Juice Recept: Groene Detox Met Komkommer

Energiek en regenererend, dit sap geneest ontstekingen, brengt de hormoonproductie in evenwicht en voedt jouw lever met ontgiftende voedingsstoffen.

Ingrediënten

2 komkommers
2 limoenen, geschild
1 peer
2 bosjes verse peterselie
1 kopje verse broccoli
1 kop verse spinazie
1 theelepel Organico Greens of spirulina-poeder

Bereiding

Juice alle ingrediënten, roer de Organico Greens er door en serveer meteen.


Heb je zelf een fenomenaal lekker en gezond juice recept om te delen met de Alpha Detox leden? Deel je favoriete juice recepten met de Alpha Detox leden in de comments hieronder!

Geen juicer? Geen probleem! Organico Turbo Green juice is een vernuftig variatie van maar liefst 27 verschillende groenten- en fruitsoorten, in combinatie met 11 verschillende superfoods waaronder tarwegras, spirulina, citroen , munt, moringa, groene thee en meer. Het is samengesteld voor drukke vrouwen en mannen die op zoek zijn naar een manier om hun gezondheid een boost te geven en hun lifestyle te behouden zonder veel tijd of geld te spenderen in de keuken.
Probeer het vandaag!


Over Katja Callens

Na haar eigen ervaring van totale transformatie, heeft Katja Callens haar leven toegewijd om honderdduizenden anderen te helpen met een optimale gezondheid te bereiken, dmv. verbeterende eetgewoonten, en het juicen van groeten en superfoods. Ben jij de volgende? En het beste is, dankzij Organico TURBO Green juice gaat dit sneller, makkelijker en is absoluut HEERLIJK!