Juice Recept: Weerstandbooster Met Wortel

Juice Recept: Weerstandbooster Met Wortel

Wanneer je op zoek bent naar een natuurlijke manier om je immuunsysteem te boosten en daarbij ook nog eens gewicht te verliezen, dan is dit het ultieme recept. Dit is absoluut 1 van de beste recepten om af te slanken die je ooit zal proberen! Alle ingrediënten hebben een zeer laag aantal calorieën en goede reputatie in het voorkomen van griep, verkoudheid en andere kleine kwalen.

Ingrediënten:

  • 1 mespuntje gember
  • 6 wortels
  • 1 teentje knoflook
  • ¼ citroen

Instructies:

  • Zorg ervoor dat alle ingrediënten goed zijn schoongemaakt en voldoende zijn voorbereid.
  • Begin met het schillen van de citroen.
  • Wees er zeker van dat de knoflook en gember als eerste zijn geperst, gevolgd door de rest van de producten.

Heb je zelf een fenomenaal lekker en gezond juice recept om te delen met de Alpha Detox leden? Deel je favoriete juice recepten met de Alpha Detox leden in de comments hieronder!

Geen juicer? Geen probleem! Organico Turbo Green juice is een vernuftig variatie van maar liefst 27 verschillende groenten- en fruitsoorten, in combinatie met 11 verschillende superfoods waaronder tarwegras, spirulina, citroen , munt, moringa, groene thee en meer. Het is samengesteld voor drukke vrouwen en mannen die op zoek zijn naar een manier om hun gezondheid een boost te geven en hun lifestyle te behouden zonder veel tijd of geld te spenderen in de keuken.
Probeer het vandaag!


Over Katja Callens

Na haar eigen ervaring van totale transformatie, heeft Katja Callens haar leven toegewijd om honderdduizenden anderen te helpen met een optimale gezondheid te bereiken, dmv. verbeterende eetgewoonten, en het juicen van groeten en superfoods. Ben jij de volgende? En het beste is, dankzij Organico TURBO Green juice gaat dit sneller, makkelijker en is absoluut HEERLIJK!