Juice Recept: Groene Detox

Juice Recept: Groene Detox

Wanneer je op zoek bent naar een effectieve sap voor het verliezen van gewicht, zoek dan niet verder. Dit recept biedt je alles, omdat de inbegrepen groenten de benodigde energie bieden terwijl de andere ingrediënten de benodigde vezels hebben die nodig zijn voor het schoonmaakproces.

Ingrediënten:

  • 3 maal handvol spinazie
  • 1 groene appel
  • 2 grote stengels boerenkool
  • ½ komkommer

Instructies:

  • Zorg ervoor dat je groenten zijn voorbereid voor de specificaties van je pers.
  • De spinazie en boerenkool doe je er eerst in en dan voeg je de appel en komkommer toe.

Heb je zelf een fenomenaal lekker en gezond juice recept om te delen met de Alpha Detox leden? Deel je favoriete juice recepten met de Alpha Detox leden in de comments hieronder!

Geen juicer? Geen probleem! Organico Turbo Green juice is een vernuftig variatie van maar liefst 27 verschillende groenten- en fruitsoorten, in combinatie met 11 verschillende superfoods waaronder tarwegras, spirulina, citroen , munt, moringa, groene thee en meer. Het is samengesteld voor drukke vrouwen en mannen die op zoek zijn naar een manier om hun gezondheid een boost te geven en hun lifestyle te behouden zonder veel tijd of geld te spenderen in de keuken.
Probeer het vandaag!


Over Katja Callens

Na haar eigen ervaring van totale transformatie, heeft Katja Callens haar leven toegewijd om honderdduizenden anderen te helpen met een optimale gezondheid te bereiken, dmv. verbeterende eetgewoonten, en het juicen van groeten en superfoods. Ben jij de volgende? En het beste is, dankzij Organico TURBO Green juice gaat dit sneller, makkelijker en is absoluut HEERLIJK!