? Deel je favoriete juice recepten met de Alpha Detox leden in de comments hieronder!

Geen juicer? Geen probleem! Organico Turbo Green juice is een vernuftig variatie van maar liefst 27 verschillende groenten- en fruitsoorten, in combinatie met 11 verschillende superfoods waaronder tarwegras, spirulina, citroen , munt, moringa, groene thee en meer. Het is samengesteld voor drukke vrouwen en mannen die op zoek zijn naar een manier om hun gezondheid een boost te geven en hun lifestyle te behouden zonder veel tijd of geld te spenderen in de keuken.
Probeer het vandaag!


Over Katja Callens

Na haar eigen ervaring van totale transformatie, heeft Katja Callens haar leven toegewijd om honderdduizenden anderen te helpen met een optimale gezondheid te bereiken, dmv. verbeterende eetgewoonten, en het juicen van groeten en superfoods. Ben jij de volgende? En het beste is, dankzij Organico TURBO Green juice gaat dit sneller, makkelijker en is absoluut HEERLIJK!