Juice Recept: Antioxidanten Boost Sap

Paars/rood voedsel zit vol voedingsstoffen en krachtige antioxidanten en bevatten veel anti-verouderingssubstanties.

Paarse/rode groenten en fruit hebben een pigment dat flavonoïden bevat, waaronder resveratrol, dat de bloeddruk onder controle houdt en de immuniteit tegen bepaalde kankers versterkt. Deze paarse voedingsmiddelen verbeteren ook de gezondheid van het hart, de visie en de gezondheid van de hersenen. Studies tonen aan dat mensen die paars en blauw fruit en groenten eten, het risico op hoge bloeddruk verlagen en ook minder snel overgewicht hebben.

Ingrediënten

3 pruimen
1 kopje rode druiven
1 grote biet
2 grote stengels bleekselderij (optioneel)

 


Heb je zelf een fenomenaal lekker en gezond juice recept om te delen met de Alpha Detox leden? Deel je favoriete juice recepten met de Alpha Detox leden in de comments hieronder!

Geen juicer? Geen probleem! Organico Turbo Green juice is een vernuftig variatie van maar liefst 27 verschillende groenten- en fruitsoorten, in combinatie met 11 verschillende superfoods waaronder tarwegras, spirulina, citroen , munt, moringa, groene thee en meer. Het is samengesteld voor drukke vrouwen en mannen die op zoek zijn naar een manier om hun gezondheid een boost te geven en hun lifestyle te behouden zonder veel tijd of geld te spenderen in de keuken.
Probeer het vandaag!


Over Katja Callens

Na haar eigen ervaring van totale transformatie, heeft Katja Callens haar leven toegewijd om honderdduizenden anderen te helpen met een optimale gezondheid te bereiken, dmv. verbeterende eetgewoonten, en het juicen van groeten en superfoods. Ben jij de volgende? En het beste is, dankzij Organico TURBO Green juice gaat dit sneller, makkelijker en is absoluut HEERLIJK!