Juice Recept: Appel/Pruimen Sap

Juice Recept: Appel/Pruimen Sap

Dit recept is er zeker één die je aan je dieet zou moeten toevoegen. Als je alle ingrediënten bij elkaar voegt dan zorgt dat voor een lekkere zoete smaak die weinig calorieën bevat en daarom ideaal is voor je dieet. Het sap bevat ook nog eens veel vitamine C en een aantal sterke antioxidanten.

juice recept appel pruimen

Ingrediënten:

  • 1 komkommer
  • 3 pruimen
  • 1/8 citroen
  • ½ appel

Instructies:

  • Zorg ervoor dat de ingrediënten goed zijn gewassen en schoon zijn gemaakt voordat ze de pers ingaan.
  • Begin met het verwijderen van de pitten uit de pruimen en schil een klein schilletje van de citroen.
  • Pers daarna al de ingrediënten in wat voor een volgorde dan ook.

Heb je zelf een fenomenaal lekker en gezond juice recept om te delen met de Alpha Detox leden? Deel je favoriete juice recepten met de Alpha Detox leden in de comments hieronder!

Geen juicer? Geen probleem! Organico Turbo Green juice is een vernuftig variatie van maar liefst 27 verschillende groenten- en fruitsoorten, in combinatie met 11 verschillende superfoods waaronder tarwegras, spirulina, citroen , munt, moringa, groene thee en meer. Het is samengesteld voor drukke vrouwen en mannen die op zoek zijn naar een manier om hun gezondheid een boost te geven en hun lifestyle te behouden zonder veel tijd of geld te spenderen in de keuken.
Probeer het vandaag!


Over Katja Callens

Na haar eigen ervaring van totale transformatie, heeft Katja Callens haar leven toegewijd om honderdduizenden anderen te helpen met een optimale gezondheid te bereiken, dmv. verbeterende eetgewoonten, en het juicen van groeten en superfoods. Ben jij de volgende? En het beste is, dankzij Organico TURBO Green juice gaat dit sneller, makkelijker en is absoluut HEERLIJK!