Juice Recept: Citroen Druppel

Juice Recept: Citroen Druppel

Dit is één van mijn favoriete ontbijtrecepten. Pittig door de gember en citroen. Gezond door de wortel en courgette. De zoete appel en peer maken het af.

Ingrediënten:

  • 2 medium appels (364 gram)
  • 4 medium wortels (244 gram)
  • gember (48 gram)
  • 1 citroen
  • 2 medium peren (356 gram)
  • 1 medium courgette (196 gram)

Instructies:

Was alle ingrediënten, doe ze in de blender of juicer. Geniet ervan!


Heb je zelf een fenomenaal lekker en gezond juice recept om te delen met de Alpha Detox leden? Deel je favoriete juice recepten met de Alpha Detox leden in de comments hieronder!

Geen juicer? Geen probleem! Organico Turbo Green juice is een vernuftig variatie van maar liefst 27 verschillende groenten- en fruitsoorten, in combinatie met 11 verschillende superfoods waaronder tarwegras, spirulina, citroen , munt, moringa, groene thee en meer. Het is samengesteld voor drukke vrouwen en mannen die op zoek zijn naar een manier om hun gezondheid een boost te geven en hun lifestyle te behouden zonder veel tijd of geld te spenderen in de keuken.
Probeer het vandaag!


Over Katja Callens

Na haar eigen ervaring van totale transformatie, heeft Katja Callens haar leven toegewijd om honderdduizenden anderen te helpen met een optimale gezondheid te bereiken, dmv. verbeterende eetgewoonten, en het juicen van groeten en superfoods. Ben jij de volgende? En het beste is, dankzij Organico TURBO Green juice gaat dit sneller, makkelijker en is absoluut HEERLIJK!