Een Geweldige Sap Voor Je Seksleven

Oesters en chocolade zijn een geweldige manier om jou en je partner in de stemming te brengen, in sapvorm zijn ze echter niet zo aantrekkelijk.

Gelukkig zijn deze libido-stimulerende voedingsmiddelen ook heerlijk in vloeibare vorm. Selderij bevat een ingrediënt dat de bekende feromonen in mannen verhoogt die signalen naar vrouwen sturen en zeggen:” hier ben ik”. Watermeloen helpt de bloedvaten te ontspannen die de geslachtsdrift verhogen en avocado’s bevatten een B-vitamine waarvan gezegd wordt dat ze de mannelijke hormoonproductie stimuleert.”

(P.S. Je gebrek aan zin in seks hoeft geen teken van een stoornis te zijn hoor…)

Ingrediënten

2 kopjes kokoswater of aloë vera sap
2 stelen bleekselderij
1/2 banaan
1 kleine stuk gember
1/2 avocado
1 handvol basilicum
3 vijgen


Heb je zelf een fenomenaal lekker en gezond juice recept om te delen met de Alpha Detox leden? Deel je favoriete juice recepten met de Alpha Detox leden in de comments hieronder!

Geen juicer? Geen probleem! Organico Turbo Green juice is een vernuftig variatie van maar liefst 27 verschillende groenten- en fruitsoorten, in combinatie met 11 verschillende superfoods waaronder tarwegras, spirulina, citroen , munt, moringa, groene thee en meer. Het is samengesteld voor drukke vrouwen en mannen die op zoek zijn naar een manier om hun gezondheid een boost te geven en hun lifestyle te behouden zonder veel tijd of geld te spenderen in de keuken.
Probeer het vandaag!


Over Katja Callens

Na haar eigen ervaring van totale transformatie, heeft Katja Callens haar leven toegewijd om honderdduizenden anderen te helpen met een optimale gezondheid te bereiken, dmv. verbeterende eetgewoonten, en het juicen van groeten en superfoods. Ben jij de volgende? En het beste is, dankzij Organico TURBO Green juice gaat dit sneller, makkelijker en is absoluut HEERLIJK!