Hoe Lang Blijft Verse Sap Vers?

Kom je tijd tekort? Ja, ik ook.

In een perfecte wereld zouden we allemaal de tijd hebben om te ontbijten wanneer we maar wilden en dat verser dan vers sap ter plekke te drinken. Maar het leven staat vaak in de weg, vooral tussen maandag en vrijdag. 😉

Sap is het best wanneer het vers wordt gedronken – en dat betekent binnen 20 minuten na het persen. Drukke schema’s vragen echter vaak om sapvoorraad. Dat betekent dat je – zoals velen van ons – waarschijnlijk ‘in bulk’ wilt juicen en vervolgens die sap opslaat.

Het goede nieuws is dat als je het goed doet, je de voedingsvoordelen van je sappen tot 2-3 dagen intact kunt houden en dat sap meenemen kan met de twee onderstaande dingen:

 

 

Glazen Pot met deksel

Stevig en met deksels die strak genoeg afdichten om oxidatie te voorkomen.

 

 

Koeltas

Bewaar de glazen potten in deze lichtgewicht en groot genoeg om een ​​dag verse sap te bewaren.

 

 

Aan de andere kant, als je je afvraagt ​​wanneer het de beste tijd is om je sap te drinken – het korte antwoord is: altijd. Maar dat is niet helemaal waar, de beste tip voor nieuwe juicers is om sap op een lege maag te drinken.

Wanneer jouw maag geen voedsel bevat, kan het alle voedingsstoffen opnemen die in verse sappen worden gevonden.

Je maag is waarschijnlijk het leegst in de ochtend, voordat je ontbijt. Dat is een fenomenale tijd om je dagelijkse dosis vers sap te drinken.

Wanneer jouw maag leeg is, zal het gemakkelijk het eerste ding absorberen waarmee het in contact komt. Of het nou gezond eten en drinken is of vettig, ongezond voedsel.

De keuze is aan jou. Jouw gezondheid zal echter sterk worden beïnvloed door deze keuze.


Heb je zelf een fenomenaal lekker en gezond juice recept om te delen met de Alpha Detox leden? Deel je favoriete juice recepten met de Alpha Detox leden in de comments hieronder!

Geen juicer? Geen probleem! Organico Turbo Green juice is een vernuftig variatie van maar liefst 27 verschillende groenten- en fruitsoorten, in combinatie met 11 verschillende superfoods waaronder tarwegras, spirulina, citroen , munt, moringa, groene thee en meer. Het is samengesteld voor drukke vrouwen en mannen die op zoek zijn naar een manier om hun gezondheid een boost te geven en hun lifestyle te behouden zonder veel tijd of geld te spenderen in de keuken.
Probeer het vandaag!


Over Katja Callens

Na haar eigen ervaring van totale transformatie, heeft Katja Callens haar leven toegewijd om honderdduizenden anderen te helpen met een optimale gezondheid te bereiken, dmv. verbeterende eetgewoonten, en het juicen van groeten en superfoods. Ben jij de volgende? En het beste is, dankzij Organico TURBO Green juice gaat dit sneller, makkelijker en is absoluut HEERLIJK!