Juice Recept om Verkoudheid Tegen te Gaan

Tijdens het herfst- en winterseizoen drink ik een “Vital Shot” dat bestaat uit gember, citroen en cayennepeper. (De laatste is slechts een van de 12 kruiden die je altijd in je keuken zou moeten hebben.) Dit om verkoudheden tegen te gaan.

Gember stimuleert het spijsverteringsstelsel en wordt al lange gebruikt als een natuurlijke behandeling voor verkoudheid en griep. Cayennepeper bevat een hoge concentratie bèta-caroteen, waardoor het lichaam wordt bevrijd van vrije radicalen die celbeschadiging veroorzaken en die beschermt tegen infecties. Tot slot kan het hoge gehalte aan vitamine C in citroensap je immuunsysteem beschermen tegen infecties en verkoudheid.

Ingrediënten

30 gram biologische gember
1 pers citroen
1 snuifje cayennepeper


Heb je zelf een fenomenaal lekker en gezond juice recept om te delen met de Alpha Detox leden? Deel je favoriete juice recepten met de Alpha Detox leden in de comments hieronder!

Geen juicer? Geen probleem! Organico Turbo Green juice is een vernuftig variatie van maar liefst 27 verschillende groenten- en fruitsoorten, in combinatie met 11 verschillende superfoods waaronder tarwegras, spirulina, citroen , munt, moringa, groene thee en meer. Het is samengesteld voor drukke vrouwen en mannen die op zoek zijn naar een manier om hun gezondheid een boost te geven en hun lifestyle te behouden zonder veel tijd of geld te spenderen in de keuken.
Probeer het vandaag!


Over Katja Callens

Na haar eigen ervaring van totale transformatie, heeft Katja Callens haar leven toegewijd om honderdduizenden anderen te helpen met een optimale gezondheid te bereiken, dmv. verbeterende eetgewoonten, en het juicen van groeten en superfoods. Ben jij de volgende? En het beste is, dankzij Organico TURBO Green juice gaat dit sneller, makkelijker en is absoluut HEERLIJK!