ZwangerschapsJuice Recept

Elk ingrediënt in deze smoothie heeft belangrijke voedingsstoffen die nodig zijn tijdens de zwangerschap. Dit zijn voedingsstoffen die niet alleen helpen om je baby te laten groeien en ontwikkelen, maar die je ook helpen gezond te blijven tijdens je zwangerschap.

Mango

Een goede bron van vitamine A, C, sommige B-vitaminen, kalium en voedingsvezels. Als je zwanger bent, neemt ijzerbehoefte toe en het eten van voedingsmiddelen met een hoog vitamine C helpt je meer ijzer te absorberen. Vezel is een must tijdens de zwangerschap om constipatie te helpen voorkomen. Vitamine A is vooral belangrijk voor vrouwen die bijna gaan bevallen; omdat het kan helpen het lichaam te genezen met postpartum weefselherstel.

Griekse yoghurt

Griekse yoghurt heeft een hoger eiwitgehalte dan reguliere yoghurt en eiwitten zijn belangrijk voor de celgroei, en ook om je langer vol te laten voelen. Yoghurt heeft probiotica die je immuunsysteem ondersteunen, wat belangrijk is tijdens de zwangerschap, omdat het een tijd van onderdrukte immuunfunctie is. Yoghurt is een goede bron van calcium. Dit is een voedingsstof die je baby veel in-utero nodig heeft. Als je niet genoeg calcium binnenkrijgt, zal je lichaam calcium uit je voorraad nemen om het aan je baby te geven. Het eten van voldoende calcium houdt je botten sterk.

Spinazie

Spinazie bevat folaat, een vitamine die nodig is om speekselbigida en neuraalbuisdefecten te voorkomen. (spinazie eten moet een foliumzuur dat vitamine bevat niet vervangen, geeft je gewoon een boost) Spinazie bevat ook een goede hoeveelheid calcium en ijzer. IJzer is een voedingsstof waar veel vrouwen tijdens de zwangerschap weinig last van hebben, en spinazie eten kan zeker helpen om je ijzerniveau te verhogen.

Sinaasappelsap

Sinaasappelsap is ongelooflijk hoog in vitamine C. Dit helpt ijzer te absorberen (vooral van de spinazie in deze smoothie!), Ook verminderde ontsteking, is noodzakelijk voor de gezonde productie van collageen, dat is de structurele component van botten, pezen, ligamenten en bloedvaten . Sinaasappelsap bevat ook een goede hoeveelheid folaat en in veel merken foliumzuur. Foliumzuren in sinaasappelsap helpen de hersenen, het ruggenmerg en de gezondheid van het zenuwstelsel te verbeteren.

Deze smoothie zit niet alleen vol met zoveel belangrijke voedingsstoffen die je nodig hebt, maar het is ook ongelooflijk lekker! Het is soepel en romig, maar ook echt vers van de mango en sinaasappelsap. Het is dik en kan zeker worden gegeten als een maaltijd, maar is licht genoeg om je energie te stimuleren als je een tussendoortje zoekt.

Ingrediënten

300ml sinaasappelsap
1/2 kopje Griekse yoghurt
2 eetlepel chiazaden
1 1/2 kop mango blokjes, bevroren
2 kop spinazie

Bereiding

Meng alle ingrediënten in een krachtige blender tot een gladde massa. Maakt 2 porties.


Heb je zelf een fenomenaal lekker en gezond juice recept om te delen met de Alpha Detox leden? Deel je favoriete juice recepten met de Alpha Detox leden in de comments hieronder!

Geen juicer? Geen probleem! Organico Turbo Green juice is een vernuftig variatie van maar liefst 27 verschillende groenten- en fruitsoorten, in combinatie met 11 verschillende superfoods waaronder tarwegras, spirulina, citroen , munt, moringa, groene thee en meer. Het is samengesteld voor drukke vrouwen en mannen die op zoek zijn naar een manier om hun gezondheid een boost te geven en hun lifestyle te behouden zonder veel tijd of geld te spenderen in de keuken.
Probeer het vandaag!


Over Katja Callens

Na haar eigen ervaring van totale transformatie, heeft Katja Callens haar leven toegewijd om honderdduizenden anderen te helpen met een optimale gezondheid te bereiken, dmv. verbeterende eetgewoonten, en het juicen van groeten en superfoods. Ben jij de volgende? En het beste is, dankzij Organico TURBO Green juice gaat dit sneller, makkelijker en is absoluut HEERLIJK!