Vijf Heerlijke Juice Recepten voor je Huid

Net als andere organen van het lichaam, heeft onze huid ook essentiële voedingsstoffen en vitamines nodig. Het eten van het juiste voedsel zie je terug aan de huid. Wil je een stralende huid?

Hier zijn 5 saprecepten voor een gezonde, stralende huid.

Mango, komkommer en spinazie

Deze smoothie is rijk aan vitamine A die een gezonde glans bevordert. Mango’s zijn rijk aan antioxidanten die pigmentatie, ouderdomsvlekken, tekenen van huidveroudering verminderen. Wie wil er nu naar huis rennen en een mango eten? Komkommers helpen huidvlekken te verminderen en zorgen voor vocht voor de huid. Spinazie helpt het bloed te ontgiften en voorkomt puistjes.

Voeg gewoon een halve kop mango, 1 komkommer en een handvol spinazie toe.

Appel, Aardbei & Boerenkool

Aardbeien zijn rijk aan elegisch zuur, folaat en vitamine C. Ze hebben allemaal ontstekingsremmende eigenschappen die helpen om schade door vrije radicalen te bestrijden. Appels zijn rijk aan vitaminen en helpen de huid zacht en subtiel aanvoelen. Boerenkool is een krachtige groente die vitamine A en K bevat en waarvan bewezen is dat het helpt rimpels te verminderen.

Voeg gewoon 1 appel, 2 kopjes aardbeien en 7 boerenkoolbladeren toe.

Bieten, komkommer en rode appel

Rode bieten bevatten veel vitaminen. Ze zijn ook een geweldige bron van antioxidanten, ontstekingsremmende ondersteuning en helpen ontgiften. We kunnen eenvoudig zeggen dat bieten de supergroente van de natuur zijn. Vergeet niet om ook de bietenwortels toe te voegen.

Voeg gewoon 2 bieten, 1 rode appel en 1 komkommer toe.

Ananas, komkommer en peterselie

Ananassen zijn een van de beste vruchten voor een stralende huid. Verpakt met vitamine C helpen ananassen puistjes en acne te voorkomen. Het beschermt de huid tegen schade door vrije radicalen en oxidatieve stress. Peterselie is rijk aan vitamine C en K, wat van vitaal belang is voor de productie van collageen en voor het behoud van de elasticiteit van de huid.

Voeg gewoon 1 kop ananas, 1 handvol peterselie en 1 komkommer toe.

Meloen, wortel & selderij

Cantaloupe biedt ongelooflijke hydratatie voor de huid en zit boordevol vitamines. Selderij is gunstig voor het verwijderen van gifstoffen uit het lichaam. Wortelen bevatten veel vitamine A en C die rimpels en fijne lijntjes bestrijden.

Voeg gewoon 4-5 meloen-schijfjes, 3 wortels en 2 stengels bleekselderij toe.


Heb je zelf een fenomenaal lekker en gezond juice recept om te delen met de Alpha Detox leden? Deel je favoriete juice recepten met de Alpha Detox leden in de comments hieronder!

Geen juicer? Geen probleem! Organico Turbo Green juice is een vernuftig variatie van maar liefst 27 verschillende groenten- en fruitsoorten, in combinatie met 11 verschillende superfoods waaronder tarwegras, spirulina, citroen , munt, moringa, groene thee en meer. Het is samengesteld voor drukke vrouwen en mannen die op zoek zijn naar een manier om hun gezondheid een boost te geven en hun lifestyle te behouden zonder veel tijd of geld te spenderen in de keuken.
Probeer het vandaag!


Over Katja Callens

Na haar eigen ervaring van totale transformatie, heeft Katja Callens haar leven toegewijd om honderdduizenden anderen te helpen met een optimale gezondheid te bereiken, dmv. verbeterende eetgewoonten, en het juicen van groeten en superfoods. Ben jij de volgende? En het beste is, dankzij Organico TURBO Green juice gaat dit sneller, makkelijker en is absoluut HEERLIJK!