Juice Recept: Rode Kool/Selderij/Appel Sap

Juice Recept: Rode Kool/Appel/Selderij Sap

Je hebt te veel gegeten en nu heb je het gevoel dat je een ‘voedselbaby’ hebt. Ga dan aan de slag met deze genezende spijsverteringssap

Maak deze sap wanneer je je spijsvertering wilt kalmeren en een snelle detox kickstart nodig hebt. Breng je lichaam weer in balans.

Ingrediënten:

  • 2 kopjes rode kool
  • 3 stengels selderij
  • ½ kleine citroen (met schil indien biologisch) – laat weg als je gevoelig bent voor het zuur
  • ½ groene appel

 

Instructies:

  • Was en hak de ingrediënten fijn en verwerk ze vervolgens met een sapje (alternatief: gebruik een staafmixer en zeef de vloeistof om te drinken).

Heb je zelf een fenomenaal lekker en gezond juice recept om te delen met de Alpha Detox leden? Deel je favoriete juice recepten met de Alpha Detox leden in de comments hieronder!

Geen juicer? Geen probleem! Organico Turbo Green juice is een vernuftig variatie van maar liefst 27 verschillende groenten- en fruitsoorten, in combinatie met 11 verschillende superfoods waaronder tarwegras, spirulina, citroen , munt, moringa, groene thee en meer. Het is samengesteld voor drukke vrouwen en mannen die op zoek zijn naar een manier om hun gezondheid een boost te geven en hun lifestyle te behouden zonder veel tijd of geld te spenderen in de keuken.
Probeer het vandaag!


Over Katja Callens

Na haar eigen ervaring van totale transformatie, heeft Katja Callens haar leven toegewijd om honderdduizenden anderen te helpen met een optimale gezondheid te bereiken, dmv. verbeterende eetgewoonten, en het juicen van groeten en superfoods. Ben jij de volgende? En het beste is, dankzij Organico TURBO Green juice gaat dit sneller, makkelijker en is absoluut HEERLIJK!