Recept: Groene Sap met Gember en Spinazie

De eerste en waarschijnlijk de belangrijkste reden waarom ik groene sap drink is omdat ze lekker smaken. Misschien niet allemaal, dat is waar, maar degenen die groenten en fruit combineren zijn meestal wel smakelijk.

De tweede reden is dat ik denk dat het een goede optie is als onderdeel van de lunch, halverwege de ochtend of snack, vooral na het sporten. Op de dagen dat je weet dat je niet warm zult eten of dat je grote haast hebt.

In het geval van kinderen, als een aanvulling. Bijvoorbeeld, als je uit eten gaat en je weet dat ze nauwelijks een bord met groenten zullen eten als er patat of macaroni is om uit te kiezen. En als laatste als aanvulling als je weinig energie hebt.

Ingrediënten

voor ongeveer 400 ml sap

2 grote appels, klokhuis verwijderd, in vieren gesneden
150 g verse spinazie gewassen (en indien nodig gehakt)
limoensap
een goed stuk geschilde gember

Bereiding

Met blender of sapcentrifuge

Met behulp van een sapcentrifuge of sapcentrifuge, voeg je stukjes spinazie met stukjes appel in om de ingrediënten op de juiste manier vloeibaar te maken en vastlopen te voorkomen.
Voeg naar smaak het limoensap en de gember toe.
Serveer met of zonder ijs.


Heb je zelf een fenomenaal lekker en gezond juice recept om te delen met de Alpha Detox leden? Deel je favoriete juice recepten met de Alpha Detox leden in de comments hieronder!

Geen juicer? Geen probleem! Organico Turbo Green juice is een vernuftig variatie van maar liefst 27 verschillende groenten- en fruitsoorten, in combinatie met 11 verschillende superfoods waaronder tarwegras, spirulina, citroen , munt, moringa, groene thee en meer. Het is samengesteld voor drukke vrouwen en mannen die op zoek zijn naar een manier om hun gezondheid een boost te geven en hun lifestyle te behouden zonder veel tijd of geld te spenderen in de keuken.
Probeer het vandaag!


Over Katja Callens

Na haar eigen ervaring van totale transformatie, heeft Katja Callens haar leven toegewijd om honderdduizenden anderen te helpen met een optimale gezondheid te bereiken, dmv. verbeterende eetgewoonten, en het juicen van groeten en superfoods. Ben jij de volgende? En het beste is, dankzij Organico TURBO Green juice gaat dit sneller, makkelijker en is absoluut HEERLIJK!