22 Fantastische Juice Recepten Om Af Te Slanken

Er is een ding waar de meeste mensen het mee eens kunnen zijn, en dat is … Afslanken is moeilijk, maar het proberen om het er af te houden is een hele uitdaging. Je hebt misschien al verschillende manier of geheimen om af te slanken uitgeprobeerd, maar op het einde van de dag wil je gewoon een veilig en krachtig plan dat werkt.

Dus, in plaats van het gebruik van waardeloze afslankpillen of gekke dieet hypes, waarom niet iets beter proberen?

Iets dat al jaren bewezen heeft dat het werkt. Iets dat je lichaam vitamines, mineralen en soms levende enzymen zal bezorgen.

Ik heb het niet over wat zogenaamd ‘vers’ sinaasappelsap dat je in de supermarkt zou kopen.

Het gaat om het drinken van vers sap uit een juicer of sapcentrifuge. Wanneer je dit goed doet, kan je niet anders dan afslanken.

Juice recepten om af te slanken kunnen één van de beste dingen zijn die je ooit kan doen voor je lichaam!

Verlies je spiermassa wanneer je begint met juice recepten om af te slanken?

Veel mensen denken dat wanneer je juice recepten gebruikt je dan spiermassa zal verliezen, maar dat is verre van de waar!

Juicen is een van de ultieme manieren om de juiste voedingsstoffen aan je lichaam te geven. Omdat de vezels al verwijderd zijn, worden de voedingsstoffen direct in je bloedstroom opgenomen.

En dit is waar juicen verschilt van smoothies maken. Een van de voordelen van juicen is dat je verschillende soorten fruit en groenten kan mengen die je zullen helpen om af te slanken.

Sommige van deze geweldige groenten zijn komkommer, wortel, avocado en selderij.

Wanneer je groenten over kookt, verliest je de voedingsstoffen, maar bij het juicen bevat het sap nog altijd al de goede voedingstoffen.

Bijvoorbeeld, wanneer je een groene juice drinkt, absorbeer je meer enzymen, voedingsstoffen en antioxidanten die je lichaam nodig heeft.

Elke voedingsstof is essentieel voor een gezonde levensstijl.

Wanneer je begint te juicen, help je om gevaarlijke toxinen uit je lichaam te spoelen, ontsteking te verminderen en ook beschadigde cellen die in je lichaam aanwezig zijn, beginnen te herstellen.

Er zijn talrijke verhalen van personen die succesvol afgeslankt zijn door te beginnen juicen.

Hoe helpt juicen bij het afslanken?

Eén manier is in principe niets meer dan vers geperst sap drinken voor een bepaalde periode.

Een voorbeeld hiervan was John, die het 60 dagen volhield, waardoor hij ongeveer 50kg verloor.

Deze methode vereist veel inzet, consistentie en voorbereiding.

Voordat je een een juice kuur begint, dien je voorzichtig te zijn, want als je dit verkeerd aanpakt, kan dit leiden tot een aantal negatieve gevolgen.

Zorg ervoor dat je met je arts overleg pleeg voordat je aan een strakke juice kuur begint.


Een andere methode is juicen als onderdeel van je dagelijkse llifestyle, en dat is wat ik zelf ook doe.

Wanneer je ongezond verwerkte voedingsmiddelen uit je eetpatroon begint te halen en te vervangen door meer groenten en fruit kan je op twee weken al snel enkele kilo’s afslanken.

Zo zie je maar hoe belangrijk je eetgewoonten en voedingspatroon zijn. Het maakt niet uit hoeveel uren je in de fitness doorbrengt, wanneer je geen gezonde eetgewoonten aankweekt, zal je weinig of geen resultaat zien.

Hoe afslanken zonder spiermassa te verliezen?

De oplossing is vrij eenvoudig, alles wat je dient te doen is ervoor te zorgen dat je voldoende eiwitten in je dagelijks dieet hebt.

Een geweldige manier is lekkere eiwit poeders te gebruiken die je perfect kan combineren met verschillende groenten- en fruitsoorten.

Een andere goede bron van eiwitten zijn chia zaden.

Je kan deze eenvoudig toevoegen aan je verse juice en genieten van de extra voedingswaarde die je binnen krijgt.

Bijvoorbeeld, twee eetlepels Chia zaden, bevat ongeveer 4 gram eiwitten. Plus het is rijk aan antioxidanten, omega-3 vetzuren, calcium, magnesium en vezels.

Het vezelgehalte van chia-zaden helpt je langer een vol gevoel te geven in je buik. En het voedt ook goede bacteriën aan je maag en houdt deze gezond.

Wil je geen Chai zaden gebruiken?

Dan kan je ook lijnzaad gebruiken, dat is een heel goed alternatief. Het zit vol met eiwitten en omega-3 zuren.

Hoe begin je nu te juicen om af te slanken?

Op dit moment zou je een goed idee moeten hebben van het ongelooflijke potentieel van juicen om af te vallen.

Maar je kan in principe niet beginnen voor je een goede juicer hebt.

Hoewel je natuurlijk ook een juice kan maken met behulp van een blender, is het proces nogal een knoeiboel en omslachtiger.

Dus wanneer je echt serieus wil beginnen juicen, is het het best om te investeren in een goede kwaliteits slowjuicer.

Mijn persoonlijke favoriete slowjuicer die ik dagelijks gebruik is de Angel AG-7500 slowjuicer, maar zoals net vermeld, het blijft een serieuze investering.

Angel slowjuicers behoren echt tot de top van de slowjuicers en er zijn een aantal zaken waar ik veel belang aan hecht;

 • Het bevat geen kunststof delen:
  Ik wil gezonde sapjes. Dankzij de 100% RVS onderdelen kunnen er geen stukjes microkunststof in de sapjes terechtkomen.
 • Hoge sapopbrengst:
  Groenten en fruit zijn duur. Als je wekelijks voor ongeveer €60 biologische groenten en fruit koopt en je hebt 20%-40% meer sapopbrengst, dan bespaar je snel heel veel geld.
 • Mooie vormgeving:
  Ik hou van mooie dingen in de keuken. Een normale slowjuicer zou ik direct in een kast zetten en daardoor minder gebruiken. De Angel (alleen zijn naam al) is echt een sieraad in de keuken en staat altijd klaar voor gebruik.
 • Maakt geen echt lawaai:
  maar een zacht knorrend geluid. De groenten moet je wat kleiner snijden en dat kost extra tijd. Maar het is een genot om de stukjes een voor een in de trechter te duwen.
  Een heerlijk ochtendritueel.

Hier vind je een goed overzicht van degelijke kwaliteits slowjuicers, helaas ook met een degelijke investering, al is het de moeite waard wanneer je een regelmatige juicer wil worden om je gezondheid, gewicht en vitaliteit een serieuse boost te geven.

Want, voor je jezelf gaat vertellen dat deze slowjuicers duur zijn, onthoud dat het jouw gezondheid is waar je het over hebt.

Wanneer het bijvoorbeeld gaat om het voorkomen van dodelijke ziektes, is juicen één van de beste manieren om deze te vermijden.

Waarom dus niet investeren in een product dat je zal helpen om je levenskwaliteit en -duur te verhogen.

Onthoud dat jouw gezondheid je grootste rijkdom is. Je kan nooit een prijskaartje plakken op een goede gezondheid.

 

 

Hopelijk zie je de voordelen van juicen in (laat je niet afschrikken door mijn ‘Rolls Royce slowjuicer, er bestaan uiteraard ook goedkopere versies).  In mijn Alpha DETOX rapport leg ik je de belangrijke basisprincipes uit om je lichaam te resetten en te beginnen aan een fantastich gezond en vitaal avontuur + bezorg ik je 22 heerlijke en gezonde juice recepten om af te slanken.

Hieronder kan je het Alpha Detox rapport gratis opslaan.

Alvast veel juice plezier en extra vitaliteit!


Heb je zelf een fenomenaal lekker en gezond juice recept om te delen met de Alpha Detox leden? Deel je favoriete juice recepten met de Alpha Detox leden in de comments hieronder!

Geen juicer? Geen probleem! Organico Turbo Green juice is een vernuftig variatie van maar liefst 27 verschillende groenten- en fruitsoorten, in combinatie met 11 verschillende superfoods waaronder tarwegras, spirulina, citroen , munt, moringa, groene thee en meer. Het is samengesteld voor drukke vrouwen en mannen die op zoek zijn naar een manier om hun gezondheid een boost te geven en hun lifestyle te behouden zonder veel tijd of geld te spenderen in de keuken.
Probeer het vandaag!


Over Katja Callens

Na haar eigen ervaring van totale transformatie, heeft Katja Callens haar leven toegewijd om honderdduizenden anderen te helpen met een optimale gezondheid te bereiken, dmv. verbeterende eetgewoonten, en het juicen van groeten en superfoods. Ben jij de volgende? En het beste is, dankzij Organico TURBO Green juice gaat dit sneller, makkelijker en is absoluut HEERLIJK!