Juice Recept: Komkommer/Citroen Sap

Juice Recept: Komkommer/Citroen Sap

Er zijn vele saprecepten om gewicht mee te verliezen, maar dit recept is een van de beste.
Het helpt je lichaam afvalstoffen weg te spelen, waardoor je sneller afvalt.

Komkommers bevatten zeer weinig suikers en calorieën, terwijl ze veel goede voedingsstoffen bevatten die goed samenwerken met het verwijderen van gevaarlijke elementen uit je lichaam.

Ingrediënten:

  • ½ kopje water
  • 1 grote komkommer
  • ½ verse citroen

Instructies:

  • Zorg ervoor dat je groenten zijn voorbereid voor de specificaties van je pers.
  • Daarna plaats je de ongeschilde komkommer en geschilde citroen in de pers en mix je het.
  • Als de smaak van citroen te sterk is dan voeg je wat water toe.

Heb je zelf een fenomenaal lekker en gezond juice recept om te delen met de Alpha Detox leden? Deel je favoriete juice recepten met de Alpha Detox leden in de comments hieronder!

Geen juicer? Geen probleem! Organico Turbo Green juice is een vernuftig variatie van maar liefst 27 verschillende groenten- en fruitsoorten, in combinatie met 11 verschillende superfoods waaronder tarwegras, spirulina, citroen , munt, moringa, groene thee en meer. Het is samengesteld voor drukke vrouwen en mannen die op zoek zijn naar een manier om hun gezondheid een boost te geven en hun lifestyle te behouden zonder veel tijd of geld te spenderen in de keuken.
Probeer het vandaag!


Over Katja Callens

Na haar eigen ervaring van totale transformatie, heeft Katja Callens haar leven toegewijd om honderdduizenden anderen te helpen met een optimale gezondheid te bereiken, dmv. verbeterende eetgewoonten, en het juicen van groeten en superfoods. Ben jij de volgende? En het beste is, dankzij Organico TURBO Green juice gaat dit sneller, makkelijker en is absoluut HEERLIJK!